Psí hotel

2447
18.1.11 09:31

Psí hotel

ahojky všem,

máme doma 3-letého pejska a v létě letíme na dovču asi na 2 týdny a řešíme co s naším pejskem. Nemáme nikoho v okolí kdo by nám ho pohlídal (je to větší rasa) a tak přemýšlíme jestli ho dát do hotelu, ale zase ho nechci dát jen do nějakýho hotelu, ale tam kde vím,že o něj bude perfektně postaráno. Nejradši bych byla za domácí prostředí.

Proto jsem se chtěla zeptat jestli se najde někdo kdo by mi pomohl s výběrem, nebo zkušenostma.

Na dovolenou chci proto, protože mám zdravotní problémy a moře mi hodně pomůže a zase lítat s pejskem se mi nechce aby neměl z toho trauma.

Děkuji za každou radu

g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2371
18.1.11 09:38

Ahoj Gyffy,

nevím odkud jseš, tak budu předpokládat, že z Prahy :twisted:
Nemám osobní zkušenost (i když se už hodně dlouho odhodláváme ho s naším psiskem vyzkoušet), ale spousta lidí v Riegrových sadech nám doporučovali tenhle http://www.psi-skolka.cz/ Co jsem koukala na webovky, tak to vypadá, že se tam hafanům fakt líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 09:55

ahoj gyffy. taky budeme v lete davat do psi skolky jak psala Luca - vypada to super a už ji mam vyhlednutou déle. psala jsem si i s majitelkou a super pristup! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
18.1.11 10:03

holky, dekuji za radu

Lucienno kdyz sis psala s majitelkou muzu se zeptat jestli nevis jak to tam chodi?kde jsou hafani pres den, kde spi atd??

nechci aby byl zavreny v kotci…je zvykli spat semnou v posteli a je to hrozny mazel..

jsme ze strednich cech, ale neni problem ho odvest nekam jinam…hlavne aby to tam bylo super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
18.1.11 10:10

Gyffy mrkni na fotky na webovkách - rozhodně to fakt nevypadá, že by tam byli kotce… Spíš spousta pelíšků. Taky si říkáme, že to někdy zkusíme na pár hodin o víkendu, protože co máme naše psisko, tak jsme nikde na pořádné dovolené nebyli, protože se bojím, že jí nikde nebude tak dobře jako u nás a jak by to chuděra snášela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.1.11 10:37

Ahoj, jsem z Brna a loni jsme řešili stejný problém. Vyhovující hotel s domácí péčí jsme našli až na vysočině. Psiska měli svůj pokoj v baráčku, velkou zahradu a denně procházky k potoku. Ani se jim zmetkům nechtělo domů. Donesli jsem si vlastní žrádlo, takže to nebylo tak drahé. Lidičky jsou tam velice příjemný. Koukni na www.bully.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.1.11 10:45

Ahoj,
my dávali psa do hotelu 2× a oba můžu doporučit.

Jednou v Praze do hotelu pro psy Bary:http://www.hotelpropsybary.cz/ Pan Vojtěchovský byl velmi vstřícný a profi, podle všeho zvládá i větší či trochu ostřejší psy. Měla jsem z něj fakt dobrý pocit. Cena byla 140 Kč/den.

Podruhé k paní Doležalové v Pardubicích - ta to pojímá jako individuální hlídání, má ve vilce vždy jen jednoho psa. Je to důchodkyně (mám dojem, že čerstvá), ale má celoživotní praxi se psy a teď si už nechce dalšího pořizovat, tak tu možná na velikosti plemene trochu záleží. Ovšem domácí prostředí je zaručeno, je podle mě zaměřená spíš na takové ty domácí mazlíky. Když mi do telefonu vykládala, jak u ní bude pejsek hajat na posteli a zjišťovala, jestli náš smradlavý vesnický vořech papá piškotky, tak jsem se málem vyvrátila. Když budeš chtít, můžu poslat číslo na mobil přes SZ. Chtěla 120 Kč/den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 11:26

ahoj. v kotci rozhodne nejsou. maji tam ruzne sedacky a valenky a pejskove jsou kde se jim zlibi a neberou tam agresivni jedince. jsou vsichni pokupě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
18.1.11 11:50

všem moc děkuji za reakce

knihomyš tak ta paní zní dost dobře. No ten náš je domácí mazlik…je to gaučák, jen trochu větší. Pokud by si byla tak hodná a poslala mi číslo do SZ byla bych moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
11.8.11 18:50

A vy si ho nemůžete vzít s sebou ? My také nemáme hlídání ( víc psů )a k moři je bereme s sebou. Naopak, nás by to bez nich ani nebavilo,stejně bychom stále mysleli, jak se mají a co dělají, i když klid by byl větší, to je pravda. Jezdíme od Dogs travel a je to opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaMMM
14.1.14 18:32

Ahoj, my jsme z Prahy a využíváme psí hotel a školku Dogpark. Bydlíme v Dejvicích a tak to máme kousek. Mám fenku parson russell teriera a ta když není vyběhaná, tak strašně zlobí. Do školky ji dáváme 3× v týdnu a vždy is ji vezu domu vyběhanou a unavenou. Na hotelu byla jednou na týden a vše bylo v pohodě, asi i tím, že tam chodí do školky a vlstně byla týden se svými psími kamarády. každý den dávají aktuální fotky z daného dne přímo na web. mrkněte na jejich stránky, mají je moc pěkné ***

Příspěvek upraven administrátorem 14.1.2014 22:02 - odkaz

• Citovat
  • Upravit
22785
16.7.14 18:45

Obnovuji diskusi. Už jsem koukla na tipy, co tu padly (zatím se mi líbí Bary, ale bohužel je to od nás přes celou Prahu). Nemáte někdo ještě zkušenost nejlépe s něčím na Praze východ? Případně Praha samozřejmě, ale spíš směrem na Bohnice, Prosek, Letňany… Našla jsem tohle, nemáte někdo osobní zkušenost? http://www.hotel-pro-psy.cz/ Plus nějakou rozumnou cenu, 200 na den je určitě náš strop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
16.7.14 19:11

Za mě jedině www.dux.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.7.14 08:24

@lemaz Bully znám díky ze stránek frbul.cz záchraně několika buldočků. Vždy jsou velmi vstřícní a nevadí jim ani problémoví psi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.7.14 22:56
@krtek93 píše:
Obnovuji diskusi. Už jsem koukla na tipy, co tu padly (zatím se mi líbí Bary, ale bohužel je to od nás přes celou Prahu). Nemáte někdo ještě zkušenost nejlépe s něčím na Praze východ? Případně Praha samozřejmě, ale spíš směrem na Bohnice, Prosek, Letňany… Našla jsem tohle, nemáte někdo osobní zkušenost? http://www.hotel-pro-psy.cz/ Plus nějakou rozumnou cenu, 200 na den je určitě náš strop.

Tady jsme kdysi měli psa, kousavý kokr a ještě bral denně prášky, a vše bylo naprosto bez problémů. Doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný