Reakce na Pharmatex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2390
13.9.12 13:09

Reakce na pharmatex

Za poslední dva dny jsem založila dost témat, ale teď vážně… Měla jste některá reakci na pharmatex, popř. jakou? Mám pocit, že já jí mám, vždy dva dny po užití mám pocit jako při zánětu močových cest a jakoby nateklá rodidla. Dlouho jsem nevěděla proč mě to tak pálí a teď jsem zjistila tohle, tak vás žádám o radu. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.9.12 13:23

Já ho zkusila jen jednou - pálilo to jako čert mě i partnera. A jak píšeš - i druhý den. Ale bylo to těsně po šestineděli u „prvního“ sexu, tak nevím, jestli to na to taky nemělo vliv :think: Pak jsem si nechala napsat Azalii. Ale chuť na sex je pryč :nevim:

• Citovat
  • Upravit
165
13.9.12 13:27

Pharmatex jsem kdysi používala. Neměla jsem vyloženě nějakou negativní reakci, ale ten pocit mírného pálení tam min. 1 den byl. A dost mi vadil i ten jeho specifický zápach :? Ale pro mě to bylo pořád lepší než užívat hormonální antikoncepci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.9.12 13:29

@kissi
Ja kdysi take pouzivala pharmatex, ale nemela jsem s nim problem, pravda, ze mirne paleni bylo, ale nic, co by mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
13.9.12 13:55

Tak já s pharmatexem měla jediný problém-před odjezdem an dovolenou měli v lkárně výpadek na 14 dnu :lol: takže jsme začla řešit tělísko. ale teď k tématu-já s ním problém neměla ale manžel jo, pálení a svědění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
13.9.12 13:58

My používali asi třikrát. Mě taky trochu pálil, ale přešlo to asi za hodinku. Nic hrozného, jen mírné pálení. Přítel říkal, že mu příjde jak když v tom je písek, ale já nic takového nepocítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.9.12 13:59

No pálí to jako při zánětu a mam nateklá rodidla.. Alergie..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.9.12 18:14

@kissi
Pokud to neprejde, urcite bych zasla na gynekologii - radeji, jistota je jistota. Tady se muzeme dloooouhe hodiny dohadovat o tom, co to je, ale porad to budou jenom domnenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
13.9.12 18:21

@kissi měla jsem naprosto stejný problém…navíc mívám záněty močových cest, takže jsem se vyděsila, že ho mám opět…ale když se to opakovalao, tak jsem si to spojila s používáním pharmatexu - krému, bobule jsem nezkoušela…takže nakonec jsme zvolili variantu té nejméně spolehlivé antikoncepce - přerušování, která u nás fungovala kupodivu spolehlivě a otěhotněla jsem až když už jsme skutečně chtěli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.9.12 19:52

Mluvila jsem z paní co mi říkala o tom, že má alergii a měla ty samé příznaky, takže vysadím tohle a pokud se to bude opakovat, jdu k dr
@ellen.k Na gyn jsem byla že mám tyhle problémy, nález 0, odeslali mě k obvodnímu, kde nasadily ATB ty pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.9.16 20:18

Ahojte, ženy stalo se Vašemu chlapovi, že mu po Pharmatexu otekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí