Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Taky jsem to měla - mě teda vyloženě ztmavl pupík a okraj kolem pupíku. Taky jsem si připadala jak špinavá - ono to tak taky vypadalo, jako kdybych v tom pupku měla zašlou špínu. Zmizelo to po čase samo, snad asi po půl roce od porodu.
Taky to mam v pupiku, fakt hruza, vypada to jako spina a nejde to pryc
Mám to taky, neboj, není to nic nenormálního a s „migrací“ pigmentu fakt nic neuděláš
![]()
U malé se mi to udělalo už v těhu klasická linea nigra a k tomu úplně černý pupek… ta čára na břiše mi nevybledla úplně, ale ve druhém těhu se neztmavila, až asi 3 týdny po porodu a pupík mám teď tmavší než černoši
fakt se nemáš za co stydět, je to úplně normální
a neboj, časem to zmizí ![]()
Tak to se mi ulevilo, přestanu se drhnout, někde už mám z toho škrábance.. Tak dík ![]()
@Anonymní píše:
Tak to se mi ulevilo, přestanu se drhnout, někde už mám z toho škrábance.. Tak dík
To máš ještě v pohodě, mně to teď začalo vylézat na kolenou
no ještě že se ochazuje a nosí se už dlouhý kalhoty
![]()
@Anonymní píše:
@Mysicka31 Já mám Linea nigra až k hrudnímu koši, doufám, že to zmizí
Nevím jestli zmizí úplně páč já tak nějak přešla do těhotensví plynule ve chvíli kdy jsem ještě kojila starší
ale mám to také tak vysoko a ne jenom k pupíku, manžel si ze mě dělal legraci, že při dalším těhotenství mi to projde přes prsa, krka a bradu hezky až k nosu nebo to půjde i do stran a stanu se černoškou
neboj, není to žádná velká vada na kráse a manželovi to dokonce přijde „sexy“
![]()
@Anonymní píše:
Mě to zmizelo úplně.
@Anonymní píše:
taky mi to zmizelo, ale dlooouuuho to trvalo, i ten tmavý pupík, no, možná i půl roku
Prosím, moc prosím o radu. Jsem dva měsíce poporodu a ztmavlo mi břicho. Zkoušela jsem ho drhnout kartáčem, žínkou a nic, nechce se mi věřit, že bych byla taková „špína“. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Už si nevím rady.