Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vzhledem k tomu, že mi asi malého nevezmou do školky začínám zjišťovat školky soukromé, i když je to velmi drahá alternativa, ale asi bych malého do soukr.školky dávala na dobu, než mi jej vezmou do školky normální (což kdoví, jestli to někdy bude
)
Prosím o Vaše zkušenosti se soukr. školkami. Přemýšlela jsem o Macešce, ale je tam zatím plno.
Ewule0712 píše:
Vzhledem k tomu, že mi asi malého nevezmou do školky začínám zjišťovat školky soukromé, i když je to velmi drahá alternativa, ale asi bych malého do soukr.školky dávala na dobu, než mi jej vezmou do školky normální (což kdoví, jestli to někdy bude)
Prosím o Vaše zkušenosti se soukr. školkami. Přemýšlela jsem o Macešce, ale je tam zatím plno.
Ahooj, ja doporucuji Miniskolku Skřítek, je perfektní ![]()
Evi: asi te zklamu ale plno je pry vsude.Ale zkus to obvolat a uvidis.
Velmi bych doporučila MŠ Sluníčko na Vinohradech, je z těch levnějších a přitom výborná Montessori školka. Taky teda mívají plno, ale uvidíš.
monatkaa píše:Ewule0712 píše:Ahooj, ja doporucuji Miniskolku Skřítek, je perfektní
Vzhledem k tomu, že mi asi malého nevezmou do školky začínám zjišťovat školky soukromé, i když je to velmi drahá alternativa, ale asi bych malého do soukr.školky dávala na dobu, než mi jej vezmou do školky normální (což kdoví, jestli to někdy bude)
Na netu to nějak nemůžu najít, v které části brna to je?
Ewule0712 píše:monatkaa píše:Na netu to nějak nemůžu najít, v které části brna to je?Ewule0712 píše:Ahooj, ja doporucuji Miniskolku Skřítek, je perfektní
Evi, poslala jsem ti SZ ![]()
Ahoj všichni. Dáte někdo nějaký tip na soukromou školku v Brně, která by splňovala tyto kriteria?
Asi mám přehnané požadavky, že?
http://www.skolickacipisek.cz/cenik/ netuším,jestli to ale je v té lokalitě.
Diky sice bych musela autem ale v nouzi by se dalo. Ja jsem mela za to ze jsem se na to divala a stalo to vic. Uz z toho magorim
. Spousta tech skolek nema na netu cenik, a jinde kdyz jsem poslala dotaz mailem tak ani neodpovedeli.
Hmm tak asi nic noveho nevymyslime. Jen kdybyste nahodou nekdo vedel kolik stoji Emily klub na Zemedelske, tam sice zacinaji az v pul osme ale zas je to po ceste. Na mail nereaguji tak se mne tam ani moc nechce osobne..
mají tedy od 7.30 a už jsou trošku dražší..
http://www.marypoppins.cz/cenik.php
No na ty jsem tady cetla myslim i chvalu ale je to na druhou stranu nez potrebuju i kdyz ne tak daleko. Nejvic by me vyhovovala ta Zemedelska ale trochu me odrazuje ten jejich pristup. Ja mam hlavne problem ze potrebuju byt docela brzo v te praci, a kdyz bych sla pracovat jinam tak zas nebudu mit dost penez na soukr. skolku. Tak nejak nevim kudy kam … Jeste jsem zjistila ze jsem vcera pro… zapis do Perlicky v Obranech, tam je i ceska trida taky.
kattkka píše:
Ainy: ono je mozne ze neodpovidaji protoze maji plno.
i tak by mělo být základ slušnosti odpovědět ![]()
Presne tak ja jsem se krome ceny ptala prave i na to jak jsou na tom s kapacitou a zda je mozna treba rezervace mista (nepotrebuju to hned). Tak me prijde normalni odpovedet treba sorry mame plno.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.