Doporucite varnou konvici?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doporucite varnou konvici?
Ahoj, prosim o doporuceni varne konvice, na ktere se da regulovat teplota. Tchyne ma konvici, na ktere jednoduchym precvaknutim zvoli teplotu tusim na 60, 70, 80, 90 nebo 100 °C. A kazda teplota ma jine barevne podsviceni. Ta by se nam libila, ale ma jednu pro nas podstatnou vadu. Ze pri precvakavani mezi teplotami hlasite pipa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, zrovna dneska jsme koukali do letáku, že od zítřka mají v Lidlu. S tím pískáním ale nevím, zkus omrknout recenze. Jinak mamka má Bosch, nemění teda barvu (je celá černá) a spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tuto. Je skvělá, protože tělo konve je studené i při zaplé konvici, dá se nastavit teplota, pak je tam program pro udržení dané teploty, tuším hodinu to udržuje. Neměnila bych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka1702 píše:
My máme tuto. Je skvělá, protože tělo konve je studené i při zaplé konvici, dá se nastavit teplota, pak je tam program pro udržení dané teploty, tuším hodinu to udržuje. Neměnila bychhttps://www.alza.cz/…d7056780.htm
No skvele. A pipa? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka1702 píše:
@Janča6
Jen když je "hotová " 🤣 🤣 🤣
Fajn. A je to, doufam, jen jedno kratke pipnuti
Jinak to doma neprojde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka1702 hmmm, ted koukam, ze podle recenzi se z ni spatne vyleva voda, ze tece okolo
Jinak vypada skvele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6
Ty to můžu zítra ráno testnout, ja ti ani nevím 🤣 nás to nějak neruší, ale určitě to není nic dlouhého 😄
Kup ji na netu a případně ji můžeš vrátit a pak mi vynadat 😄 🤣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě jsem měli nějakou na teploty, ktera nepipala, mě jsou teploty fuk, mě štve že i ty, které jsou ze začatku tiche po půl roce dělají bordel jak kr-va. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6
Tak to nám taky problém nedělá, ale samozřejmě se výrobek nezavděčí všem. Přeji šťastnou volbu 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka1702 píše:
@Janča6
Tak to nám taky problém nedělá, ale samozřejmě se výrobek nezavděčí všem. Přeji šťastnou volbu 😊
Chapu. Diky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6
Máme asi přesně tu samou. Pipani bylo hrozné. Asi po týdnu ji přítel rozebral a odpojil pipani, je elektrikar. Takže teď normálně funguje a bez zvukových efektů. Jinak myslím, že vzhledově stejná Orava je bez pipani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6 píše:
@Terka1702 hmmm, ted koukam, ze podle recenzi se z ni spatne vyleva voda, ze tece okoloJinak vypada skvele.
Teče… minulý pátek jela na skládku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme ETA crystela. Svítí pouze modře. Nepípá.
https://www.eta.cz/…000/p424156/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit