Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,měli jste někdo tuto rasu? Zajímá mě kolika let se vám dožil! Máme skoro 12tiletou pitbulku a mám o ni strašný strach, že už se jí to krátí! Je sice zdravá, ale ten věk už tam je
…Ale jednou jsem vyděla 16tiletého pita, tak mi to dává naději, jak se říká, že se prodlužuje věk lidem, tak možná i pejskům
.. Díky za odpovědi Lenka
Ještě jsem nedočetla Tvůj dotaz a chtěla jsem napsat 15let. To je asi tak průměr. Já měla pitbullku, v listopadu by měla 11let, bohužel pro mě dost tragicky a nešťastně umřela. Byl to nejúžasnější pes na světě ![]()
taky mam Pita,ale zatim mu je jen 5 let.je to mazel celý rodiny ![]()
co ja vim, tak se extra vysokeho veku nedozivaji, ten nas to dotahl na 14, ale posledni dva roky uz to nebylo nic moc a ten posledni uz byl hodne spatny
Já to samozřejmě teoreticky podle knížek vím, ale zajímalo mě to v praxi! No za těch 14 let bych byla vděčná, ale bojim se co přijde za zdravotní potíže. Je kastrovaná, takže rakovina dělohy jediná nehrozí!… Jinak Eliška je taky naše zlatíčko a postelový mazlíček ![]()
panebože! To je naše Rina! Úplně stejná, fakt! Měla dolní předkus, nevím, jestli ho má i tvoje, měla pusinku jak šuflátko na lentilky. Ta je nádherná, tak moc mi chybí…
Ewule0712 píše:
panebože! To je naše Rina! Úplně stejná, fakt! Měla dolní předkus, nevím, jestli ho má i tvoje, měla pusinku jak šuflátko na lentilky. Ta je nádherná, tak moc mi chybí…
Tak to si odhadla uplně dokonale,
má předkus a vystrčený pusinkovací rtík
… Jen už má čumu celou šedivou
Chápu, že máš o ni strach, já se o ni taky bála…bylo to trdlo milovaný, napřed se bála všech lidí, pak byla tak důvěřivá, že by vlezla i do otevřenýho cizího auta.
Ať s ní máš hooodně dlouho ještě spoustu radosti.
Na Rinušku vzpomíná velmi často, a taková podoba, to mi vyrazilo dech…
Moc ti děkuju, taky si s ní užívám každou volnou chvilku! Moc mě mrzí, že si o ni přišla
, až o ni přijdu, asi se zhroutim!!!, musí to být hodně těžký
… Kdyžtak taky přilož fotku ![]()
Já bohužel u sebe fotku nemám, Rinušku měla doma moje mamka, já se pak stěhovala a tak fotky jsou u mamči.
Já o ni přišla a to jsem byla těhotná, strašný, 14dní jsem jen řvala a řvala, katastrofa! a dnes jak jsem viděla tuhle fotku…brečela jsem jak malá…taková podoba. Je krásná. Naše Rintintina měla ještě bílé tlapky a kolem krku bílé jako obojek
) Ale ta tlamka, ta je úplně stejná
hrozně ji za mě pomuchlej ![]()
Spolehni se, že ji pomuchluju
.. Ona je fakt zlatíčko, dokonce my si říkáme maminka a tatínek a naše mamky jsou babičky- a ona na to slyší
, je to moje miminko a často si představuju ten konec a řvu jak blázen a mam z toho depky
.. Nepřemýšlíš o dalším pitáčkovi?
My měli několik psů, různé rasy- jezevčík, špic, německý ovčák, všichni se dožili 16ti let. Ono taky záleží na tom, jak se o psa staráš, čím ho krmíš, pohyb, jestli je doma nebo venku. Pitbul je odolnej, měla by ti ještě dlouho vydržet.
PitbulLenka píše:
Spolehni se, že ji pomuchluju.. Ona je fakt zlatíčko, dokonce my si říkáme maminka a tatínek a naše mamky jsou babičky- a ona na to slyší
, je to moje miminko a často si představuju ten konec a řvu jak blázen a mam z toho depky
.. Nepřemýšlíš o dalším pitáčkovi?
Mamka si pořídí dalšího psa, ale pita asi ne, i když by ho nejraději, já si ho nepořídím, mám prcka a manžel je pořád pracovně pryč, to bych nezvládla, takový pes potřebuje pořádné venčení a vyřádit se. Ale kdyby jej měla mamka, tak bych se chodila každej den pomuchlat
))