Dopadla jsem na dno, fyzicky i psychicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
18.9.12 08:33

Určitě jdi za svým praktikem a zároveň si nech udělat odběry, výtěry - krk, nos. Můžeš mít přemnoženého buď „svého“ běžného koka, nebo můžeš být i napadena jiným. Viz také doporučené vyšetření na borelie atd. Pokud bude vše negativní, tak si domluv přes praktika psychologa. Mnohdy není nutný, opravdu to chce pravidelně „čistit“ hlavu - pokec s kamarádkou, samostatný nákup, kino, divadlo, masáž, solná jeskyně…možností je fůra. No a nestyď se za to, nejsi jediná :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.9.12 08:39

Nerozjela se ti nějaká autoimunitní nemoc? porodem? :think: žádala bych vyšetření..na velmi podobné příznaky mě upozornovala imunoložka

• Citovat
  • Upravit
586
18.9.12 08:54

Měla jsem také bolesti svalů a kloubů a zjistili mi zvýšené jaterní testy. Po jaterní dietě se to zlepšilo. Doporučovala bych dojít si na krevní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.9.12 09:03

Kdy si prestala kojit? Jestli to je nedavno a kojeni bylo spise nahle preruseno a potize jsou cca od te doby (ale taky to mohla byt posledni kapka), tak to muze take souvsiet. Ukonceni kojeni byva pro matku hodne pychicky narocne.

jinak mi to prijde jako to co uz tu padlo: matersky syndrom vyhoreni, je toho na tebe moc a telo ti dava silne najevo: zpomal.

Zasla bych na to komplexni vysetreni (ale fakt poradny, nenech se odbyt), aby ti zjistli vsechny hodnoty v krvi, co jdou, i nedostatek urcitych latek. Psycholog by taky urcite pomohl a hlavne poradna dovolena nejlepe bez ditete. :hug: (coz mi teda prijde nejobtiznejsi, me se to nepovedlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
18.9.12 12:58

No neco podobneho jsem zazila…cca v pul roce syna jsem takhle „dopadla“ na fyzicke dno. Za tri mesice se u me objevila chronicky koprivka, leky nezabiraly…porad jsem byla osypana a skrabala jsem se. Na alergologii mi doktorka rekla, ze to muze byt psychika, protoze v krevnich testech nic nebylo a nevedeli co se mnou.
Takze pomohlo to, ze jsem si sehnala hlidani a jednou tydne jsme mela pul den volno a ten jsem travila tak, ze jsem vypadla do mesta a koukala po obchodech a cistila hlavu. Neslo o nakupy, ale o to, ze jsem chodila sama, pustila si hudbu do sluchatek, koukala na lidi, obchody a nic vic…bomba!
Taky pomuze se zkusit zvednout s deckem ze zadku a zacit s nim delat jine aktivity, nesedet doma nebo na pisku…jezdit na vylety, zkouset chodit na kafe s kamaradkama …ty deti si casem zvyknou a nejsou tak divoke a maji vic zazitku, ty take a tim relaxujes.
Ale primarne najdi cestu, abys mela pravidelne cas sama na sebe a vypadni z domu..jinak si neodpocines.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
18.9.12 18:55

Kamoska mala nieco podobneho…po roku dieta bola non-stop chora sla z jednej choroby do druhej…dokt jej nic nezistili, pobehala kadejake vysetrenia.
Diagnoza znela…unava…treba oddych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.9.12 22:10

Doporučuju zajít za praktickým lékařem. Nech si zkontrolovat tlak, jaterní testy…Měla jsem něco podobného, ale byla tam i psychická příčina (předčasný porod).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.12 11:37

psychické dno to znám :-(

Ahoj napisi vam muj strucny pribeh od 14 let jsem mela pritele ktery me fyzicky i psychicky tyral ale bala jsem neco nekomu rict ci odejit nakonec jsem od nej v 18 utekla nasla si jineho a byla stastna pak jsem se i vdala a otehotnela jsem ale manzelova firma kde pracuje sidlila drive v decine se musela prestehovat do plane nad luznici a tak zamestnanci dostali na vyber butto odstupny nebo stehovani tak sme se stehovali asi 4 mesice na to jsem porodila jenze jsem nemela zadne kamaradky ani zname proste nikoho kdo by zamnou chodil krom manzela byla sem s toho vseho upne v haji mela jsem tu poporodni depku a vsecko jsem spatne snasela a pristup lekaru v taborske nemocnici taky nebyl azur :-/ kdyz sem se vratila z nemocnice domu porad jsem brecela dcerka taky a ja nevedela co delat byla jsem zoufala bylo to moje prvni dite a byla jsem bez pomoci nevedela jsem nic co mam delat navic sem nemela nikoho skym bych si promluvila no des zacinala sem si myslet i ze sem selhala a ze by bylo lepsi dat detatko do baby boxu a ze u jine rodiny by dcerce bylo lepe…jeste tet me to moje uvazovani a to jak sem myslela moc boli kdyz si vzpomenu ze bych o dceru prisla ale nastesti manzel mi to pomohl zvladnout dcerce jsou dva roky a jsme stastni ale psychiku mam poznamenanou a taky bych nekdy rada navstivila psychiatra ale bojim se ze je to placeny kazdopadne preji hodne stesti a at vam vse dobre dopadne jako me a budete stastna i s detatkem :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex