Jak dlouho žije pittbul?

833
27.1.11 19:40

Jak dlouho žije pitbull

Ahojky,měli jste někdo tuto rasu? Zajímá mě kolika let se vám dožil! Máme skoro 12tiletou pitbulku a mám o ni strašný strach, že už se jí to krátí! Je sice zdravá, ale ten věk už tam je :cry: …Ale jednou jsem vyděla 16tiletého pita, tak mi to dává naději, jak se říká, že se prodlužuje věk lidem, tak možná i pejskům :think: .. Díky za odpovědi Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
27.1.11 19:48

Ještě jsem nedočetla Tvůj dotaz a chtěla jsem napsat 15let. To je asi tak průměr. Já měla pitbullku, v listopadu by měla 11let, bohužel pro mě dost tragicky a nešťastně umřela. Byl to nejúžasnější pes na světě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.1.11 19:52

taky mam Pita,ale zatim mu je jen 5 let.je to mazel celý rodiny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
27.1.11 20:33

co ja vim, tak se extra vysokeho veku nedozivaji, ten nas to dotahl na 14, ale posledni dva roky uz to nebylo nic moc a ten posledni uz byl hodne spatny

• Citovat
  • Upravit
833
27.1.11 21:08

Já to samozřejmě teoreticky podle knížek vím, ale zajímalo mě to v praxi! No za těch 14 let bych byla vděčná, ale bojim se co přijde za zdravotní potíže. Je kastrovaná, takže rakovina dělohy jediná nehrozí!… Jinak Eliška je taky naše zlatíčko a postelový mazlíček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.1.11 21:09

Kdyžtak taky přihodte fotky svých bulíčků :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
27.1.11 21:16

panebože! To je naše Rina! Úplně stejná, fakt! Měla dolní předkus, nevím, jestli ho má i tvoje, měla pusinku jak šuflátko na lentilky. Ta je nádherná, tak moc mi chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.1.11 21:33
Ewule0712 píše:
panebože! To je naše Rina! Úplně stejná, fakt! Měla dolní předkus, nevím, jestli ho má i tvoje, měla pusinku jak šuflátko na lentilky. Ta je nádherná, tak moc mi chybí…

Tak to si odhadla uplně dokonale, :potlesk: má předkus a vystrčený pusinkovací rtík :huban:… Jen už má čumu celou šedivou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
27.1.11 21:36

Chápu, že máš o ni strach, já se o ni taky bála…bylo to trdlo milovaný, napřed se bála všech lidí, pak byla tak důvěřivá, že by vlezla i do otevřenýho cizího auta.
Ať s ní máš hooodně dlouho ještě spoustu radosti.
Na Rinušku vzpomíná velmi často, a taková podoba, to mi vyrazilo dech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
27.1.11 21:39

Jestli máš ještě nějakou fotku, tak ji sem hoď :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.1.11 22:09

Moc ti děkuju, taky si s ní užívám každou volnou chvilku! Moc mě mrzí, že si o ni přišla :hug: , až o ni přijdu, asi se zhroutim!!!, musí to být hodně těžký :cry:… Kdyžtak taky přilož fotku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
27.1.11 22:14

Já bohužel u sebe fotku nemám, Rinušku měla doma moje mamka, já se pak stěhovala a tak fotky jsou u mamči.
Já o ni přišla a to jsem byla těhotná, strašný, 14dní jsem jen řvala a řvala, katastrofa! a dnes jak jsem viděla tuhle fotku…brečela jsem jak malá…taková podoba. Je krásná. Naše Rintintina měla ještě bílé tlapky a kolem krku bílé jako obojek :o) Ale ta tlamka, ta je úplně stejná :huban: hrozně ji za mě pomuchlej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.1.11 22:29

Spolehni se, že ji pomuchluju :-) .. Ona je fakt zlatíčko, dokonce my si říkáme maminka a tatínek a naše mamky jsou babičky- a ona na to slyší :lol: , je to moje miminko a často si představuju ten konec a řvu jak blázen a mam z toho depky :-( .. Nepřemýšlíš o dalším pitáčkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
27.1.11 22:32

My měli několik psů, různé rasy- jezevčík, špic, německý ovčák, všichni se dožili 16ti let. Ono taky záleží na tom, jak se o psa staráš, čím ho krmíš, pohyb, jestli je doma nebo venku. Pitbul je odolnej, měla by ti ještě dlouho vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
28.1.11 09:04
PitbulLenka píše:
Spolehni se, že ji pomuchluju :-) .. Ona je fakt zlatíčko, dokonce my si říkáme maminka a tatínek a naše mamky jsou babičky- a ona na to slyší :lol: , je to moje miminko a často si představuju ten konec a řvu jak blázen a mam z toho depky :-( .. Nepřemýšlíš o dalším pitáčkovi?

Mamka si pořídí dalšího psa, ale pita asi ne, i když by ho nejraději, já si ho nepořídím, mám prcka a manžel je pořád pracovně pryč, to bych nezvládla, takový pes potřebuje pořádné venčení a vyřádit se. Ale kdyby jej měla mamka, tak bych se chodila každej den pomuchlat :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný