Doplňky stravy Fertiprona

137
13.10.15 17:55

Doplňky stravy fertiprona

Ahoj, zajima me jestli mate nekdo zkusenost a jakou? Jsou to doplnky stravy pro otehotneni v takovem zlutem baleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4093
25.10.15 13:48
@Misssha2 píše:
Ahoj, zajima me jestli mate nekdo zkusenost a jakou? Jsou to doplnky stravy pro otehotneni v takovem zlutem baleni

ahoj taky mě to zajímá beru jej už 14 dní…je na trhu teprv 2měsíce takže nám asi nikdo nic pořádně neřekne :-(mě dr říkala, že pomáhá i k ovulaci, kterou nemám a je snad proti cystám tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.11.15 08:03

Fertiprona

Ahoj holky,
já jsem si Fertipronu koupila na doporučení v lékárně - původně jsem chtěla Nosifol, který je hodně známý, ale stojí +- 500,–Kč. Lékárnice mi řekla (a já si to pak i přečetla a zjistila), že Fertiprona má úplně stejné složení, jen je levnější, protože není na trhu zatím tak profláklá.

Jinak já si ji koupila, ale s křížkem po funuse, protože jsem už byla cca 3tt :D Teď v 6tt mi vyšly //, ale pořád Fertipronu beru, je i pro těhotné, obsahuje potřebný vitamíny ;)

Tak držím palce, ať vám ty // taky vyjdou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
6.11.15 10:41
@lupenik píše:
Ahoj holky,
já jsem si Fertipronu koupila na doporučení v lékárně - původně jsem chtěla Nosifol, který je hodně známý, ale stojí +- 500,–Kč. Lékárnice mi řekla (a já si to pak i přečetla a zjistila), že Fertiprona má úplně stejné složení, jen je levnější, protože není na trhu zatím tak profláklá.

Jinak já si ji koupila, ale s křížkem po funuse, protože jsem už byla cca 3tt :D Teď v 6tt mi vyšly //, ale pořád Fertipronu beru, je i pro těhotné, obsahuje potřebný vitamíny ;)

Tak držím palce, ať vám ty // taky vyjdou!

ahoj tak moc gratuluju, taky si myslím, že je to vše na jedno brdo jen toto je pěkně drahé teda…nic méně uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
15.1.16 14:53

Fertiprona

Taky mi ji doktorka doporučila, pokoušíme se už skoro dva roky a zatím bez výsledku. Vše je u mě i manžela v pohodě, tak už zkoušíme všechno možný. Uvidíme, zda nějaký účinek bude, četla sem atudie ze zahraničí a zněly moc dobře, tak snad se i nám všem, co chceme zadaří miminka :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
27.2.16 09:24

:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
8.4.16 08:13

Obnovuji :mavam: holky, od včera jí začínám brát dvakrát denně. jakou máte zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.4.16 08:50

Ahojky, já brala nejprve Nosifol teď mám Fertipronu (kvuli ceně, Nosifol 550kč, Fertiprona 260kč, složení téměř stejné).K otěhotnění mi zatím nepomohl, ale cyklus upravil…původně cyklus 30-33dní, nyní 28dnů, ovulace ok. Takže za mě dobrý :) Jen užívám 1sáček denně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.16 14:14

Ahoj holky, mě Fertipronu doporučila gynekoložka, začala jsem ji brát a za pár dní otěhotněla (předtím 3 měsíce nic), je samozřejmě otázka, jestli na to měla Fertiprona nějaký vliv :-) Každopádně mě to dost překvapilo, protože tento měsíc jsem vůbec nečekala, že by to mohlo vyjít…

• Citovat
  • Upravit
57
11.11.16 16:25

Ahoj :) Fertipronu užívám pár dní a mám pocit, jako bych byla v pubertě. Mám hrozné chutě, chce se mi spát, jsem náladová apod. Dostala jsem jí jako poslední možnost před hormonálním vyvoláním MS, od půlky července nic, následovaly dvě vyvolávačky, poslední teď v úterý.. Tak doufám, že se to konečně brzy srovná, mám ještě vitamin E a objednávám gynex, snad mě to nepředávkuje :D Co pomáhá vám? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.1.17 12:45

Holky tak po nějaké době opět obnovuji.
Jaké máte výsledky vy, co jste ji užívali? mam v plánu ji od zítra začít taky brát…
děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.17 09:23

Ahojte holky, po delší době zase obnovuji. Jaké máte zkušenosti a výsledky?
děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
13.9.17 09:39

Fertiprona, Nosifol, Inofolic na nic. Nevím, jaký máte problém, ale doporučuji pořádně zjistit problém, pak dle jeho charakteru řešit a necpat do toho zbytečně peníze. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.17 09:46

No ono asi ani nemám žádný problém, nebo o něm nevím. Možná největší problém je, že na to hodně myslím. Teprve 4 měsíce se pokoušíme o mimčo, chtěla bych tomu nějak pomoct. Máte nějaké rady? 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
13.9.17 10:06

Rady? Vyprdnout se na všelijaká reklamní lákadla. 4 měsíce je krátká doba, užívejte života, nemyslete na to, panika a řešení je na místě tak po roce neúspěchu. Pro klid si kupte jen listovku a prostě užívejte. Pakliže to po roce nepůjde, dojděte si k doktorce pro žádanku do caru, aby Vás vyšetřili. Všechno tohle jsou jen vyhozené prachy..Můj názor..Když prostě tělo nechce nějaký úžasný preparát nepomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová