Kočárek pro dvojčata - doporučení

30.7.25 06:45

Doporucite mi kocarek pro dvojcata prosimv

Dobry den, moc bych ocenila radu ohledne kocarku pro dvojcata. Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16994
30.7.25 07:24
@Eliska1993 píše: Více

Ahoj,

já jsem měla pro holky Bugaboo Donkey - byl skladný, lehký, prostorný a variabilní - za mě skvělá volba. Měla jsem z druhé ruky s prodlouženou zárukou. Praskl mi tam kloub při přepravě a dostala jsem z Bugaboo Store v Praze za polovinu ceny nový podvozek = servis naprosto luxusní.

Pokud máš možnost projít si prodejny - projdi si ty kočárky a popros i o závaží - dávají se panenky s váhou 3-5kg, aby jsi si zkusila kočárek v zatížení. U dvojčat určitě dbát na váhu nezatíženého kočárku a taky na šířku - pozor s hodně kočárky neprojdeš dveřmi apod. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14778
30.7.25 07:39

Kromě šířky kočárku bych zvažovala také stabilitu, když je v něm pouze jedno dítě. My nemáme dvojčata, ale 3 děti krátce po sobě (rozdíl necelé 2 roky a 15,5 měsíce). Měli jsme Baby Jagger City Select se skejtem. Není odpružený a při najíždění na obrubník se musí přizvednout zadek kočárku. Ale je úzký a velmi snadno z něj uděláš jednokočár. A i jako dvojkočár je stabilní i s jedním dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7534
30.7.25 07:46

Kamarádka má TFK, příjde mi super. A taky projede dveřmi. U bugaboo mi osobně vadí u sportáku ty kolíbkové ležení.. pokud se nepletu, tak bugaboo to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí