Metanol v alkoholu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
184
12.9.12 19:11

Metanol v alkoholu

Ahoj co si o tom myslíte? Už má 16 obětí 8o 8o Začla jsem to sledovat až dnes a zatím tady na tohle téma jsem nic nenašla. Nemáte strach o své příbuzné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1563
12.9.12 19:12

@Sijoma80 Jediná rada…nepít alkohol…jinak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.9.12 19:14

No to je jasný já ho nepiji vůbec ale tak třeba lidi v mém okolí, kamarádi, příbuzní. Nevím je to hrozný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.9.12 19:16

@Pettule69 presne tak, panaka bych si ted nedala ani omylem, ale vubec si neumim predstavit kdy to skonci, vzdyt je to rozsirene po cele CR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Co si myslim? Že jenom pitomec se teď napije, ví se o tom už nějakou dobu a pořád se najdou další, co si flašku koupí, pijou onu značku.. Aneb vždycky se najde někdo, kdo si sedne na natřenou lavičku i přes nápis jak kráva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171

Ten levný alkohol pijou jen socky a alkáči a na jednu stranu dobře jim tak :nevim: Postižený region o tom vypovídá - hranice s Polskem a Slovenskem… I z těch reportáží to jde poznat, samí bezďáci, socky a alkáči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
12.9.12 19:17
@Sijoma80 píše:
No to je jasný já ho nepiji vůbec ale tak třeba lidi v mém okolí, kamarádi, příbuzní. Nevím je to hrozný :nevim:

no můj otec je alkoholik a ač budu ted morbidní, říkala jsem že ho jednou ten chlast zabije…tak doufám že sleduje televizi a ví o tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.9.12 19:18

No ale diť prý jsou ty lahve okolkované 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
12.9.12 19:19

My jsme s manželem abstinenti a zbytek rodiny pije jen kvalitní značky, takže se nebojím. To, co říká @Carolline1 tom něco bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.9.12 19:21

Nechápu, že se teď někdo napije.. Nenapila bych se teď ani kdyby měla lahev deset kolků :roll: Naštěstí se u nás tvrdý alkohol nepije tak nemám strach ale je to hrůza :poblion:

Příspěvek upraven 13.09.12 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
12.9.12 19:21

@Carolline1 no tak pokud vím tak mezi oběťma jsou i normální lidi :think: a kdyby byla třeba tvoje máma alkoholička a umřela po požití takového alkoholu, řekla by jsi: dobře jí tak? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.9.12 19:24

No zemřela jedna paní a zanechala po sobě 8letého syna a přitom pracovala :nevim: Je to hrozný a nebere to konce ráno bylo 9 obětí a ted už jich je 16 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
12.9.12 19:27

Budeme mít pouť, chci péct koláče, no a do povidel se prostě rum dává. Myslíte, že tepelnou úpravou se methyl stane nejedovatým? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
12.9.12 19:28

Musim rict, ze co se tyce poslednich udalosti, mnohem vice je mi lito treba to, ze zemrel Radoslav Brzobohaty…
jak uz nekdo psal, vsude o tom uz par dni imformuji, tak by si lidi meli davat pozor.. ja jsem tehotna, takze to neresim vubec.. jinak bych asi pila treba vino nebo kvalitni znackovy alkohol svetovych znacek..
a taky mi pripada, ze se to tyka spis socialnich pripadu a alkoholiku - tim se nechci nikoho dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
12.9.12 19:29
@pampalin píše:
Budeme mít pouť, chci péct koláče, no a do povidel se prostě rum dává. Myslíte, že tepelnou úpravou se methyl stane nejedovatým? :nevim:

Mluvili o tom na Primě, není se čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí