Doporučenka od ÚP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nejspíš tam budeš muset zajet, nebo zavolej na úp, že telefon na doporučence není dostupný.. ale vzhledem k tomu, že chtějí razítko, osobní návštěvě se nevyhneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Nejspíš tam budeš muset zajet, nebo zavolej na úp, že telefon na doporučence není dostupný.. ale vzhledem k tomu, že chtějí razítko, osobní návštěvě se nevyhneš.
A co když tam přijedu a nikdo tam nebude?
Tak si to razítko vycucám z prstu? Nemůžu tam čekat před vchodem nebo jezdit 2 dny za sebou, jestli tam čistě nahodou někdo není. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A co když tam přijedu a nikdo tam nebude?Tak si to razítko vycucám z prstu? Nemůžu tam čekat před vchodem nebo jezdit 2 dny za sebou, jestli tam čistě nahodou někdo není.
když tam nikdo nebude, zajedeš rovnou na pracák, řekneš co a jak..Ona Tě ta jedna cesta nezabije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus pohledat na internetu jiny kontakt. Samozrejme je mozne, ze je to tak mala firma, ze je nedohledatelna, ale kazdopadne tohle bych udelala jako prvni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ty uředníci jsou fakt trapný takovou dálku, ale budeš tam muset zajed jakmile nebudeš mít razítko vyřadítě z evidence, stejně jako kdyby si odmítla pracovní místo a napsali by ti to do toho papíru, vlastní zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gregory píše:
Zkus pohledat na internetu jiny kontakt. Samozrejme je mozne, ze je to tak mala firma, ze je nedohledatelna, ale kazdopadne tohle bych udelala jako prvni.
Což o to, nahoře je vypsaný kontakt, jako na velkou firmu. Nějaká centra a. s. nebo tak nějak, ale pod tím je, že kontaktní osoba na tenhle post je prostě tenhle člověk a tenhle pán už má 2 dnem vypnutý telefon ať už je jakákoliv hodina…
![]()
- Citovat
- Upravit
A jiný kontakt na tu firmu nemáš nebo nemůžeš si najít?
Já jsem v tomhle asi odrzlá a zhýčkaná moderními technologiemi, ale asi bych si tu firmu našla na internetu podle názvu a buď prvně zkusila jiný telefon. A kdyby to ani tak nevyšlo, poslala bych jim mail, že jsem dostala k nim doporučenku z ÚP, ale bohužel uvedený kontaktní telefon je nedostupný, proto bych si ráda domluvila schůzku touto cestou. Paní z úřadu práce bych dala do kopie, aby sama viděla, že na to nekašlu a nelžu jí, až jí budu tvrdit, že se mi neozývají. Na slepo bych takhle daleko taky nejezdila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marca 1 píše:
Ahoj ty uředníci jsou fakt trapný takovou dálku, ale budeš tam muset zajed jakmile nebudeš mít razítko vyřadítě z evidence, stejně jako kdyby si odmítla pracovní místo a napsali by ti to do toho papíru, vlastní zkušenost
Což o to. Dálka by byla v pohodě, kdyby to bylo po Praze, ale 1000× jsem ji opakovala u toho okýnka, že bych tam musela jezdit autem, že tam nejsou moc dobrý spoje a ze 50km na den je moc
kort když mám auto, co má plnou nádrž na 450km…
Tak nevím, ráno zkusím zavolat ty chytrý na úřad, co mi na to řekne… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Což o to, nahoře je vypsaný kontakt, jako na velkou firmu. Nějaká centra a. s. nebo tak nějak, ale pod tím je, že kontaktní osoba na tenhle post je prostě tenhle člověk a tenhle pán už má 2 dnem vypnutý telefon ať už je jakákoliv hodina…![]()
Dobre, ale prece velka firma ma nejakou recepci, kde by ti predpokladam rekli, jestli dany pan nema treba dovolenou a pokud ne, tak jak je mozne ho zastihnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kassy píše:
A jiný kontakt na tu firmu nemáš nebo nemůžeš si najít?
Já jsem v tomhle asi odrzlá a zhýčkaná moderními technologiemi, ale asi bych si tu firmu našla na internetu podle názvu a buď prvně zkusila jiný telefon. A kdyby to ani tak nevyšlo, poslala bych jim mail, že jsem dostala k nim doporučenku z ÚP, ale bohužel uvedený kontaktní telefon je nedostupný, proto bych si ráda domluvila schůzku touto cestou. Paní z úřadu práce bych dala do kopie, aby sama viděla, že na to nekašlu a nelžu jí, až jí budu tvrdit, že se mi neozývají. Na slepo bych takhle daleko taky nejezdila.
No, zkusím ráno ještě zavolat přímo na tu firmu, snad mě nepošlou do háje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Což o to, nahoře je vypsaný kontakt, jako na velkou firmu. Nějaká centra a. s. nebo tak nějak, ale pod tím je, že kontaktní osoba na tenhle post je prostě tenhle člověk a tenhle pán už má 2 dnem vypnutý telefon ať už je jakákoliv hodina…![]()
Tak najdi na internetu jiný kontakt, třeba na sekretariát, personální nebo prostě cokoli jiného a zavolej tam. Zeptej se, kdy toho pána zastihneš případně, jestli to místo něj může vyřídit někdo jiný. Až takový problémy mi to nepřipadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak může mít třeba dovolenou nebo být v pracovní neschopnosti. Když máš jiný kontakt, tak co řešíš? Dávno jsi tam měla zavolat, říct že sháníš tohohle člověka kvůli pracovní pozici a jestli ti na něj můžou dát funkční kontakt nebo ti říct s kým jiným to máš řešit. Hlavu ti přece neutrhnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marca 1 píše:
Ahoj ty uředníci jsou fakt trapný takovou dálku, ale budeš tam muset zajed jakmile nebudeš mít razítko vyřadítě z evidence, stejně jako kdyby si odmítla pracovní místo a napsali by ti to do toho papíru, vlastní zkušenost
proč trapný? 25 km nic není. To musíš mít práci vždy pod nosem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
proč trapný? 25 km nic není. To musíš mít práci vždy pod nosem?
pokud samozřejmě nevyděláš peníze a nedáš je do benzínu, tak ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dostala jsem DOPORUČENKU od ÚP. Jenže už druhým dnem se nemůžu dovolat tomu pánovi, co je vypsanej, jako kontaktní osoba.
Furt má vypnutý telefon. No a teď, co s tím?
Jet tam na blind nechci, myslím, že je hrozně neslušné někam vběhnout, že jsem tam na doporučení pracáku bez ohlášení. Navíc to mám 25 km od baráku = 50 km - to je poměrně dost benzínu na to, aby mi tam řekli, že jsem přijela neohlášená nebo tam vůbec nikdo nebyl.
Když mi to nemá, kdo potvrdit?
Případně jsou to 4h autobusem, to se mi taky moc nelíbí, protože mi to zabije celej den.
Tak co s tím?
Navíc si myslím, že se shodneme na tom případně, že ta práce není pro mě vhodná - mám to 25 km = 50 km - bez auta špatná dostupnost tj. 2h a 2h autobusem kvůli práci, která trvá max. 2h denně od po-pá. To bych více projezdila.
.. No, tak to mě vcelku humorně pobavila.. Stěhovala bych se za prací, která by byla za 25tis a více, ale kvuli práci max. za 10tis

Navíc mi ještě pani na úřadě řekla, že se mám přestěhovat