Dopadla jsem na dno, fyzicky i psychicky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.9.12 07:05

dopadla jsem na dno...

Ahojky, nechci se teď moc rozepisovat…nadpis mluví za vše…jen potřebuji znát Vaše zkušenosti…je tu někdo, kdo dopadnul po porodu na úplné dno? myslím fyzicky i psychicky…syn už má 14 měsíců a já mám pocit, že nejsem schopná se už o něj posrtarat…pořád mě všechno bolí…jsem podrážděná, nervozní…prosím, pomozte mi svými zkušenostmi. díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
18.9.12 07:14

Zkušenost nemám, ale zkuste se obrátit na psychologa, ten Vám určitě pomůže. Mělo by to být placené pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 07:24

Nejvíc mne trápí to zdraví…pořád mi něco je…teď zase…začaly mne bolet svaly, klouby, nevím co to je…pořád se pozoruju, začínám si připadat jako hypochondr…zajímá mne hlavně, jestli jste byly taky tak vyčerpané při péči o dítě, měly jste zdrav. problémy…to je to co mi ničí psychiku, že mi není dobře fyzicky…

• Citovat
  • Upravit
3328
18.9.12 07:33

A nemůže to být třeba i naopak? Rozhozená psychika může být i příčinou spousty fyzických potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
18.9.12 07:33

Ono jsou ty fyzický problemy propojený s psychickýma - jestli máš vyloučené fyzické onemocnění - vyhledej psychologa, ev. psychiatra, pomůže ti. Buď psychoterapií nebo možná i nasadí antidepresiva. Jakmile se ti zlepší psychický stav, ustanou i fyzické problemy a zase bude dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.9.12 07:37

Chodíš si pravidelně,,čistit,, hlavu mezi,,normální,, lidi?
Nebo jsi pořád jenom zavřená doma a máš z toho už depky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.9.12 07:38

Takove problemy jsem nemela, ale myslim, ze ty fyzicke bolesti souvisi s psychikou, urcite bych navstivila odbornika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 07:45

Pracuju, ale sama na sebe, práce je taky stres…takže hlavu asi moc nečistím :-(

• Citovat
  • Upravit
20557
18.9.12 07:47
@Anonymní píše:
Pracuju, ale sama na sebe, práce je taky stres…takže hlavu asi moc nečistím :-(

Je toho na tebe moc…to chce děťátko někomu věnovat na víkend a zmizet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.12 07:52

Zajdi za praktikem a trvej na vyšetření, vyloučit nemoci, které mají příznaky o který píšeš, že Tě trápí, jako boreliozu apod. a když Ti řeknou, že jsi zdravá, nezbývá než pracovat na tom, aby ses dostala do psychické pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.9.12 07:59

A ještě kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 08:01

Nene, právě že už nekojím…takže si říkám, že by mě tohle nemělo vysilovat…ale moc nespím a melej je ďábel…

• Citovat
  • Upravit
8935
18.9.12 08:04

Záleží zda jsou fyzické problémy přibližně stejného rázu. Nebo je to pokaždé něco jiného. Ona může být únava a vyčerpání péčí o dítě-ale to by si měla vědět sama, zda tě tato práce vyčerpává? Nebo zda to vidíš spíše tak, že jsi vyčerpaná víc než je adekvátní tomu co uděláš? Je možné že jsi někde chytila boreliozu, chlamydie / ty jsem měla a to jsem si opravdu sahla na úplné dno vyčerpáním / a potom by to chtělo udělat vyšetření. Zda není nemoc, pokud ne, tak vyhledat psychologa či psychiatra.Aby se z toho nevyklubala nějaká závažnější psych. porucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
18.9.12 08:31

Anonymní, mám dceru 15m a zažívala (zažívám) to samé. Minulý čas používám proto, že teď je období, kdy se cítím dobře. Ale jak jsem unavená, je mi zima, jakoby na mě něco leze, je to ještě víc fyzicky a hlavně psychicky náročné. Určitě to souvisí spolu. Já už to začla řešit, ale zatím vše nasvědčuje tomu, že jsem zdravá. Nekojím už měsíc, ale změnu bohužel zatím nepozoruju. Tak kdybys chtěla, napiš sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
18.9.12 08:33

Určitě jdi za svým praktikem a zároveň si nech udělat odběry, výtěry - krk, nos. Můžeš mít přemnoženého buď „svého“ běžného koka, nebo můžeš být i napadena jiným. Viz také doporučené vyšetření na borelie atd. Pokud bude vše negativní, tak si domluv přes praktika psychologa. Mnohdy není nutný, opravdu to chce pravidelně „čistit“ hlavu - pokec s kamarádkou, samostatný nákup, kino, divadlo, masáž, solná jeskyně…možností je fůra. No a nestyď se za to, nejsi jediná :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí