Pes v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
21.1.11 10:33
Holky
měli jsme yorkšírka. v kšírkach nechtěl byt tak jsme ho 3 roky vozili v tašce- naše blbost. teď na Silvestra jsme měli dost špatnou bouračku a naš plyšačik to nepřežil- zabil ho airbag. proto už vždy jen box. po tom co jsem zažila mne už žadny očička neobměkčí.
duuupka píše:
mag píše:
Nemusí, dotaz ale zněl na přepravku, tyhle pásy jsou bohatě dostačující jak z hlediska bezpečnosti, tak z hlediska zákona.
Vím, že byl dotaz na přepravku, ale dávám i jinou možnost, kdyby o ní zadavatelka nevěděla. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
21.1.11 14:10

tak to je dost smutné, taky máme jorkšírka, ale v těch kšírkách si zvykla, ani jí to moc nevadilo. Teď už vždycky skáče radostí, když je vytáhnu, protože ví, že se jede pryč. A ty greendog jsou fakt bezpečné. Mají nějaké atesty.

• Citovat
  • Upravit
814
8.6.16 14:29

Ahoj holky :-) chtěla jsem se zeptat, odjíždím na pár dní k rodičům a beru s sebou i našeho psa - Zlatý retrívr. Jenže je problém. Máme dvojčátka, takže vzadu na sedadlech být nemůže a v kufru už vůbec ne. Kočár se nám tam tak tak vleze. Můžu ho mít ve předu u spolujezdce pod sedačkou, když ho budu mít ještě uvázaného v postroji? Bohužel pejska nemám kam jinam dát a převézt ho nějak musím. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
10.6.16 19:28
@Kattulka píše:
Ahoj holky :-) chtěla jsem se zeptat, odjíždím na pár dní k rodičům a beru s sebou i našeho psa - Zlatý retrívr. Jenže je problém. Máme dvojčátka, takže vzadu na sedadlech být nemůže a v kufru už vůbec ne. Kočár se nám tam tak tak vleze. Můžu ho mít ve předu u spolujezdce pod sedačkou, když ho budu mít ještě uvázaného v postroji? Bohužel pejska nemám kam jinam dát a převézt ho nějak musím. Díky za odpověď.

Pokud se ptáš na bezpečnostní stránku, tak je tahle varianta většinou mnohem lepší než na zadních sedačkách na vodítku apod. pokud se ptáš na oficiální stránku, tak těžko říct. Oficiálně musí být pes zajištěný, nikdo nespecifikuje jak. My tak jezdíme s psiskama, kteří se tam pohodlně složí a není to příliš dlouhá cesta (případně stavíme), nevím jak moc se ti tam zlaťák pohodlě usadí/lehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný