Fertimed Olomouc podzim 2017

124
3.9.17 16:26

Fertimed Olomouc podzim 2017

Holky/ženy chystáte se někdo na IVF do Fertimedu? Nebo už tam jste a máte za sebou nějaká vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
19.9.17 17:32

Ahoj, po 1,5 roce jsme s celým fertimedem skoncili. Mohu jen doporučit at si necháte ofotit každý papír a všechny informace ktere podepíšete. Ať se pak nedivite. A mýt psa v laboratoři určitě není ok a fluktuace sester a laborantek je otřesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.9.17 21:17
@Shelbi píše:
Ahoj, po 1,5 roce jsme s celým fertimedem skoncili. Mohu jen doporučit at si necháte ofotit každý papír a všechny informace ktere podepíšete. Ať se pak nedivite. A mýt psa v laboratoři určitě není ok a fluktuace sester a laborantek je otřesné.

Ahoj klidně mi napiš soukromou zprávu, chování sester je nehorázné to už jsem zjistila. Teprve tam začínáme tak at vím co a jak. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
14.11.17 16:52

Ahojky, my jezdime do fertimedu asi od cervence a nemuzu si teda na sestricky vubec stezovat vsechno mi vysvetli a chovaji se normalne jako v k pacientum. jdeme na 1.IVF a vse zatim bez problemu.co ty martina.888??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.11.17 12:05
@30anet píše:
Ahojky, my jezdime do fertimedu asi od cervence a nemuzu si teda na sestricky vubec stezovat vsechno mi vysvetli a chovaji se normalne jako v k pacientum. jdeme na 1.IVF a vse zatim bez problemu.co ty martina.888??

Ahoj, nás čeká taky 1 IVF, jen se to teda pořád protahuje. Už jsem začla s dlouhým protokolem ale špatně jsem reagovala na nosní sprej (synarel) Doc Sobek mi řekl že na to reaguje 95% žen dobře ale já jsem mezi těmi 5%

Tak se toho využilo a zkusili jsme IUI
Jinak po MS asi za 14 dní začneme s krátkým protokolem a snad se to ještě do Vánoc stihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.11.17 12:07

@30anet
Klidně napiš soukromou zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.11.17 17:27

@martina.888 ahojky Marti, tak já už jedu synarel a píchám od neděle, dnes jsme tam byly a díky bohu vajíčka jsou a rostou napočítala jich asi 10 dohromady na obou stranách ale ještě musí dorůst takže dopichat ještě 5injekci s dvojitou dávkou 150ml a jde to teda znát břicho mě tlačí šíleně. znova jedem v neděli a odběr Dr vidí na úterý. taky chodíš k té paní Dr Koutné??víš co ten Sobek je divnej víš co mi rekl že ty vaječníky už nemají takovou funkci asi usoudil z toho že jsem měla cysty.tak nevím co si otom myslet, a co ti ten synarel delal blbě??my máme krátký protokol nevíš co to je? krátký dlouhý???taky jsme dlouho čekali vlastně dvě IUI pak jsme měli jít hned nato umělé a kvůli cystě se to všechno protáhlo o šílený dlouhý měsíc. ted už konečně je to na dobré cestě. a ty jsi z Ol??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.11.17 11:17

Holky, ať máte pozitivní výsledky! Moc vám to přeji, protože to co jsem zažila já ve Fertimedu…je mi líto času, a hlavně jsem si dělala naději, že to vyjde, tolik stresu a strachu kolem celého ivf a nakonec ani jedno na zamražení a podivný transfer na lůžku bez utz, kde jsi jen za plkentou a další 3 ženské jsou vedle na posteli…no deš, to bylo v dubnu, samozřejmě se nepovedlo..

Neslyšela jsem teď z okolí ani ze skupinek o ivf (FB nebo tady či MK) že by se ve Fertimedu někomu zadařilo.
Moc vám to přeji, ať prolomíte ledy ale pokud můžete utečte…já utekla do Brna(máme to
teď cca 200km, nejbliž máme Ove ale tu jsem taky zavrhla, žadné pozitivní ohlasy…) do Heliosu, a na poprve u nich se zadařilo a ještě máme 3 embryika zmražená, jsem teď 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
17.11.17 20:07

@rosnicka2017 já jsem to i zažila ten transfer když dělali někomu a já ležela vedle, a jak to teda bylo v tom Brně??mě to teda nevadí však oco jde???nemyslím si že to je až tak hrozné. ja bohužel mám Brno hodně z ruky mám to asi taky 200km a jezdit tam každý týden no nevím teda. a můžu teda vědět důvod proč jsi tam teda chodila??nemyslím si že by byla chyba v nich zatím jsem teda nezaznamenala nic co by mě nutilo od tama odejit.mam kamarádku co chodila do Zlína na kliniku a jim se to podařilo až na popáté. nevim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
17.11.17 20:15

Co si dobre pamatuju tak inseminace se dělá úplně stejně jako ten transfer a pokud vím tak tam se taky nikdo UZ nedívá prostě jen vemou hadičku a dají to do dělohy tak stejně to funguje i u toho embrijka nebo se mílím??a kolikati denní embrijko ti zaváděli???rosnička 2017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.11.17 13:22

@30anet Ahoj Anet, dlouhý protokol se začne cca v půlce cyklu, většinou nejdříve nosní sprej (asi 10dni) pak se čeká na MS a poté až injekce a odběr vajíček. Kratky protokol probíhá celý v jednom cyklu.
Jinak já jsem na synarel měla extrémně rychlou reakci a folikuly byly 10 den již veliké, tak se zkusilo IUI.
Většinou jsem u Dr. Koutne ale když má operační den tak u doc.Sobka.Moc ho nemusím, je málo mluvny a pokud se na něco sama nezeptam tak pomalu nic neřekne. Mladej Sobek je daleko lepší ale toho jsem viděla jen u našeho vstupního pohovoru (konzultace)
Jinak já mám kontrolu ve středu 22.11. a to už budu mít před MS tak si budu brát injekce.Cim stimulujes ty? Gonalem F?
Jinak já jsem z Olomouce a ty? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.11.17 16:21

@martina.888 já dojizdim 50km z Bruntálu. a teď jsem momentálně ubytována ve fertimedu ode dneška dvě noci v úterý jdu ráno v 8:30 na punkci.dnes už jen píchám v půl 9 pregnyl na dozrání vajíček. zatim to vypadá dobře, sakra kéž by to vyšlo hned.ja taky chodím ke Koutné je dobrá si myslím. dnes tu měli docela rušno nato že je neděle. ja ani nevím co to bylo za injekce ale dali mi dvojitou dávku takže ráno jsem si píchala 150 a večer taky.no taky sranda to píchání ještě že už je to zamnou.se tu minem já v úterý pak pojedu domů. treba ti ta inseminace vyjde nám před 5lety vyšla hned napoprve.tak ti držím palce a v úterý ráno mi drž palce určitě dám vědět jak to dopadlo. :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.11.17 20:16

@30anet Ahoj,moc držím palce ať ti to vyjde.
My byli před 2,5 lety na klinice v Brně. ET se nepovedl a KET ano.(měli jsme jen dvě embria)
Malému je rok a půl takže jsme vybrali Olomouc ať nemusíme dojíždět.

Já doufám že si mě tam nebudou chtít nechat.Ale snad ne když jsme z Olomouce.

Dej potom určitě vědět a kdyby ses nudila klidné písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.11.17 22:05

@martina.888 tak to se neboj že by chtěli já jsem si Oto řekla ať nemusím v úterý jet ale nebylo nutné tu byt. mohla jsem jet domů. no uvidíme kolik toho bude snad dost a snad se zadari. a tak malý má 1,5roku to docela brzo chcete druhé. já bych se nato asi necítila tak brzo po sobě a kór kdyby to byly oba kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.11.17 11:00

@30anet To víš já bych chtěla aby mezi dětmi nebyl moc velký věkový rozdíl.
Ale než se zadaří taky to může trvat…
Jen je teda děs že musím vždycky do Fertimedu tahat kočárek po těch schodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.