Spotřebiče AEG
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spotřebiče AEG
Dobrý den,
zařizujeme novou kuchyň. Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se spotřebiči značky AEG? Máte někdo srovnání například se značkou Bosch?
Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemyslím si, že je nutné mít všechny spotřebiče jedné značky. Já jsem si do kuchyně vybírala primárně podle parametrů, nakonec se mi to seskládalo ze 4 značek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mame skoro každý spotřebič jinou značku. AEG je fajn, ale úplně všechno bych si od nich asi nevybrala
něco mame bosch, něco Gorenje něco elektrolux…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Bosch troubu, lednici, indukci a digestoř. Vše funguje jak má. Ostatní spotřebiče jsou jiné značky. AEG jsme pořídili pračku + sušku a taky spokojenost. Vše máme 6 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Značky bych moc neřešil, spíše parametry a aby to k sobě designově ladilo, což se mnohdy neděje ani v rámci jedné značky.
- Citovat
- Upravit
Mám druhou myčku AEG, měla jsem sušičku AEG, teď mám Bosch, pračku jsem měla Bosch a teď mám AEG. Se vším jsem byla a jsem spokojená. Vybírám nejdřív parametry, až pak ze značek, které jsem ochotná akceptovat. Výjimka byla pračka AEG, požadovanou vlastnost jiný spotřebič neměl. Troubu jsem měla Fagor na doporučení a rychle se vrátila k osvědčené More.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AEG mám pračku a sušičku. Taky jsme s manželem vybírali spotřebiče podle parametrů a v kuchyni máme asi 3 značky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem moc děkuji za odpovědi. My máme pračku, sušičku a myčku Bosch a jsme spokojení. Studio, ve kterém si necháváme kuchyň dělat, tak Bosch nenabízejí (můžeme si ale spotřebiče vybrat sami a oni nám je nainstalují). Slyšela jsem, že je dobré i AEG, tak jsem chtěla vědět zkušenosti, jestli to je opravdu také kvalitní značka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit