Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky,mám několik dotazů,vy které máte kočárek Mutsy,máte některá ten látkový batůžek,je dobrý a jak to vypadá,dá se dobře přidělat a je uvnitř nějak členěný,má např. kapsy a tak?přesedlali jsme na sporťák a ta taška kterou mám se mi k tomu moc nelíbí a padá z madla,mám totiž jinou značku.a pak ještě zvažuju koupi letní stříšky,malej pořád fňuká,že na něj svítí.tak jestli některá víte,písněte prosím,díky za vaše odpovědi.
Ahoj,
tak ja se ti pokusim odpovedet.
Tasku ke kocarku Mutsy nemam, mam jen batoh, ale ne ten latkovy, ale umelohmotny - vypada jako krovky:-)) Moc s nim spokojena nejsem, je zbytecne velky, ale uvnitr je to tak blbe delany, ze to neni cleneny, no, vsechno se mi sesype na jednu hromadu… Radeji nosim jinou tasku, ne origos…
Batoh se da pridelat zezadu na sportak, jsou tam takovy cvonce na uchyceni.
Tasku nemam, prodavacka v obchode mi rikala, ze na Mutsy by nemela prijit taska, ze by se to mohlo v krajnim pripade prevratit… Takze nepozivam vubec.
Nevim, co myslis letni striskou. Takovou tu oddelavaci na sportak?? Ma nahore pruhlednou strechu, je to ona?? Tu mam, jsem s ni spokojena, nesviti slunce dovnitr.
Vic neporadim, se sportakem zatim zaciname, doposud jezdila Stella v korbicce.
Nicol a Stella
Nicol,ta letní stříška se musí dokoupit zvlášť,na:,–(í se místo klasické boudičky,která je ke sporťáku ve výbavě,ta klasická boudička má oddělávací okýnko,pod ním je průhledný igelit,tak jsi asi myslela tuto?ta letní by se podle obrázku měla dát nastavit podle toho jak sluníčko právě svítí,aby to stínilo,a je přidělaná na dvou tyčkách z boku,takže i dobře luftuje.
Ahaaa, tak tu letni strisku v tom pripade nemam…
Vlastne ani nevim, jestli bych vyuzila, nejak moc po slunci nechodime, kdy chvili je, davam pres kocar plinu… Ale je fakt, ze Stella je jeste mala, neprotestuje…
N
Wingec, myslis toto???
http://www.babylife.cz/…robnosti.php?…
Pokud jo, tak to mi prijde trochu zbytecny… A drahy… Ale zkusenost nemam, mozna se pletu…
jo,to je ona,já mám s tím zkušenost velmi dobrou,mám ještě čtrnáctiletou dceru a už tehdy u kočáru CAM to bylo ve výbavě a bylo to moc fajn.jasně že my taky po slunku chodíme co nejmíň ,ale někdy se tomu nevyhneš a navíc chceme jet k moři,tak to zvažuju,přijde mi to lepší varianta než slunečník.chtěla jsem jenom vědět,jak to vypadá v reálu,abych to případně nemusela vracet.
ahoj wingec,
tak já mám baťoh-látkový asi 3 týdny a nemůžu si ho vynachválit, vůbec nechápu jak sem mohla do ted jezdit s taškou
, používám ho hlavně na rukojeti, protože na zadní části sedačky bych musela oddělávat boudu, ale pokud máš tu stříšku tak v pohodě, psala sem ti asi před měsícem SZ-ale asi jsi ji nedostala, konečně se mi do něho vejde všechno co potřebuju a nemusím to tahat v košu-kam se toho stejně moc nevejde. osvědčil se i při cestě na koupaliště, a to sem vezla snad půl domácnosti
, takže vřele doporučuju
K.
ahojte mutsikarky, aku prosim vas pouzivate tasku na kocik, znacka/neznacka, priblizna cena a ako ste s nou spokojne… neviem aku kupit a original sa mi zda dost drahy a navyse sa mi ani nepaci…
Holky k mutsy nexo sportaku kde sehnat nanoznik? Pripadne pasuje neoriginalni pinkie atp.? Dekuji