Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, zajima me jestli mate nekdo zkusenost a jakou? Jsou to doplnky stravy pro otehotneni v takovem zlutem baleni
@Misssha2 píše:
Ahoj, zajima me jestli mate nekdo zkusenost a jakou? Jsou to doplnky stravy pro otehotneni v takovem zlutem baleni
ahoj taky mě to zajímá beru jej už 14 dní…je na trhu teprv 2měsíce takže nám asi nikdo nic pořádně neřekne
mě dr říkala, že pomáhá i k ovulaci, kterou nemám a je snad proti cystám tak nevím…
Ahoj holky,
já jsem si Fertipronu koupila na doporučení v lékárně - původně jsem chtěla Nosifol, který je hodně známý, ale stojí +- 500,–Kč. Lékárnice mi řekla (a já si to pak i přečetla a zjistila), že Fertiprona má úplně stejné složení, jen je levnější, protože není na trhu zatím tak profláklá.
Jinak já si ji koupila, ale s křížkem po funuse, protože jsem už byla cca 3tt
Teď v 6tt mi vyšly //, ale pořád Fertipronu beru, je i pro těhotné, obsahuje potřebný vitamíny ![]()
Tak držím palce, ať vám ty // taky vyjdou!
@lupenik píše:
Ahoj holky,
já jsem si Fertipronu koupila na doporučení v lékárně - původně jsem chtěla Nosifol, který je hodně známý, ale stojí +- 500,–Kč. Lékárnice mi řekla (a já si to pak i přečetla a zjistila), že Fertiprona má úplně stejné složení, jen je levnější, protože není na trhu zatím tak profláklá.Jinak já si ji koupila, ale s křížkem po funuse, protože jsem už byla cca 3tt
Tak držím palce, ať vám ty // taky vyjdou!Teď v 6tt mi vyšly //, ale pořád Fertipronu beru, je i pro těhotné, obsahuje potřebný vitamíny
ahoj tak moc gratuluju, taky si myslím, že je to vše na jedno brdo jen toto je pěkně drahé teda…nic méně uvidíme ![]()
Taky mi ji doktorka doporučila, pokoušíme se už skoro dva roky a zatím bez výsledku. Vše je u mě i manžela v pohodě, tak už zkoušíme všechno možný. Uvidíme, zda nějaký účinek bude, četla sem atudie ze zahraničí a zněly moc dobře, tak snad se i nám všem, co chceme zadaří miminka
![]()
Obnovuji
holky, od včera jí začínám brát dvakrát denně. jakou máte zkušenost? ![]()
Ahojky, já brala nejprve Nosifol teď mám Fertipronu (kvuli ceně, Nosifol 550kč, Fertiprona 260kč, složení téměř stejné).K otěhotnění mi zatím nepomohl, ale cyklus upravil…původně cyklus 30-33dní, nyní 28dnů, ovulace ok. Takže za mě dobrý
Jen užívám 1sáček denně. ![]()
Ahoj holky, mě Fertipronu doporučila gynekoložka, začala jsem ji brát a za pár dní otěhotněla (předtím 3 měsíce nic), je samozřejmě otázka, jestli na to měla Fertiprona nějaký vliv
Každopádně mě to dost překvapilo, protože tento měsíc jsem vůbec nečekala, že by to mohlo vyjít…
Ahoj
Fertipronu užívám pár dní a mám pocit, jako bych byla v pubertě. Mám hrozné chutě, chce se mi spát, jsem náladová apod. Dostala jsem jí jako poslední možnost před hormonálním vyvoláním MS, od půlky července nic, následovaly dvě vyvolávačky, poslední teď v úterý.. Tak doufám, že se to konečně brzy srovná, mám ještě vitamin E a objednávám gynex, snad mě to nepředávkuje
Co pomáhá vám? ![]()
Holky tak po nějaké době opět obnovuji.
Jaké máte výsledky vy, co jste ji užívali? mam v plánu ji od zítra začít taky brát…
děkuju za odpovědi
Ahojte holky, po delší době zase obnovuji. Jaké máte zkušenosti a výsledky?
děkuji za odpovědi ![]()
Fertiprona, Nosifol, Inofolic na nic. Nevím, jaký máte problém, ale doporučuji pořádně zjistit problém, pak dle jeho charakteru řešit a necpat do toho zbytečně peníze. ![]()
No ono asi ani nemám žádný problém, nebo o něm nevím. Možná největší problém je, že na to hodně myslím. Teprve 4 měsíce se pokoušíme o mimčo, chtěla bych tomu nějak pomoct. Máte nějaké rady?
![]()
Rady? Vyprdnout se na všelijaká reklamní lákadla. 4 měsíce je krátká doba, užívejte života, nemyslete na to, panika a řešení je na místě tak po roce neúspěchu. Pro klid si kupte jen listovku a prostě užívejte. Pakliže to po roce nepůjde, dojděte si k doktorce pro žádanku do caru, aby Vás vyšetřili. Všechno tohle jsou jen vyhozené prachy..Můj názor..Když prostě tělo nechce nějaký úžasný preparát nepomůže..