Ztmavlo mi břicho

Anonymní
15.9.12 16:45

Ztmavlo mi břicho

Prosím, moc prosím o radu. Jsem dva měsíce poporodu a ztmavlo mi břicho. Zkoušela jsem ho drhnout kartáčem, žínkou a nic, nechce se mi věřit, že bych byla taková „špína“. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Už si nevím rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
15.9.12 17:13

Taky jsem to měla - mě teda vyloženě ztmavl pupík a okraj kolem pupíku. Taky jsem si připadala jak špinavá - ono to tak taky vypadalo, jako kdybych v tom pupku měla zašlou špínu. Zmizelo to po čase samo, snad asi po půl roce od porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
15.9.12 17:22

Taky to mam v pupiku, fakt hruza, vypada to jako spina a nejde to pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.9.12 17:26

Mám to taky, neboj, není to nic nenormálního a s „migrací“ pigmentu fakt nic neuděláš :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U malé se mi to udělalo už v těhu klasická linea nigra a k tomu úplně černý pupek… ta čára na břiše mi nevybledla úplně, ale ve druhém těhu se neztmavila, až asi 3 týdny po porodu a pupík mám teď tmavší než černoši :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fakt se nemáš za co stydět, je to úplně normální ;) a neboj, časem to zmizí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 11:18

Tak to se mi ulevilo, přestanu se drhnout, někde už mám z toho škrábance.. Tak dík :)

• Citovat
  • Upravit
9847
19.9.12 00:26
@Anonymní píše:
Tak to se mi ulevilo, přestanu se drhnout, někde už mám z toho škrábance.. Tak dík :)

To máš ještě v pohodě, mně to teď začalo vylézat na kolenou :think: no ještě že se ochazuje a nosí se už dlouhý kalhoty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.12 00:47

@Mysicka31 Já mám Linea nigra až k hrudnímu koši, doufám, že to zmizí

• Citovat
  • Upravit
9847
20.9.12 14:31
@Anonymní píše:
@Mysicka31 Já mám Linea nigra až k hrudnímu koši, doufám, že to zmizí

Nevím jestli zmizí úplně páč já tak nějak přešla do těhotensví plynule ve chvíli kdy jsem ještě kojila starší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale mám to také tak vysoko a ne jenom k pupíku, manžel si ze mě dělal legraci, že při dalším těhotenství mi to projde přes prsa, krka a bradu hezky až k nosu nebo to půjde i do stran a stanu se černoškou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neboj, není to žádná velká vada na kráse a manželovi to dokonce přijde „sexy“ ;) :pankac: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.9.12 15:28
@Anonymní píše:

Mě to zmizelo úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
20.9.12 15:37
@Anonymní píše:

taky mi to zmizelo, ale dlooouuuho to trvalo, i ten tmavý pupík, no, možná i půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí