Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Brala jsem fertipronu půl roku. Potom jsem šla na preventivku k dr. Tak jsem ji říkala jaká je věc, že by jsme chtěli ještě mimčo že jsem o fertiprone hodně četla tak jsem ji zkusila. Doktorka říkala že vzhledem k tomu že jsem mladá, zdravá a děti už máme, přijde ji to jako zbytecne vyhozene peníze. Že neublíží, ale taky vlastně zdravému člověku nepomůže. Že stejný výsledek budu mít s obyčejnou kyselinou listovou za pár korun z lékárny…
Děkuju za zprávu a váš názor
máte pravdu i když tohle jsem slyšet nechtěla
Je to určitě o psychice, tak sem si říkala, že by mi nějaky ty,,vitaminy" mohli pomoct v tom, že budu klidnější nebo tak nějak
Musím na to přestat tolik myslet..
Krasný den ![]()
@MashaV děkuji děkuji… mně doktor doporučil právě fertipronu, tak nevím jestli do ní jít.. Nejspíš tomu dám ještě čas. Jinak kys. listovou beru už 2měsíce před pokoušením ![]()
@Martina.Kolar
Vážně? Asi co doktor, to jiný názor. Ma se spíš divila že jsem do toho cpala peníze. Že pokud není zjištěny gynekologický problém, je to zbytečné, ale jinak určitě prý efekt ma. No my se aktuálně snažíme pomalu rok a půl, bez úspěchu. Předchozí dětičky jsme měli „na první dobrou“ ![]()
Tak už se mi to zdá dlouhé. Ale prý rok-rok a půl je takový čekací průměr… Tak přeju víc úspěchu než máme zatím my
@MashaV mně doktor řekl, že mu to zatím (zkoušíme 4 měsíc) příjde zbytečné, ale pokud chci ať si to pořídím. Jinak mam dojit po Novém roce, věřím, že se přiroda brzo umoudří a bude na našem
i vám přeji hodně štěstí a uspěchu
![]()
@Martina.Kolar - já toho měla jednu krabičku od ledna, plus gynex a ještě listovku - ale jen na úpravu cyklu, dítě jsem ještě nechtěla, chtěla jsem jen mít normální cykly a ne jednou za x měsíců.. No a když jsem myslela, že jsem pořád rozbitá a nefunguje mi tělo a nic z toho nezabralo, tak jsem šla na gyndu na vyvolávací injekci a oznámili mi, že jsem těhotná.. Takže asi tak, ta psychika podle mě udělá nejvíc.. ![]()
@denýsekp jééé moc gratuluju
určitě je to nejlepší lék nemyslet na to a žit, ale kdyby to tak šlo.. když po roce manžel svolil, že už prcka jo.. pořád samé čekaní
![]()
@Martina.Kolar Díky
Tatínek má nakonec taky obrovskou radost, ještě když to bude kluk
Takže my prostě tohle neřešili, možná jsme se ochudili a to milování, kdy může přijít miminko, ale možná i to nám zařídilo, že si nás malej prďolka našel
A prý se nejlíp těhotní ve stresu v práci - nebo když tě třeba zrovna povýší
Držim palce, ať se vám to taky brzy povede a 2018 bude šťastnej rok ![]()
Ahoj, myslite ze k Fertiprone 1× denne muzu brat i pilulky listovky? Bojim se abych neco nepokazila. Dekuji
@Pajule25
Ahoj, ja to raději střídala, jeden den to a druhy den listovka, aby toho nebylo moc, ale myslim si ze by to ničemu nevadilo.. nevim
Hodne štěstilí při pokoušeni
![]()
@Martina.Kolar
A pomohlo ti to k otehotneni? Ja jsem ted prodelala sam. potrat v 7tt. Beru jen listovku cca 4 mesice a ted mi gyn doporucila prave tu Fertipronu, tak hledam nejake info zda to muhu kombinovat a nikde nic moc neni…
@Pajule25 težko řict zda bylo to bylo Fertipronou, ale prvni dva měsice po vysazeni HA jsem brala jen listovku, 3 měsic nastřidačku a povrdlo se ![]()
Ahoj holky, ja byla minuly týden na gynde amuj doktor mi právě doporučil Fertipronu, že prý zvyšuje ovulaci, že pár jeho pacientek otěhotnělo. mě je 37let a řekl mi, že ovulačních cyklu budu mít málo vysoký věk. že si to mám koupit.
@Raffaela píše:
Ahoj holky, ja byla minuly týden na gynde amuj doktor mi právě doporučil Fertipronu, že prý zvyšuje ovulaci, že pár jeho pacientek otěhotnělo. mě je 37let a řekl mi, že ovulačních cyklu budu mít málo vysoký věk. že si to mám koupit.
Ja bych to zkusila, nic tim nezkazis
Ja uz ji beru cca 2 mesice s listovkou…a taky cekam zda si zadari
Tak hodne stesti preji
![]()