Příspěvek na bydlení samoživitelce, podmínky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doplatek na bydlení. Prosím o radu.
Ahoj,
chtěla jsem se Vás tady zeptat. Slyšela jsem, že sociálka může platit nájem ženě s dětmi pokud si o to zažádá. Chtěla jsem se zeptat jaké musím splnovat podmínky, abych to tak mohlo být. Děkuji předem za Vaše odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Batery píše:
Ahoj,
chtěla jsem se Vás tady zeptat. Slyšela jsem, že sociálka může platit nájem ženě s dětmi pokud si o to zažádá. Chtěla jsem se zeptat jaké musím splnovat podmínky, abych to tak mohlo být. Děkuji předem za Vaše odpovědi
Jasně, možný to je. Dosáhnou na to ale jen velmi specifické skupiny matek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptám se normálně jestli tady s tím má někdo nějaké zkušenosti. pokud já vím tak se mohu zeptat v podstatě na cokoli. Tak si laskavě odpustte ty vaše připomínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Batery píše:
Ptám se normálně jestli tady s tím má někdo nějaké zkušenosti. pokud já vím tak se mohu zeptat v podstatě na cokoli. Tak si laskavě odpustte ty vaše připomínky.
Promiň, jaký poznámky si tu MÁME odpustit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Batery Jo, musíš vlastnit kulový a to samé mít jako příjem… a přeju příjemné pravidelné kontroly ze sociálky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Batery píše:ty se muzes na cokoliv zeptar a kdokoliv ti muze cokoliv odpovedet. S tim se smir. Doplatek je pro lidi v hmotne nouzi
- Citovat
- Upravit
@Batery Nesmíš bydlet ve svém, nesmíš zatajit příjmy, nesmíš mít na bytě hlášenou jinou vydělávající osobu než sebe a děti, nesmíš mít úspory, nesmíš nic vlastnit a pak se teprv ukáže, jestli ti nějaký doplatek dají (na základě tvých příjmů, alimentů atd).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Batery není lepší si zajít na příslušný úřad pro formulář a podat? Stojí to akorát nējaký čas…
Jo a takhle nějak se ptala borka v seriálu Ztraceni v Česku na Čt2…
A vlastně ne, ta to rovnou konstatovala, že to všechno ji zaplatí stát ![]()
- Citovat
- Upravit
Udělat děti a pak se pověsit na krk státu. Skvělé uvažování. Zabezpečit potřeby dětí mají rodiče. Takže hlavně ten, co ty děti udělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den chci se zeptat kdy mi přijde příspěvek na bydlení podávala jsem si to v lednu a furt nic. Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Udělat děti a pak se pověsit na krk státu. Skvělé uvažování. Zabezpečit potřeby dětí mají rodiče. Takže hlavně ten, co ty děti udělal.
Nikdo nevime v jake situaci a proc tazatelka je. Odsuzovat je snadne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anca34 píše:že by v únoru?
Dobrý den chci se zeptat kdy mi přijde příspěvek na bydlení podávala jsem si to v lednu a furt nic. Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit