Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Obnovují diskuzy koupila jsem jí jen protože se mi líbilo složení vitamínů.. nějaké nové zkušenosti s tímto preparátem?
@Wendea71 určitě je třeba tomu dát čas, aspoň ty 3 měsíce, aby se dostavil účinek.. Já to beru na PCOS ![]()
@Adulka24 no já snad problém nemám jen spíš tak nějak na doplnění vitamínů,kdyby h náhodou po měsíci snažení otěhotněla,i když jsem realista a moc tomu nevěřím,že by to klaplo hned ![]()
Moje zkušenost: První dítě jsme měli v mých 28 a „upečeno“ bylo okamžitě, během týdne snažení. Nějak jsme doufali, že i podruhé to půjde stejně rychle, ale je pravda, že je mi už 35 a po půl roce stále nic. Po doporučení od gynekologa na Inofolic jsem hodně hledala zkušenosti na netu a našla Fertipronu, která má stejné složení a vyjde podstatně levněji. Nasadila jsem Fertipronu a manželovi Folandrol a za měsíc bylo hotovo.
Třeba by to vyšlo i bez vitamínů, ale člověk nikdy neví a už nebylo tolik času čekat na zázrak. Takže za mě určitě doporučuji. Jsem megaloman, takže jsem si nakoupila zásobu na 4 měsíce, tak kdyby měl někdo zájem, 3 balení a 14 sáčků mi ještě zbylo. Expirace do 10/2019. Pište případně do zpráv.
Obnovuji diskuzi, holky stalo se Vám některé, že jste z Fertiprony měly průjem?
mě totiž něco prohání přesně od rána po večeru, kdy jsem si udělala první pytlík ![]()
Ahoj holky, snažíme se též s manželem o miminko, prosím Vás, máte zkušenost, nebo by jste spíše doporučily, Fertipronu 2×d spíše v tabletách nebo sypací v sáčcích? Děkuji.
Ahoj, obnovuji diskusi, omlouvám se, jestli to sem třeba nepatří ale stále se tady nějak nevyznám, každopádně, chtěla bych se teď zeptat na jinou značku vitamínů. Zatím to mám doma jen v košícku, tak se chci zeptat, jestli nějaká z vás užívala pregnafolin 800 a jestli třeba pomohl? Děkuji moc 😊
@Martina4319
brala jsem ho a zatím nic, tak zkouším nově fertipronu ![]()
@mišička111 Já brala před plánovaným otěhotněním klasickou kyselinu listovou, minimálně půl roku. Na konzultaci u gynekologa, který těhotenství schválil (konzultace kvůli mému věku), mi doporučil i Fertipronu. Za dva týdny jdu na kontrolu, tak uvidíme.
V každém případě držím pěsti, ať se zadaří. ![]()
Holky, máte zkušenosti s braním Fertiprony a kontryhelového čaje - zda se můžou užívat spolu? A sypaly jste Fertipronu do čisté vody, nebo můžu i do ovocného čaje/nápoje/sirupu? Děkuji.
Holky, je možné, že by mi Fertiprona blokovala ovulaci? Ovulaci jsem mívala cca 20. den cyklu a teď jsem už 30. den a ovulace stále nebyla. Fertipronu jsem začala užívat až tento cyklus, dříve ne. Jsem z toho dost znepokojena, teď ani nevím, kdy mám očekávat menstruaci…
@Anonymní píše:
Holky, je možné, že by mi Fertiprona blokovala ovulaci? Ovulaci jsem mívala cca 20. den cyklu a teď jsem už 30. den a ovulace stále nebyla. Fertipronu jsem začala užívat až tento cyklus, dříve ne. Jsem z toho dost znepokojena, teď ani nevím, kdy mám očekávat menstruaci…
Ja fertipronu beru 2× denne uz ctvrty mesic a ovulaci mam naprosto normalni. Jen jinak 16DC, 14DC a ted zase 16DC ![]()
Dobrý den, chci se zeptat jestly má někdo zkušenost s ovosicare fertility nabídl mi to gynekolog že prý by tohle mělo pomoct
je to doplněk stravy chtela bych otěhotnět a právě mi nabídl tohle fertipronu jsem měla a nepomohla