Doporučení na vaničkový kočárek

3.9.17 16:42

Doporučení na vaničkový kočárek

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s vaničkovými kočárky typu Pali Magnifico? Vzhledově se mi moc líbí, trošku zádrhel vidím v malé korbičce. Doporučil byste mi prosím typ, se kterým máte dobrou zkušenost? Idélně lehký, snadno ovladatelný, trojkombinace, z kvalitních materiálů… Cena do 24 000,– Předem moc děkuju za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.9.17 17:52

@Leon týnka Já nevím, co to znamená, vaničkový kočárek :D Takže asi neporadím, ale my nedáme dopustit na Britax Go Next (teď je ještě nová verze Go Big ten musí být úplná pecka, když jde i do lehu). Teď čekáme druhátko (proto anonym, ještě to neříkáme) :lol: a tak přemýšlím, že bychom Next prodali a šli do Go Big. Je to takový můj rozmar, ale prostě sporťák do lehu je fakt super záležitost. Tak to jenom doporučení při vybírání.

• Citovat
  • Upravit
3023
3.9.17 18:00

Po 3 kocarech doporucuji take Britax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.9.17 18:41

My jsme měli pro obě děti kočárek od firmy jedo a byli jsme maximálně spokojení- velký, relativně lehký, projeli jsme vším bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
3.9.17 18:54

Kamarádka má Babystyle Oyster Max a je spokojená, tak nevím. Já se přidávám k Britaxovým - taky doporučuji =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.9.17 18:58

Jinak trojkombinace (vejce, sproták a korbička nemá cenu), vajíčko autosedačka je potřeba atesty, ne no name, to je na nic, to dítě při příípadné autonehodě opravdu neochrání :) jinak, hodně holek si chváli britax, do sportáku stačí dát vložná taška a nemusíš mít korbičku :), ale koukám, že mám mylné informace on má korbičku i dobrou slušné vejce takže proto editace :), takže tento kočárek vypadá opravdu velmi dobře, škoda, že už nevyužiju, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
3.9.17 19:59

Nevím co znamená vanickovy kočárek, jestli myslíš to, že sportovní verzi polohujes nákláněním celé sedačky a ne jako běžně, kdy se sklapeji pouze záda? Pokud ano, má to i x lander x cite, jde na něj koupit i hluboká korba a autosedacka. Já mám jen sportak a jsem nadmíru spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí