Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s vaničkovými kočárky typu Pali Magnifico? Vzhledově se mi moc líbí, trošku zádrhel vidím v malé korbičce. Doporučil byste mi prosím typ, se kterým máte dobrou zkušenost? Idélně lehký, snadno ovladatelný, trojkombinace, z kvalitních materiálů… Cena do 24 000,– Předem moc děkuju za tipy.
@Leon týnka Já nevím, co to znamená, vaničkový kočárek
Takže asi neporadím, ale my nedáme dopustit na Britax Go Next (teď je ještě nová verze Go Big ten musí být úplná pecka, když jde i do lehu). Teď čekáme druhátko (proto anonym, ještě to neříkáme)
a tak přemýšlím, že bychom Next prodali a šli do Go Big. Je to takový můj rozmar, ale prostě sporťák do lehu je fakt super záležitost. Tak to jenom doporučení při vybírání.
My jsme měli pro obě děti kočárek od firmy jedo a byli jsme maximálně spokojení- velký, relativně lehký, projeli jsme vším bez problémů.
Kamarádka má Babystyle Oyster Max a je spokojená, tak nevím. Já se přidávám k Britaxovým - taky doporučuji =)
Jinak trojkombinace (vejce, sproták a korbička nemá cenu), vajíčko autosedačka je potřeba atesty, ne no name, to je na nic, to dítě při příípadné autonehodě opravdu neochrání
jinak, hodně holek si chváli britax, do sportáku stačí dát vložná taška a nemusíš mít korbičku
, ale koukám, že mám mylné informace on má korbičku i dobrou slušné vejce takže proto editace
, takže tento kočárek vypadá opravdu velmi dobře, škoda, že už nevyužiju, ![]()
Nevím co znamená vanickovy kočárek, jestli myslíš to, že sportovní verzi polohujes nákláněním celé sedačky a ne jako běžně, kdy se sklapeji pouze záda? Pokud ano, má to i x lander x cite, jde na něj koupit i hluboká korba a autosedacka. Já mám jen sportak a jsem nadmíru spokojena