Pes v autě

876
21.1.11 08:07

Pes v autě

Ahoj
chci pořídit přepravní box na pesana do auta. šlo by o malyho pesana do 4kg. nemáte některá s zkušenost s nějakým boxem? Nejlíp aby se dal upevnit do pásů.
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Phii
21.1.11 08:19

Box upínací do pásů si myslim neexistuje, jedině bys gumama do kufru připevnila dobře ten box nebo klec. Možná i na zadní sedačku by se dal menší boxík připevnit pásama. My máme buď box v kufru nebo psí popruhy do auta. Ty se zapínají do pásů. Byla to ale dřina psíka na to naučit,sedávala jsem s ním vzadu a při jízdě ho odměňovala pamlskama, aby to měl spojený s tím, že je v těch pásech nebo v boxu :zed: Asi po 3 měsících si zvykl :lol:

• Citovat
  • Upravit
876
21.1.11 08:36
Ahoj
ja pravě videla box co se rovnou nacvakl tam kde pásy. bylo to k použití na zadní sedadlo. byl vyslovene pro malé psy nebo kočky. chci box popruhy ne.Po zkušenosti už jen box :-( :-(
Phii píše:
Box upínací do pásů si myslim neexistuje, jedině bys gumama do kufru připevnila dobře ten box nebo klec. Možná i na zadní sedačku by se dal menší boxík připevnit pásama. My máme buď box v kufru nebo psí popruhy do auta. Ty se zapínají do pásů. Byla to ale dřina psíka na to naučit,sedávala jsem s ním vzadu a při jízdě ho odměňovala pamlskama, aby to měl spojený s tím, že je v těch pásech nebo v boxu :zed: Asi po 3 měsících si zvykl :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alt
21.1.11 08:41

Jo tak to bude nějaká novinka, když jsem hledala zabezpečení pro psa já před 3 lety, tak na nic takového jsem nenarazila. Takže víc neporadím :-)

critline píše:
Ahoj
ja pravě videla box co se rovnou nacvakl tam kde pásy. bylo to k použití na zadní sedadlo. byl vyslovene pro malé psy nebo kočky. chci box popruhy ne.Po zkušenosti už jen box :-( :-(
Phii píše:
Box upínací do pásů si myslim neexistuje, jedině bys gumama do kufru připevnila dobře ten box nebo klec. Možná i na zadní sedačku by se dal menší boxík připevnit pásama. My máme buď box v kufru nebo psí popruhy do auta. Ty se zapínají do pásů. Byla to ale dřina psíka na to naučit,sedávala jsem s ním vzadu a při jízdě ho odměňovala pamlskama, aby to měl spojený s tím, že je v těch pásech nebo v boxu :zed: Asi po 3 měsících si zvykl :lol:
  • Citovat
  • Upravit
876
21.1.11 08:42
Novinka nevím ale ta cena- kolem 2000 Kč. :think:
Alt píše:
Jo tak to bude nějaká novinka, když jsem hledala zabezpečení pro psa já před 3 lety, tak na nic takového jsem nenarazila. Takže víc neporadím :-)
critline píše:
Ahoj
Phii píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phii
21.1.11 08:43

Aha, to bych asi taky brala raději přímo na upnutí do pásu :think: Koukala jsem po netu ale nic takového mi nevyhledal. :think:

• Citovat
  • Upravit
Alt
21.1.11 08:52

Hele co se podívat na některou z mezinárodních výstav poblíž? Bývají tam stánky se vším možným pro psy, třeba tam na to narazíš? Teď 5. a 6.2. bude Brno, pak Č. Budějovice, Praha, Litoměřice.

• Citovat
  • Upravit
3040
21.1.11 08:54

Ahoj, tak na trhu je Gulliver. Od nejmenších boxů až po obrovské. Nemá to přímo nacvakávátko na pás, ale jsou tam takové plošky, kde ten pás zahákneš a drží. Cena je vyšší, ale jsou to nejlepší boxy na trhu. Snadná manipulace a bezpečnost veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
21.1.11 09:00

Ahoj, tak já taky takový box neznám, i když určitě by to byl dobrý nápad. Při představě, že je box na zadních sedačkách tak při prudším prždění letí pes i s boxem. Jinak jak říkala Phii zkusit ho nějak připásat.
Ale když nd tím tak přemýšlým, 2000,– je sice dost, ale možná bych to dala.

My vozíme psy v boxech v kufru. Ale taky asi budeme mít problém. Teď má každý pes svůj box, ale až budeme vozit kočár, tři děti a dva boxy tak nám nebude stačit kufr :cert: .Takže budeme muset pořídit box větší a nacpat oba psi do jednoho. Ušetříme sice jen málo místa, ale aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.1.11 09:02
Děkuji za tip :-)
lemaz píše:
Ahoj, tak na trhu je Gulliver. Od nejmenších boxů až po obrovské. Nemá to přímo nacvakávátko na pás, ale jsou tam takové plošky, kde ten pás zahákneš a drží. Cena je vyšší, ale jsou to nejlepší boxy na trhu. Snadná manipulace a bezpečnost veliká.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
21.1.11 09:09

Určitě ho seženeš i na netu, ale pokud si ho chceš osahat a podívat se, tak ho mají v prodejnách Zvěrokruh a viděla jsem ho myslím i v Pet centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
21.1.11 09:17

ahoj a musí to být přepravka? My používáme tento pás, je fakt dobrý, pejsek si může i lehnout na sedadle. http://www.spokojenypes.cz/…endog-vel.-s?…

• Citovat
  • Upravit
mag
12870
21.1.11 09:23
duuupka píše:
ahoj a musí to být přepravka? My používáme tento pás, je fakt dobrý, pejsek si může i lehnout na sedadle. http://www.spokojenypes.cz/…endog-vel.-s?…

Nemusí, dotaz ale zněl na přepravku, tyhle pásy jsou bohatě dostačující jak z hlediska bezpečnosti, tak z hlediska zákona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
21.1.11 09:24
duuupka píše:
ahoj a musí to být přepravka? My používáme tento pás, je fakt dobrý, pejsek si může i lehnout na sedadle. http://www.spokojenypes.cz/…endog-vel.-s?…

jj, můžu potvrdit - greendogy jsou velice dobré. Také používáme a největší spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
21.1.11 09:31
mag píše:
Nemusí, dotaz ale zněl na přepravku, tyhle pásy jsou bohatě dostačující jak z hlediska bezpečnosti, tak z hlediska zákona.

Vím, že byl dotaz na přepravku, ale dávám i jinou možnost, kdyby o ní zadavatelka nevěděla. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný