Doporučení kliniky, IVF

3.9.17 18:00

Doporučení kliniky, IVF

Ahoj holky, omlouvám se, že zakládám novou diskuzi, ale nějak nevím, odkud to pojmout. Konečně jsem přemluvila přítele, že půjdeme na to,,umělé". Já jsem zcela ok, přítel má akorát trochu líné spermie. Akorát je velký stydlivec a nemá problém si připlatit za soukromí a velmi osobní přístup (tedy bez sezení v čekárně apod.). Moc prosím o jakákoliv doporučení kliniky (klidně soukromé, ale není podmínkou), vlastně kdekoliv v ČR, ale nejlépe v Praze… předem moc děkuji za reakce. Musím nás někam rychle objednat, než si to ten můj rozmyslí…to už bych nedala… :zed: :) Předem všem děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
3.9.17 18:40

@mamradazviratka my jsme byli s přítelem na klinice GEST v Praze 5 a byli jsme spokojení. Sice na IVF nakonec nedošlo, ale snažili se najít příčinu problémů a nakonec se podařilo spontánně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.9.17 19:03

Za me Gennet na Letny. Diky pani doktorce ted cekame druhy miminko :palec:

Pokud mate jen tenhle problem, treba k IVF ani nedojde ;) treba zabere IUI :* doktori uz si poradi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.17 19:54

Ahoj já doporučuji Cube v Praze, rychle objednávají. Přeji hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 19:58

@potvurka89 Děkuji, to je fajn, a je tam,,soukromí„? Ten můj by dal všechny svoje,,miliony“ za to, aby to bylo bez,,diváků", tedy žádné fronty v čekárně apod:-) Vážím si vašeho doporučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 19:59
@Alexandraf píše:
Za me Gennet na Letny. Diky pani doktorce ted cekame druhy miminko :palec:Pokud mate jen tenhle problem, treba k IVF ani nedojde ;) treba zabere IUI :* doktori uz si poradi :hug:

Děkuji, a také stejný dotaz, jak je to se,,soukromím". Zdá se, že je to naše nejdůležitější kritérium:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 20:00
@Janka888 píše:
@mamradazviratka my jsme byli s přítelem na klinice GEST v Praze 5 a byli jsme spokojení. Sice na IVF nakonec nedošlo, ale snažili se najít příčinu problémů a nakonec se podařilo spontánně :-)

Děkuji za doporučení…vážím si toho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 20:01

Prosím, prosím, kdo ještě máte nějaká doporučení na kliniku, jsem odhodlána hned zítra dopoledne někam zavolat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.17 20:09

@mamradazviratka většinou tam třeba 2 páry čekají ale je tam soukromí a klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
3.9.17 20:17

Tak čekárny mají všude, ale samozřejmě je tam pár lidí se stejným problémem (často navíc cizinci - v soukromých klinikách je jich dost). Určitě jde domluvit s personálem, aby vás šikovně objednali na první konzultaci na termín, kdy bude málo lidí v čekárně. On tam navíc chlap mockrát nemusí. Nakonec i na první konzultaci můžeš sama. Můj muž tam byl jen dvakrát. Jednou podepsat papíry (souhlas s IVF, +vzali mu krev). Potom, když měl dát vzorek na finální oplodnění. Nejvíc tam budeš chodit ty, tak si taky najdi něco vhodného. Byli jsme v CUBE, ale teď přemýšlím nad Unicou, protože tam mají MACS (relat. nová metoda výběru spermií), což by nám mohlo zvýšit počet zdravých embryí. A je tam dobrý primář. Gennet je asi taky OK, ale já nemám ráda Babiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 23:40

@potvurka89 @Petra Star Oběma děkuji za doporučení. Co čtu diskuze, tak asi Gennet a CUBE zní celkem dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
7.9.17 18:00

Ja jsem nedavno volala do jineho CAR, chtela jsem se tam objednat na konzultaci (a objednala se). A hrozne se mi pani asistentka od konkurence divila, ze chci opustit CUBE, ze to tam je pry vyborne. Vlastne jsem tam spokojena. Ale chtela jsem jeste jine vysetreni. Mozna bude i v cube, takze s to tim vyresi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.