Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Rakovina to nebude
spíš nějaká viroza. Vem si paralen a zalez do postele, teplotu máš?
Já jsem se neměřila, vzala jsem si ten nurofen, před tím panadol, nic moc to nepomohlo…akorát mě teda tohle klátí poslední dobou často, přibližně stejně jsem se cítila před týdnem…trvalo to jeden den…jo a taky jsme se v sobotu, před týdnem vrátili od moře a docela blbě tentokrát sáším ten přchod, v podstatě celý týden se mnou nic nebylo
a může to být viroza i bez rýmy a kašle? v krku mě bolelo trochu ráno…
Misto diskutovani tady si zalez do postele, vypot to a uvidis, bude lip ![]()
Ja tohle mivam u pocinajici virozy - chripky, nekdy ani tu rymu a kasel nemam. Pomaha se vypotit, nejaky ten paralen …krk teda vetsinou bejva.
Takýmito bolesťami sa prejavuje pravá chrípka, tá, ktorá môže sadnúť na srdce a tak. Obyčajná viróza takto nebolí, to bolí skôr to hrdlo, teploty, kašel, rýma. Ale s chrípkou sa neradno zahrávať, napr. ja mám z chrípky vždy okamžite zápal pľúc, kým z obyč. nachladnutia sa vyliečim nurofenom. Keby to neprechádzalo tak určite k doktorovi.
Á kolegyně, taky se dnes tak cítím, vlastně už pár dní
Mám rozpraskaný nos a rty jako bonus k rýmě
A jako další bonus se dnes drahý rozhodl bourat v koupelce místo na vestavěné wc
Takže nejsi na to sama, myslím, že v tomto čase je nás víc, marodů ![]()
Tak to jsme na tom dneska úplně stejně. Přítel pryč, starší prcek pryč a já jsem doma sama s 10m chlapečkem. Měla jsem naplánováno tolik práce, co normálně se dvěma dětma nedám (přebrání skříní atd…) Místo toho od rána ležím, bolí mě celý člověk, mám teplotu, zimnici, a pekelně mě bolí prso - takže u mě to bude asi zánět prsu.. ![]()
Ahojka, ja dneska s tim byla na pohotovosti ja mam taky zimnice. bolesti a motani hlavy mam mesic, vysla me aktivni ebv virosa, a asi mozna i borelioza.ale kliste jsem nemela.prej ted neco radi.tak uvidis. ja uz mesic a pul takhle bojuju, tak se drz, ja mivam zimnice co noc a uz me to totalka vycerpava
@ww píše:![]()
![]()
Á kolegyně, taky se dnes tak cítím, vlastně už pár dní
Mám rozpraskaný nos a rty jako bonus k rýmě
A jako další bonus se dnes drahý rozhodl bourat v koupelce místo na vestavěné wc
![]()
![]()
Takže nejsi na to sama, myslím, že v tomto čase je nás víc, marodů
A taky Tě všechno tak hrozně bolí? prost celý člověk a jsi jak mátoha? jinak přeju ať Ti je líp…já právě rýmu nemám, jako sem tamkýcháma popotahuju, ale nic dramatického v poměru k tmu, jak se cítím…bolí mě hlavně děsně nohy, tak už samo přemýšlím vedle rakoviny i o embolii ![]()
Ja mela takovou bolest celeho tela pred 14 dny, xacalo mi to po obede, do rana jsem mela 39, sla jsem k dr. no byla to chripka ma dostala jsem i antibiotika na tyden a potom jeste na druhy tyden.
Preju ti, aby to u tebe melo priznivejsi prubeh nez u me, ale pokud to bude trvat, zajdi si v pondeli k dr.
@Anonymní píše:
A taky Tě všechno tak hrozně bolí? prost celý člověk a jsi jak mátoha? jinak přeju ať Ti je líp…já právě rýmu nemám, jako sem tamkýcháma popotahuju, ale nic dramatického v poměru k tmu, jak se cítím…bolí mě hlavně děsně nohy, tak už samo přemýšlím vedle rakoviny i o embolii
Ale klid, leze na tebe viróza
O rakovině ani nepřemýšlej. Bolí mě všechno, snad i vlasy
A to mám být za 10 minut krásná žena která jede s drahým a bratrem na večeři ![]()
@ww píše:
Ale klid, leze na tebe virózaO rakovině ani nepřemýšlej. Bolí mě všechno, snad i vlasy
A to mám být za 10 minut krásná žena která jede s drahým a bratrem na večeři
tak to jsidobrá…já nemám ani chuť na jído…ale taky jsem celý den popobíhala, byli jsme na jarmarku, od rána šrumec…to mi asi nepřidalo…a co embolie, ta by to být nemohla?
se to snažím odlehčit
Ahoj děvčata…dneska jsem totálně mrtvá, začalo to dopoledne, motala se mi hlava, pak se k tomu přidala neskutečná bolest celého těla - hlavně svaly, klouby…co to může být, třeba prochladnutí? spáváme s otevřenou ventilačkou a mám pocit, že už mi je v noci zima…vzala jsem si ráno nurofen, pak panadol a teď zase dva nurofeny, ale teda nic moc se mi neulevilo
ještě podotýkám, že mám dost vyčerpané tělo - malé aktivní (roční dítko), nevyspání, pracovní stres, měsíc jsem měla salmonelu…prostě je toho dost…ale dneska mi je na umření
tak potřebuju povzbudit…jsem trochu magor a za vším hned vidím rakovinu
promiňte za anony, stydím se…PS: jinak dítě a manžela mám do zítra odložené ubabičky, jela jsem domů že musím pracovat, místo toho tady lwžím jak lemra a mám dost…