Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, potřebuju poradit. Umřela mi babička a měla kočičku. Nikdo z rodiny o ni neměl zájem. Tak sem si ji vzala domů. Jenže mám hafinku, co ju nesnese. Vrčí na ni. Kočičku mám v jiném pokoji. Ale je mi jí strašně líto. Bydlím v baráku, ale kočičky už mají rodiče od manžela, a oni by se nesnesly. Koukala sem na stránky útulků, ale je mi ji líto dát tam
Navíc čekám miminko. Tak mám i nějaké starosti. Nechala bych si ji, ale pes ju nesnese. Dala sem ji i do Avíza, ještě se nikdo neozval. Ach jo. Co s ní? ![]()
Zkusila bych i na bazos a mmb,normalne do daruji a dovezu a uvidis,ze se nekdo najdu.
Me by taky bylo lito ji dat do utulku.
Ahojky,
před 2 lety jsem řešila podobnou věc. Zemřela mi maminka a zůstaly po ní kočičky. Jednu mladou jsme darovali, ale starého kocourka nikdo nechtěl.
Já měla doma už 2 kočky, čistě bytové. Ale když jsem přijela na barák a viděla starého kocoura Piškota, zuboženého hladem a zimou (byli vyhozeni ven do mrazu), tak jsem ho popadla, a šoupla ho mezi své kočky. Vážil jen 2,2 kg, byl kostra obtažená kůží a já to děsně obrečela.
Můj kocour ho snesl výborně… očichal a dobrý. Kočička ho nenáviděla, ječela po něm, syčela a občas i útočila. Piškotek se jen choulil u nás. Postupem času se ale začlenil, i když to trvalo asi půl roku, co ho naše kočičí madam vzala na milost.
Zkus ještě chvíli kočičku s pejskem seznamovat, opatrně samozřejmě. Co ty ví, třeba si hafík dá říct a zjistí, že má nového kamaráda ![]()
Já už to zkoušela ale moje hafinka to má v sobě nesnáší kočičky.Je to Pittblullka takže musím někoho najít ![]()
Dej inzerát ale s úspěchem moc nepočítej. Já vždy koťata udala spíše přes známé prostě přes osobní kontakt, na inzerát ještě nikdy. Jinak mi kočku chceme ale až v březnu. Vždy sme měly na baráku kočky ale o poslední sme přišly a zrovna týden po tom co sem rozdala poslední koťata. Je ta Vaše kočička venkovní a kolik jí je?? Jinak je moc hezká jako byla naše Kissanda
Jo a taky bydlíme od Ostravy 180km ![]()
Ta moje kočička je pouze do bytu.Je zvyklá a nechci aby ji přejelo auto