Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nestojí to náhodou nějak 200-300? dřív jsem to tak měla a myslím, že to je omezené na nějakou dobu používání, možná ten premium stojí 800, ale ten není nějak nutný, vždy mi každý odpověděl i při běžném účtu ![]()
Já jsem potřebovala loni jeden kontakt a zaplatila jsem myslím 300 Kč za 30 dní. Fakt to teď stojí 800 Kč? Nejsou tam nějaké varianty?
Nedávno jsem kupovala na měsíc účet a nestalo to tolik ![]()
A naopak při nabídce to také není za 800,–
Příspěvek upraven 22.07.24 v 14:50
Protože 800 stojí premium účet, ne ten obyčejný. Jediný rozdíl je, že by na premium měli odepisovat dřív, ale není tomu tak. Obyčejný běžný účet stojí stále 200-300.
Změnili to a je tam pouze premium, žádný basic nebo obyč účet. Hledala jsem všude.
Právě hledám, našla jsem a na kontaktování potřebuji ten premium. To ostatní za 299,– je na inzerci, což je mi k ničemu.
Já tedy za 300 mohla i psát majitelům, někdo odepsal, někdo ne. Rozmezí bylo 2dny - týden. Tak nevím, co s tím teď je.
@pe.had 97 to je zvláštní, já to kupovala před pár měsíci, hledala jsem pro někoho jiného a teď když na něco kliknu, tak mám, že můžu kontaktovat, bez zaplacení, tak tomu nerozumím už vůbec..
ale jestli by to pustilo dál.. ![]()
@lucynka25 páni vám to jde??? Mohla bych prosím zkusit, zda by vás to pustilo u jednoho inzerátu? Děkuji ![]()
@lucynka25 https://www.bezrealitky.cz/…louha-kladno
Příspěvek upraven 22.07.24 v 15:38
@pe.had 97 píše: Více
Pro kontaktování majitele je třeba se přihlásit a mít Premium profil. ![]()
PS: To je ale číslo na chlapa! ![]()
Příspěvek upraven 22.07.24 v 15:35
Zdravím, nemá tu prosím někdo účet premium na bezrealitky.cz? Potřebuji jeden kontakt a 800,– je šílená částka. Děkuji