Všichni pejskaři sem!

žirafííí
20.1.11 21:37

VŠICHNI PEJSKAŘI SEM !!!

Ahojky !
Napodlo mě , že určitě každý kdo má pejska sním zažil nějakou vtipnou chvilku tak šup sem sni at se zasmějeme :mrgreen: .

Mě přijde,že muj hafan je rád středem pozornosti :lol: když mu bylo pár měsíců tak jsme byly u vody a jedna ženská když vylezla z vody si vždy převlíkla kalhotky.My mu házely do vody míček a nevim co ho to popadlo běžel za ní vzal jí ty kalhotky a začal běhat po pláži.Ženská na nás spustila :oops: , ale byl jak z řetězu myslel si že si sním hrajem,takže tam lítal poskakoval stěma žlutýma kalhotkama a všichni se smáli :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
20.1.11 21:47

Tak ja dam nejcerstvejsi historku. Vcera v pul druhe rikam psine, ze za hodinku pujdeme ven. A ve 14:32 se ozvalo tap tap tap, psina prisla a vyckavave se na me zahledela… obcas me desi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
20.1.11 22:50

Tak náš pes je super rozumí a vždy když něco chce třeba vykoupat se v potoce v tůňce tak se otočí a kouká na mě a ptá se mě zda se může jít vykoupat? Když měla telecí léta tak občas utekla jednou mi volali kamarádi policajti ,že blokuje křižovatku přebíháním sem a tam, rozkousala všechny možné boty ?

Pokud jednou naši na dovolenou tak ji hlídáme já nemám problém ,ale manžel ano říkal jí neznámé povely a ona se vždy otočila a přidala pak zase se otočila a přidala pak přeběhla čtyřproudou silnici přijel náhodou autobus a ona sama do něho nastoupila manžel utíkal ,aby mu neujela pryč naštěstí si toho všiml řidič a manža jí táhl z busu ven a ta se vzpírala a vůbec nechtěla a celý bus se smál .Ještě že tak nevěděli bachom kde po trase vystoupila a pod bus jeden často přivaděči a pod.Takže řidič dostal mé osobní poděkování.

Pak jsem vždy trnula když jsem byla v práci kam manžovi odpoledne zase uteče . Pak se naučil poveli a také ho začala poslouchat. Nyní je hluchá ,ale asi jak na co pokud zašustí tatranka tak hned sedí u nás.
Tohoto psa zná velké množství lidí a vždy říkají ,že je to velice vyjímečný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.1.11 23:12

Tak my máme tak blbou fenu, že často, když jí na poli volám, tak kě mně běží…a běží…míjí mě cca 5m ode mě…běží…po pár dalších metrech se zastaví a hledá mě…stojí a kouká vlevo…vpravo…stále pískám jak debil…kouká na mě…kouká jinam…rozběhne se do pr…po pár metrech se zastaví..hledá…ještě pořád pískám…no a jak tam takhle pořád běhá, zákon pravděpodobnosti jí stejně nakonec dopraví blíž ke mně, když si mě konečně všimne, má takovou radost, že mě našla, že ani nedokážu bejt naprdlá. Kupodivu jindy má den, že všechno v pohodě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.1.11 23:14
zuzouš píše:
Tak my máme tak blbou fenu, že často, když jí na poli volám, tak kě mně běží…a běží…míjí mě cca 5m ode mě…běží…po pár dalších metrech se zastaví a hledá mě…stojí a kouká vlevo…vpravo…stále pískám jak debil…kouká na mě…kouká jinam…rozběhne se do pr…po pár metrech se zastaví..hledá…ještě pořád pískám…no a jak tam takhle pořád běhá, zákon pravděpodobnosti jí stejně nakonec dopraví blíž ke mně, když si mě konečně všimne, má takovou radost, že mě našla, že ani nedokážu bejt naprdlá. Kupodivu jindy má den, že všechno v pohodě :roll:

Nechci strašit,ale takle začínalo oslepnutí našeho psa.Tlak na oči,pak šedej zákal a ted už cca 80% slepota. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
20.1.11 23:20
Kamča.dalmatinka píše:
zuzouš píše:
Tak my máme tak blbou fenu, že často, když jí na poli volám, tak kě mně běží…a běží…míjí mě cca 5m ode mě…běží…po pár dalších metrech se zastaví a hledá mě…stojí a kouká vlevo…vpravo…stále pískám jak debil…kouká na mě…kouká jinam…rozběhne se do pr…po pár metrech se zastaví..hledá…ještě pořád pískám…no a jak tam takhle pořád běhá, zákon pravděpodobnosti jí stejně nakonec dopraví blíž ke mně, když si mě konečně všimne, má takovou radost, že mě našla, že ani nedokážu bejt naprdlá. Kupodivu jindy má den, že všechno v pohodě :roll:
Nechci strašit,ale takle začínalo oslepnutí našeho psa.Tlak na oči,pak šedej zákal a ted už cca 80% slepota. :-?

Taky bych se obávala o to, jestli to neznamená nějaké zdravotní komplikace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.1.11 06:48

ahojky, při čtení toho příspěvku to bylo to první co mě napadlo - tohle není o blbosti psa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.1.11 07:40

Dobré ránko.Naše Jessi má strašně ráda vodu.Když chodíme ven tak vlastně kolem cesty je bud řeka MOrava nebo Batův kanál.Ted na podzim ,byl Batův kanál vypuštěný.Oni ho každý rok čistí od naplavenin .No a než jsme se stačili rozhlédnout kam to naše zvíře zmizelo tak byla zpátky.Ale to nebyl pes to byla kupa bahna .Takového toho zelenohnědého,smradlavého bahna .Ona prostě vletěla do toho vypuštěného koryta.Tak co s ní?po cestě je Morava tak ji tam manžel pustil ,tak se jakžtakž omyla .Ale smrděla strašně.Ted v zimě ,ji mame většinou na vodítku,ale už se nám stalo ,že málem donesla v zubech labut.Ještě ,že manžela poslechne na slovo .Být tam jen já ,tak máme labutí pečínku,a velký pruser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
21.1.11 08:08

To náš hafík jednoho dne ráno, když jsem ho venčila na louce, kde týden před tím byl cirkus našel nějakou medvědí hromádu a vyválel se v ní (dřív po cirkusu nebylo nic asi to vypadlo při odjezdu), takže já s tím smradlavým zahov… psem musela jít ihned domů a strčit ho do vany, jenže pes má 35kg a vanu nesnáší, takže zápas a jak to skončilo, pes od h…n, já od h…n :zed: . Smrděl ještě týden i po koupely :lol: . A druhá příhoda taky z venčení, seděla jsem s kolegou z práce na louce a oba venčíme psíky, tan náš blb si čuchá, čuchá a najednou koukám a on zvedá nožku na kolegovi záda a spouští proud :mrgreen: :mrgreen: co dodat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alt
21.1.11 08:25

Máš plemeno vodního loveckého psa,čemu se divíš? :-)

sthan píše:
Dobré ránko.Naše Jessi má strašně ráda vodu.Když chodíme ven tak vlastně kolem cesty je bud řeka MOrava nebo Batův kanál.Ted na podzim ,byl Batův kanál vypuštěný.Oni ho každý rok čistí od naplavenin .No a než jsme se stačili rozhlédnout kam to naše zvíře zmizelo tak byla zpátky.Ale to nebyl pes to byla kupa bahna .Takového toho zelenohnědého,smradlavého bahna .Ona prostě vletěla do toho vypuštěného koryta.Tak co s ní?po cestě je Morava tak ji tam manžel pustil ,tak se jakžtakž omyla .Ale smrděla strašně.Ted v zimě ,ji mame většinou na vodítku,ale už se nám stalo ,že málem donesla v zubech labut.Ještě ,že manžela poslechne na slovo .Být tam jen já ,tak máme labutí pečínku,a velký pruser.
  • Citovat
  • Upravit
teresa20
21.1.11 08:29

JJ, taky znám. Měli jsme 13 let baseta, čili lovecké plemeno. Mamka s ním šla jednou na procházku, nutno dodat, že dopoledne byla u dr., ta jí píchla nějaké injekce na křečové žíly s tím, že má chodit, klidně procházku, ale klidnou.
Psa si na louce pustila, ten zavětřil srnku a byl v trapu :mrgreen: Mamka běhala po poli a po kopcích, s napíchanou nohou a hledala psa, jelikož bez něj se vrátit nemohla, kdyby se vracel domů sám, musel by přes silnici. Tak měla radost a víckrát už ho nepustila.
To jsou věci, se kterými se musí počítat :lol:

• Citovat
  • Upravit
3040
21.1.11 09:23

Tak my máme dva. Labradorku a křížence labradora s basetem. Eimi je tak nějak normální, ale Sam (kříženec) je vychystralý až na půdu. Občas mi bylo divné, že se na stole v obýváku něco ztratí - k jídlu. Eimina, která na stůl dosáhne, mi chodí v patách, takže jsem začala podezírat kočky. Jenomže ty na stůl nesmí, takže jsem nastrčila past. Připadala jsem si jak šmírák!!!! Na stole kousek párku, já s Eiminkou v kuchyni. Sam (kříženec, cca 30cm v kohoutku) chvilku chodil kolem stolu, lehl si k němu, pak vyskočil na gauč, asi minutu pozoroval okolí a pak jako kdyby se nechumelilo se postavil na stůl a zchlamstl návnadu. V tom okamžiku jsem vyšla z poza rohu. Sedl si na gauč, párek v hubě a tvářil se jakoby nic. Dokonce ani nežvýkal. Držela jsem ho takhle v šachu, jen párkrát jsem otočila hlavu a to bylo vidět, jak rychle žvýká. V okamžiku, když jsem se na něj zase podívala, tak mu huba ztuhla. Vytrestala jsem ho - čtvrt hodiny měl jídlo v tlamě, aniž by ho mohl spolknout. Záhada mizejícího jídla vyřešena. Od té doby už to neudělal, ale to je možná jen pro to, že jsem mu to prohlédla.A je docela dobře možné, že vymýšlí další ptákovinu, jak mě přečůrat. Chytrej je na to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.1.11 10:32
Ona vlasně vodu miluje od štěnátka :lol:
Alt píše:
Máš plemeno vodního loveckého psa,čemu se divíš? :-)
sthan píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.1.11 10:36

Ahoj holky, psy mám 2. 10 let starou fenu shi-tzu, a 4 roky psa, kříženec yorksira a čivavy. Tak s nima takhle jdu do lesa na procházku, nějaká hrozně hodná maminka tam cosi odhosila…a v tom hledám tu fenku shi-tzu, volám a nic, mezitím co jí hledám mi utekl kamsi pes…a já spěchala do práce. Když jsem konečně našla psa, za chvíli i fenu, tak jsem se zděsila. měla čumák zabořenej ve vyhozený pleně a rochňala a rochnala, celou tlamu měla potom žluto - zelenou…však víte o čem mluvím, na vodítku jsem jí pak vedla domu, jakože jí neznám…smrádek se za náma linul. Když jsme konečně dorazili k baráku, kde jsou vchodový dveře celý prosklený, asi se jí nechtělo čekat až najdu klíče a prostě se pokusila proskočit sklo, samozřejmě se na skle rozplácla jak žába…a s ní i ta miminkovská hovínka.....málem jsem jí zabila a do práce kvůli leštění dveří přišla samozřejmě pozdě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.1.11 11:05

Mám hrozně rozmazlenou 15 letou fenku jezevčíka.může všechno,což dost nelibě nese můj přítel,který pochází z vesnice.Pořád jí úkoluje,něco zakazuje,vyhazuje z gauče apod.což zase nelibě nesu já :roll: Když jí za něco kárá a zvedne na ní hlas,hned jde žalovat,přijde ke mě a skáče abych jí pochovala 8-o Nedávno si ke mě vlezla pod peřinu,ale přítel jí odnes zpátky do pelíšku.říkám jí„přijd až páníček usne“.A opravdu se s náma ráno v tý posteli probudila.Když jsme se druhý den vrátili z práce,přítel měl rozkousaný pantofle a moje tepláky hozený přes židli byli u Ketty v pelíšku-byla do nich zabalená a spala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný