Jak dlouho žije pittbul?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
22.7.18 20:08
@Bubla_Bučková píše:
no při těch nápadeních psem je nejčastější argument - tahalo mu za uši, bralo mu hračku, sahalo mu do misky. Jste tu druhá, kdo tu píše o té misce… dost mě to zarazilo, že ještě jste se tím bavili 8o

Já svého psa znám. Žije s námi v bytě spoustu let, je součástí rodiny, důvěřuji mu. Naše děti mu nikdy fyzicky neublizily na to jsem dbala. A za sahání do misek jsem je vždy pokarala, nicméně jsou to děti. Naše fenka je chůva, která nemá nejmenší ambice a nedostala nikdy nejmenší důvod cítit se ohroženou nebo méněcennou. Tudiz nemá důvod ublížit. Nechci hodnotit Vaše zkušenosti se psy, ale přijde mi, že jich moc nemáte, pokud si stojíte za podobnými výroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
22.7.18 20:12
@rozand píše:
@BonaDea To je skvělý, že ona je hodná, ale nechat děti psovi matlat do vody a jídla je velmi nezodpovědné.
:mrgreen: :mrgreen: Zkuste to říct ročním dvojčatům...... Nebo je taky možnost nechat psa bez vody a jídla, ale to už by asi nebyl tak spokojenej a mirumilovnej, kdyby si to navíc spojil s příchodem „dvou vetřelců“ v jedne chvíli. Třetí možností je psa se zbavit. To Vám přijde zodpovědnější? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný