Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, prosím o doporučení chůvy nebo miniškolky pro půldenní nebo celodenní hlídání chlapce v Praze. Doporučení prosím s osobní zkušeností. Děkuji.
Ahoj, ja davam malou do kindergarden v Karline. Jsou tam supr '' tety'' ![]()
janka174 píše:
Ahoj, ja davam malou do kindergarden v Karline. Jsou tam supr '' tety''
jak to tam vypadá? viděla jsem to z venku a nepůsobí to moc příjemně. a kam chodí ven?
ahojky tady na emimi máme skupinku chův. Pisni SZ a já ti pošlu jméno na jednu , která by mohla mít čas - myslím, že byste si vyhovovali
Chůva pro P5, nebo P4,P1 (pokud by hlídala doma). Termín cca od 1.5. - může být dřív, ale od 1.5. pravidelně po-pá 12.30-16.30 nebo 9-16.30. Děkuji všem.
@zaneth píše:
Ahoj všem, prosím o doporučení chůvy nebo miniškolky pro půldenní nebo celodenní hlídání chlapce v Praze. Doporučení prosím s osobní zkušeností. Děkuji. Dobrý den mohu vřele doporučit tety na hlídání v Příbrani. Hlídají u sebe doma a opravdu se dětem věnují s láskou. Mají tam menší hřište přímo u domku tak se mohou děti pěkně vyřádit. Děti si užívali i jídlo na čerstvém vzduchu což se jim velmi líbylo. Pokud by měl někdo zájem tak vám dám ráda kontakt, berou dětičky zatím jen na doporučení aby jich neměli moc a mohli se jim plně věnovat. S pozdravem krásného dne přeje boda73.
Akutne shanim hlidani na pondeli - jen dve max tri hodky od 13hod…muzete prosim doporucit slecnu, co ma v dosahu Prahu 8… Uvitala bych pak dlouhodobejsi spolupraci… ![]()
@Jaadis píše:
Akutne shanim hlidani na pondeli - jen dve max tri hodky od 13hod…muzete prosim doporucit slecnu, co ma v dosahu Prahu 8… Uvitala bych pak dlouhodobejsi spolupraci…
Ahojky, napsala jsem ti SZ ![]()
Ahoj holky, shaním chůvu na hlidání. Potřebuji ji co nejrychleji. Můžete mi někoho prosím doporučit?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.