Nutridrink - dospělý

4466
14.9.12 12:38

Nutridrink - dospělý

Ahoj, můj snoubenec má velký problém s váhou, na začátku našeho vztahu vážil 49kilo, měří 185 cm. Vypadá opravdu jako kost a kůže, v jeho rodině jsou všichni podobně hubení, ale nikdo není tak vysoký (všichni mají o cca 15cm méně).

Samozřejmě mu vařím normálně, velice často dělám maso, normálně se u nás smaží, klasická česká kuchyně. Chutná mu výborně, je schopný sníst k snídani i 6 rohlíků s tlačenkou. Snažím se i aby jedl cca 5× denně, on se tomu nebrání, má rád, když se o něj někdo stará :mrgreen:

Postupně jsem ho vyjedla na 53 kilogramů, není už úplně průhledný a samozřejmě je i méně nemocný. Dokud bydlel u maminky, tak žádné kecy nebyly, ale co bydlíme spolu, tak mi pořád všichni říkají ať ho nakrmím, že mu špatně vařím…jsem z toho na palici :zed: :zed: :zed:

Teď si našel práci v Praze (120km), domů jezdí jednou za 14 dní :roll:, nemá na pokoji ani lednici, stravuje se všude možně. Většinou si k snídani nedá nic, protože vstává ve 4 a je to na něj moc brzy, oběd musí sníst během 15 minut a to ještě když stojí někde, kde je hospoda (je řidič MHD), když není, tak prostě nejí. Na pokoj přijde kolem 11 v noci a to si dá třeba chleba.

Co je v Praze (od 1.září) zhubnul 3 kila. Já vážně nevím co dělat, myslíte, že by pomohl nutridrink? Já bych mu to nějak přikázala pít, on je pořád nemocnej, má neustále rýmu, kašel, hned prochladne - mě psolouchá :lol:

Jediný co ho nedonutím je jít na krev - chtěla jsem mu nechat udělat kompletní profil, ale prostě si nenechá vzít krev :cert:

Jinak není nesvéprávný, jen v tomhle dost spoléhá na mně, kdyby záleželo na něm, tak nejí vůbec, večer si dá chleba, sedne k PC :roll:, proto to řeším já, ví, že pro něj udělám cokoliv a my chceme zdravého tatínka :cert:

Díky za všechny rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101727
14.9.12 12:46

Já bych řekla, že tím nic nezkazíš, akorát to asi trochu poleze do peněz… a pomoct by to mělo, alespoň u kamaráda zabíraly, i když tam to byl trochu jiný případ, on byl vážně nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
14.9.12 12:49

Ten nutridrink se dává spíš nemocným, co nemůžou jíst. Dáváme ho teď babičce, ležákovi, která nemůže nic jinýho sníst. Ale leze to do peněz. Stojí 50Kč a pokud to máš místo jídla, tak jich musíš vypít 7denně, pokud jen částečně nahrazuje jídlo, tak minimálně 3denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.9.12 12:49

Ahoj :mavam:…Jestli má problémy s váhou tak nutridrink je super!!!Určitě doporučuji. Je to místo hlavního jídla, ale pokud dokáže jest tak je dobrý si k němu i tak něco vzít :palec:,místo mlíka si může udělat sunar, vitamíny, měl by jest vápník…

V jeho rodině je taky někdo tak vysoký a hubený? Nemá podelnějí obličej a delší prsty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 12:51

@wildcherry no vysoký je jeho táta, ale ten byl hubený jen jako kluk :mrgreen:, jinak jsou spíš malincí a hubení. Podlouhlý obličej má a prsty má jako kapsář :mrgreen:

asi mu k tomu vezmu ještě nějaký komplex vitamínů  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 12:51

@RencaVlkova já to myslela vyloženě na sváču. Třeba 2 denně, já tu stovku nebo kolik to je obětuji, jen ať může normálně fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
14.9.12 12:52

Ten nutridrink by mohl zabrat, dcera ho tedy pije, ale moc po něm nenabírá-ale aspoň jsou tam nějaké živiny :kytka: Jinak mi mudr. říkala, že to dává i svým dospělým (pohublým) dcerám a muži, takže bych to klidně zkusila.
A to jsem si myslela, že mám doma největšího hubeňoura :mrgreen: (jeden čas měl 63kg/178cm-teď má 70kg).. a furt si stěžuje, že ho moc vyžírám a chudinka přibral :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 12:55

@klara123 no on vypadá opravdu šíleně hubeně. A já mám furt modřiny na stehnech :mrgreen:. Aktuálně já mám 173/75 (jsem těhotná) a vypadáme spolu fakt komicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
14.9.12 12:56

Jo, určitě to pomůže, taky jsem ho měla, zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.9.12 12:56

@Žirafátko aha,napadl mě Marfanův syndrom, ale ono 185 není na chlapa moc, jsem to vzala podle svoji postavy.Hele určitě do toho investuj!!!Na krev by jít měl, může to být štítná žlaza. Klidně na svačiny, klidně to může na oběd. Pokud si k tomu dá ještě něco je to k plusu! Mě to pomohlo strašně moc, dokonce jsem se kvůli nim i rozjedla jako dřív. Nahrazují vlastně hlavní jídlo. Možná by ze začátku mohl vypít dva na jednu svačinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.9.12 12:58
@Žirafátko píše:
@klara123 no on vypadá opravdu šíleně hubeně. A já mám furt modřiny na stehnech :mrgreen:. Aktuálně já mám 173/75 (jsem těhotná) a vypadáme spolu fakt komicky :lol:

hele můj strejda byl hubenej-normální a tetka ma 200kg…co je pak komický? :mrgreen: …na tobě jde vidět aspoň těhu a na ni to do porodu nikdo nepoznal :mrgreen:…naopak kamarád-hoooodne vysokej si našel holku abnormálně malou :lol: …byla mu snad do pasu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

@wildcherry na štítnou žlázu chodil na testy jako kluk a měl to vždy v pořádku (dokud ho tam dokopala maminka, tak tam chodil :roll: ), bydlíme totiž u Temelína a tady chodíme všichni povinně :)

četla jsem o tom syndromu, problémy se srdcem nemá, tak to snad bude dobrý (v tomhle směru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505

@Žirafátko modřiny :lol: chudák, holka :D třeba se časem fakt vykrmí, i když tchán má asi 55kg a 185cm-už od 16-ti vypadá stejně a přitom jsou všichni z jeho rodu docela oplácaní :think: jinak, já mám taky 173cm/68kg, takže když jdeme celá rodinka na vycházku, tak tatínek s dceruškou jsou jako reklama na hlad a já jsem prostě normální kus ženský :lol:, co vypadá, že jim všechno zbaští :lol: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.9.12 13:00

Zkus vařit flákoty pořádnýho masa!!!Omáčky taky…ale hlavně ty vitamíny. Kup klidně obyčejný céčko a béčko-to se dává na podporu chuti k jídlu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 13:00

@klara123 no přesně :lol: :lol: jako bych mu všechno snědla já :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie