Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj co si o tom myslíte? Už má 16 obětí
Začla jsem to sledovat až dnes a zatím tady na tohle téma jsem nic nenašla. Nemáte strach o své příbuzné?
No to je jasný já ho nepiji vůbec ale tak třeba lidi v mém okolí, kamarádi, příbuzní. Nevím je to hrozný ![]()
@Pettule69 presne tak, panaka bych si ted nedala ani omylem, ale vubec si neumim predstavit kdy to skonci, vzdyt je to rozsirene po cele CR
Co si myslim? Že jenom pitomec se teď napije, ví se o tom už nějakou dobu a pořád se najdou další, co si flašku koupí, pijou onu značku.. Aneb vždycky se najde někdo, kdo si sedne na natřenou lavičku i přes nápis jak kráva ![]()
Ten levný alkohol pijou jen socky a alkáči a na jednu stranu dobře jim tak
Postižený region o tom vypovídá - hranice s Polskem a Slovenskem… I z těch reportáží to jde poznat, samí bezďáci, socky a alkáči
@Sijoma80 píše:
No to je jasný já ho nepiji vůbec ale tak třeba lidi v mém okolí, kamarádi, příbuzní. Nevím je to hrozný
no můj otec je alkoholik a ač budu ted morbidní, říkala jsem že ho jednou ten chlast zabije…tak doufám že sleduje televizi a ví o tom…
My jsme s manželem abstinenti a zbytek rodiny pije jen kvalitní značky, takže se nebojím. To, co říká @Carolline1 tom něco bude…
Nechápu, že se teď někdo napije.. Nenapila bych se teď ani kdyby měla lahev deset kolků
Naštěstí se u nás tvrdý alkohol nepije tak nemám strach ale je to hrůza ![]()
Příspěvek upraven 13.09.12 v 20:34
@Carolline1 no tak pokud vím tak mezi oběťma jsou i normální lidi
a kdyby byla třeba tvoje máma alkoholička a umřela po požití takového alkoholu, řekla by jsi: dobře jí tak? ![]()
No zemřela jedna paní a zanechala po sobě 8letého syna a přitom pracovala
Je to hrozný a nebere to konce ráno bylo 9 obětí a ted už jich je 16 ![]()
Budeme mít pouť, chci péct koláče, no a do povidel se prostě rum dává. Myslíte, že tepelnou úpravou se methyl stane nejedovatým? ![]()
Musim rict, ze co se tyce poslednich udalosti, mnohem vice je mi lito treba to, ze zemrel Radoslav Brzobohaty…
jak uz nekdo psal, vsude o tom uz par dni imformuji, tak by si lidi meli davat pozor.. ja jsem tehotna, takze to neresim vubec.. jinak bych asi pila treba vino nebo kvalitni znackovy alkohol svetovych znacek..
a taky mi pripada, ze se to tyka spis socialnich pripadu a alkoholiku - tim se nechci nikoho dotknout.
@pampalin píše:
Budeme mít pouť, chci péct koláče, no a do povidel se prostě rum dává. Myslíte, že tepelnou úpravou se methyl stane nejedovatým?
Mluvili o tom na Primě, není se čeho bát.