Dopis z ÚP
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To není osobní dopis pro tebe, to dostali všichni, co jsou na ÚP nebo odtamtud pobírají dávky. Rodičák normálně dostaneš.
- Citovat
- Upravit
Já už jsem se lekla
v těhle dopisech se vždycky nevyznám.. když přečtu půlku už nevím co bylo na začátku ![]()
- Citovat
- Upravit
Také mi to přišlo k rodicaku, neblazni, vždyť je to tam napsané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já už jsem se leklav těhle dopisech se vždycky nevyznám.. když přečtu půlku už nevím co bylo na začátku
V klidu, to jen proto, že se toho dopředu bojíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Můžete mi to prosím někdo vysvětlit já se v tom ztrácím. Dostanu Rodičák nebo ne?
Normálně ho beru od dubna. Bydlím jinde než mám trvalý pobyt a normálně jsem to uváděla v žádosti o RP..
Tohle došlo úplně všem
. Do teď to bylo tak, že když si měla trvalé v Praze a bydlela v Opavě, musela si do Prahy, dle trvalého. Teď si můžeš dávky řešit tam kde máš skutečné bydliště, řeší se to vsude na netu, přitom stačí zvednout telefon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvieK je to ulehčení lidem. V rámci kraje to šlo u některý dávek, nechápu, proč to neudělali dávno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@EvieK je to ulehčení lidem. V rámci kraje to šlo u některý dávek, nechápu, proč to neudělali dávno.
Souhlasím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu. Můžete mi to prosím někdo vysvětlit já se v tom ztrácím. Dostanu Rodičák nebo ne?
Normálně ho beru od dubna. Bydlím jinde než mám trvalý pobyt a normálně jsem to uváděla v žádosti o RP..