Metanol v alkoholu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1492
12.9.12 19:29
@pampalin píše:
Budeme mít pouť, chci péct koláče, no a do povidel se prostě rum dává. Myslíte, že tepelnou úpravou se methyl stane nejedovatým? :nevim:

ted to resili ve zpravach ze v tepelne upravenych moucnikach se nic nestane z alkoholu, ze mozna by mohlo byt lidem blbe z nepecenych zakusku a urcite se nema delat ted vajecny liker :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.9.12 19:31

Na Idnesu je rozhovor s jednim muzem co oslepl a pil Hanackou vodku s kolkem kupovanou v obchode, Hanacka zrovna neni vylozene sockova znacka, panc muzou nalit kdekoli, myslite si, ze vsude se pijou original lahve, ze cisnici nedolevaji lahve z ruznych zdroju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@Sijoma80 píše:
No to je jasný já ho nepiji vůbec ale tak třeba lidi v mém okolí, kamarádi, příbuzní. Nevím je to hrozný :nevim:

taky nepiji alkohol vůbec, a když jen přiležitostně a to jednu skleničku, akohol se mi příčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

@pampalin teplem se asi nezničí, ale zkus zapálit panáka toho rumu, alkohol hoří modře. Ale půjde to dost špatně.

Jinak teda kdo normální si kupuje alkohol v trafice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13119

Běžně nepiju, jen na oslavách. Příští týden máme oslavu - v restauraci a taky nevím jestli tam raději sušit hubu nebo to risknout. A jak tu někdo říkal, že levný alkohol pijou jen socky - socka nejsem, víno, pivo mi vůbec nechutná, panáky nepiju, ale mám ráda colu s rumem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657

No já teda nevím, ale nejedná se jen o socky a alkáče. Mladej kluk se otrávil z vodky, kterou koupil v kamenném obchodě a okolkovanou!!! Takže za mě se to týká všech a tvrdej alkohol teď teda pít nebudem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
12.9.12 19:34

Jinak, vazne bych se bala treba o deti v puberte, kdyz si vzpomenu co vsecko sme pili my tak me to az desi :zed:
ale jinac sou nejvic asi ohrozeni alkoholici, kteri i kdyz vi ze je to zabije stejne se napijou ( vim to dobre moje matka je alkoholicka-a vim ze ikdyz vi ted urcite co se deje stejne se napije) :nevim:

co se tyce oslav atd, radeji si sem tam dam vinko nez tvrdej chlast po tom je me akorat blbe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.9.12 19:38

My měli o víkendu svatbu a dostali jsme 2vodky-hruškovou a meruňku. Tak šly obě pěkně na výstavu a nedotkne se toho nikdo :cert: Mám fakt strach!
Sice trvdý nepijeme vůbec, ale ten rum do pečení a krémů prostě dávám :nevim: Tak si asi letos dopřejeme jen tu rumovou tresť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
12.9.12 19:39

@Carolline1 8o no teda ty máš dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

Neměly bysme se tu spíš bavit o tom, kdo za to může? Podle inspekce to někdo musel vědomě namíchat. Z toho mě mrazí. Odsuzování lidí, kteří se otrávili, když o tom víme prd, jak se to stalo, to mi nepřijde úplně fér…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492

Ted to resili ve zpravach ze v tepelne upravenych moucnikach se nic nestane z alkoholu, ze mozna by mohlo byt lidem blbe z nepecenych zakusku a urcite se nema delat ted vajecny liker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
12.9.12 19:41

Já teď teprve pít začínám, když jsem dokojila :D Naštěstí zatím jen pivo a Frisco, i to tomu tělu zatím stačí, do cukroví tu mám rum z loňska :palec: My tvrdý alkohol nepijeme, jen máma si dá vždycky v pátek panáčka, ale to má pálenky z našeho ovoce, takže už ozkoušené. Ale je to hrozný, nejlíp teď fakt nic nepít, dokud se nepřijde na to, kde se to vzalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
12.9.12 19:42

Tak to mi uníklo, tedy to tepelné zpracování. Páč do náplní se dává rum
do všech. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
12.9.12 19:43

@jessikka
me by zajimalo jestli na to vubec prijdou a na jak dlouho ho odsoudi kdyz ten dotycny uz ted zabil 16 lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
12.9.12 19:44
@jessikka píše:
Neměly bysme se tu spíš bavit o tom, kdo za to může? Podle inspekce to někdo musel vědomě namíchat. Z toho mě mrazí. Odsuzování lidí, kteří se otrávili, když o tom víme prd, jak se to stalo, to mi nepřijde úplně fér…

Asi tak, proboha, porad jsou to lidi! Nekdo je zabil, protoze si chtel „prilepsit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí