Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moc prosím, poradíte kvalitní prostěradlo, které opravdu vydrží. Přijde mi, že ty co mám doma vydrží 3 vyprání a pak jsou na vyhození… Také prosím zda máte zkušenost s nepromokavými prostěradly? Děkuji moc ![]()
Kvalitní povlečení i prostěradla má Matějovský. ![]()
Zrovna zítra od nich čekám balík.
Jimi textil. Jak frote, tak jersey prosteradla, maji o mnoho vetsi gramaz, nez treba Matejovsky a jeste jsou levnejsi. Mam oboji a neda se to srovnat, jsou skutecne nejlepsi, co jsem kdy mela.
Jsem spokojená na Leroy.cz
Jak napínací normální prostěradla, tak ta nepromokavá. Zvykli jsme si používat u dětí, ale už je máme i my na velké posteli pod normálním prostěradlem. ![]()
Kupuju jedině tady Stela ateliér
https://www.stellaateliers.cz/prosteradla/
Jemný materiál, drží tvar, i barvu, nejsou na nich žmolky a nedělají se v nich po pár vypranich dírky
Prostěradla jsem zkoušela od Matějovského, Lidl oboje zhrublo a začalo se zmolkovat, srazily se a nejhorší byl Jysk, ty byly po prvním prani na vyhození…
Moc vám všem děkuji! Uvažovala jsem nad tím z Jimi textil
Tak to asi zkusím ![]()
@warisova.b píše: Více
Zkus. Pro srovnani, Matejovsky a Stela atelier maji gramaz 160g/m. Jimi 210 g/m, coz je dost brutalni rozdil, nehlede na to, ze jsou o 200 levnejsi.
Jedine Jimi textil - jsou mnohem kvalitnejsi nez predrazeny Matejovsky..
@čarodějka1311 z tesca mám jedno bavlněné a je fajn, jenom u nás v tescu jsou vždy vyprodané když tam přijedu:D