Dopis z ciziny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
23.7.24 02:36

Dopis z ciziny

Zdravím, minulý týden mi přišel dopis z Německa s obsahem, že se mám dostavit na odvolání proti krádeži v drogerii. První jsem si myslela že to bude podvod. Dnes mi na policii potvrdili, že dopis je zcela pravý.
Německo jsem nenavštívila dva roky. Mám pár vybraných jedinců kteří by měli tu drzost a při chycení nahlásit mel jméno ale nenapadla mě žádná osoba která by znala mou přesnou adresu.. můj dotaz tedy zní..
Stačilo by policii pouze nahlášení jména s tím, že si adresu dohledali?
A je možné danou osobu potrestat tím, že mi “ukradla” mou identitu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7198
23.7.24 04:19
@Nick monn píše: Více

1. změn psychiatra. Tvoje léčba na paranoiu není dostatečná 8o
2. loupeže se neřeší nahlášením jména. Musel by dotyčný mít tvůj doklad totožnosti případně se ti při lustraci velmi nápadně podobat (viz. bod 1). Pokud si jej ztratil je jistě nahlášen jako ztracený tedy neplatný.

Vyřešené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
23.7.24 06:33

@Nick monn nesmysl, přesně by daný člověk, co tam kradl a chytli ho, musel mít tvé doklady, jen tak na jmeno to nefunguje :)
Z jakého dne to má být? Pošli sken dopisu s vymazanými citlivými údaji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.7.24 12:46

S dopisem jsem byla na státním zastupitelství. A při drobné krádeži to tak chodí. Jak je napsáno v dopise. Dotyčná u sebe neměla doklady a nahlásila moje jméno a bydliště. Na to konto byl poslán dopis s tím že se mám dostavit. Doklady jsem neztratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný