Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@danyk Tady jsou nějaké divné, jedna nám slíbila poslat jídelníček vzorový na 1 den (to se ještě nevědělo o mléku), nic neposlala, navíc to byla taková „utajená“ i když v nemocnici, nikde na ně žádný odkaz, bylo to jen přes tu doktorku, kam dcera chodila. Tam odsud odešla, je u jiného, už dospělého lékaře, šly jsme do jiného města k nutriční terapeutce, tam nám řekli takové všeobecné věci, měly jsme nastudováno snad víc než jsme se dozvěděly, ale poslala nás do nutriční poradny, že pod ně spadají, tam řekli, že jsou jen nad 18 a že neví, jestli třeba náhodou ve vedlejší budově není poradna i pro děti. To už jsem ale vzdala, protože jsem už dala žádanku u té terapeutky, navíc sama terapeutka neměla ani tušení, že jsou jen pro dospělé, a doktorka dospělých ani nevěděla, jestli v jejich nemocnici je i dětské? To trošku vypovídá o jejich přístupu. A to to není žádná maličká nemocnice. Tak válčíme samy. Dcera držela už váhu, ale začátek školy ji rozhodil, v 7 odejde, po třetí se vrátí, musí brát Nalcrom, aby vůbec mohla ve škole posvačit, aniž by měla křeče. Proto jsem chtěla něčím podpořit. Hlavně se bojím případné nemoci, neměla by z čeho brát, stačí obyčejná angína, kdy člověk jí méně a bude to tak na nemocnici.
@vokishka To je teda na palnou zbraň. Chtěla jsem omrknout stránky u nás, co nabízejí a dětská poliklinika )a i jiný pracoviště), kde ta poradna je, nejde rozbalit, ostatní kliniky jo.
@danyk asi zkusím ten Fantomalt, je cenově přijatelný a třeba pomůže. Taky jsem koukala na složení, neměl by mít v sobě nic „závadného“.Díky za rady.
Tak na tu krev bych ho zkusila donutit, 50 kg je fakt málo. Zrovna nedávno jsem chlapovi říkala, jak je hubený, měří taky 185 a váží teda 73.
Alespoň by zjistili, jestli mu chybí nějaké vitamíny atd.
Taky by mě to trápilo, přece jenom jde o zdraví…
Ahojky, chci se zeptat a hlavne nabidnout. Mame asi 30ks nutridrinku, ruzne prichute i Diasip, ktery stoji asi 70kc/ kus. A je vhodny pro diabetiky. Trvanlivost je zhruba 6/2013-8/2013. Chceme je prodat zhruba za cenu 20-30kc/kus. Takze pokud nekdo bude mit zajem, tak se muze ozvat primo na muj mail. Jsem zdravotni sestra. Nutridrinky jsou originalni, zakoupene v lekarne. Jen bohuzel z duvodu, ze uz je namame jak vyuzit, je chceme prodat. Muj mail je: margita. marsalkova@seznam.cz