Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
chci pořídit přepravní box na pesana do auta. šlo by o malyho pesana do 4kg. nemáte některá s zkušenost s nějakým boxem? Nejlíp aby se dal upevnit do pásů.
děkuji
Box upínací do pásů si myslim neexistuje, jedině bys gumama do kufru připevnila dobře ten box nebo klec. Možná i na zadní sedačku by se dal menší boxík připevnit pásama. My máme buď box v kufru nebo psí popruhy do auta. Ty se zapínají do pásů. Byla to ale dřina psíka na to naučit,sedávala jsem s ním vzadu a při jízdě ho odměňovala pamlskama, aby to měl spojený s tím, že je v těch pásech nebo v boxu
Asi po 3 měsících si zvykl ![]()
Phii píše:
Box upínací do pásů si myslim neexistuje, jedině bys gumama do kufru připevnila dobře ten box nebo klec. Možná i na zadní sedačku by se dal menší boxík připevnit pásama. My máme buď box v kufru nebo psí popruhy do auta. Ty se zapínají do pásů. Byla to ale dřina psíka na to naučit,sedávala jsem s ním vzadu a při jízdě ho odměňovala pamlskama, aby to měl spojený s tím, že je v těch pásech nebo v boxuAsi po 3 měsících si zvykl
Jo tak to bude nějaká novinka, když jsem hledala zabezpečení pro psa já před 3 lety, tak na nic takového jsem nenarazila. Takže víc neporadím ![]()
critline píše:
Ahoj
ja pravě videla box co se rovnou nacvakl tam kde pásy. bylo to k použití na zadní sedadlo. byl vyslovene pro malé psy nebo kočky. chci box popruhy ne.Po zkušenosti už jen box![]()
Phii píše:
Box upínací do pásů si myslim neexistuje, jedině bys gumama do kufru připevnila dobře ten box nebo klec. Možná i na zadní sedačku by se dal menší boxík připevnit pásama. My máme buď box v kufru nebo psí popruhy do auta. Ty se zapínají do pásů. Byla to ale dřina psíka na to naučit,sedávala jsem s ním vzadu a při jízdě ho odměňovala pamlskama, aby to měl spojený s tím, že je v těch pásech nebo v boxuAsi po 3 měsících si zvykl
Alt píše:
Jo tak to bude nějaká novinka, když jsem hledala zabezpečení pro psa já před 3 lety, tak na nic takového jsem nenarazila. Takže víc neporadím
critline píše:
Ahoj
ja pravě videla box co se rovnou nacvakl tam kde pásy. bylo to k použití na zadní sedadlo. byl vyslovene pro malé psy nebo kočky. chci box popruhy ne.Po zkušenosti už jen box![]()
Phii píše:
Aha, to bych asi taky brala raději přímo na upnutí do pásu
Koukala jsem po netu ale nic takového mi nevyhledal. ![]()
Hele co se podívat na některou z mezinárodních výstav poblíž? Bývají tam stánky se vším možným pro psy, třeba tam na to narazíš? Teď 5. a 6.2. bude Brno, pak Č. Budějovice, Praha, Litoměřice.
Ahoj, tak na trhu je Gulliver. Od nejmenších boxů až po obrovské. Nemá to přímo nacvakávátko na pás, ale jsou tam takové plošky, kde ten pás zahákneš a drží. Cena je vyšší, ale jsou to nejlepší boxy na trhu. Snadná manipulace a bezpečnost veliká.
Ahoj, tak já taky takový box neznám, i když určitě by to byl dobrý nápad. Při představě, že je box na zadních sedačkách tak při prudším prždění letí pes i s boxem. Jinak jak říkala Phii zkusit ho nějak připásat.
Ale když nd tím tak přemýšlým, 2000,– je sice dost, ale možná bych to dala.
My vozíme psy v boxech v kufru. Ale taky asi budeme mít problém. Teď má každý pes svůj box, ale až budeme vozit kočár, tři děti a dva boxy tak nám nebude stačit kufr
.Takže budeme muset pořídit box větší a nacpat oba psi do jednoho. Ušetříme sice jen málo místa, ale aspoň něco.
lemaz píše:
Ahoj, tak na trhu je Gulliver. Od nejmenších boxů až po obrovské. Nemá to přímo nacvakávátko na pás, ale jsou tam takové plošky, kde ten pás zahákneš a drží. Cena je vyšší, ale jsou to nejlepší boxy na trhu. Snadná manipulace a bezpečnost veliká.
Určitě ho seženeš i na netu, ale pokud si ho chceš osahat a podívat se, tak ho mají v prodejnách Zvěrokruh a viděla jsem ho myslím i v Pet centru.
ahoj a musí to být přepravka? My používáme tento pás, je fakt dobrý, pejsek si může i lehnout na sedadle. http://www.spokojenypes.cz/…endog-vel.-s?…
duuupka píše:
ahoj a musí to být přepravka? My používáme tento pás, je fakt dobrý, pejsek si může i lehnout na sedadle. http://www.spokojenypes.cz/…endog-vel.-s?…
Nemusí, dotaz ale zněl na přepravku, tyhle pásy jsou bohatě dostačující jak z hlediska bezpečnosti, tak z hlediska zákona.
duuupka píše:
jj, můžu potvrdit - greendogy jsou velice dobré. Také používáme a největší spokojenost.
mag píše:
Nemusí, dotaz ale zněl na přepravku, tyhle pásy jsou bohatě dostačující jak z hlediska bezpečnosti, tak z hlediska zákona.
Vím, že byl dotaz na přepravku, ale dávám i jinou možnost, kdyby o ní zadavatelka nevěděla. ![]()