Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
sophinka píše:kattkka píše:i tak by mělo být základ slušnosti odpovědět
Ainy: ono je mozne ze neodpovidaji protoze maji plno.
To jo.Slusnost to je.
tak dnes jsem v emily clubu byla. paní je strašně příjemná, ty prostory taky, mají i vlastní pěknou zahradu. ptala jsem se teda jen na cenu za docházku 2× týdně a to je 500Kč ne den plus 80Kč jídlo. To mně teda přišlo hodně.
Ja uz jsem s ni taky mluvila, celodenni s jidlem cca 9500. To je moc. Ale uz mam dve dalsi kde se vejdu do 6000 i s jidlem
. A jedna je dokonce od sedmi hodin a kousek od skolky kde mam starsi.
a můžu se zeptat na ty další školky? uvažuju totiž taky o nějaké soukromé v lokalitě brno sever. emily mám skoro u baráku, ale tolik platit nechci
Za ně můžu doporučit školku Malý strom. Je to kousek za konečnou jedničky v Řečkovicích. Chodili jsme tam loni o prázdninách, Vítek absolutně nechtěl odpoledne domů. Nebyl sám, takže je tam úplně běžné že rodiče čekají až si děti dohrají a školku kolem 18té zavírají a teprve tehdy si rodiče děti odvádí domů.
Nemáte někdo zkušenost se školkou Skládanka, kterou provozuje Lata na Plovdivské?
Ahoj muzu se zeptat jestli nevite kolik se plati v miniskolce Skritek?taky uvazuju ze bych tam dala dcerku, nez mi ji vezmou do normalni skolky..a nebo tek Club Emily,ten mam kousek od prace..Jak maji provozni dobu, kolik se tam plati a jestli maji otevreno i o prazdninach?Myslim ted v obou techto skolkach..cenu jsem na netu nenasla ani u jedne z nich..Diky moc..
Provozni dobu na netu najdes, ty prazdniny nevim. Ale cenu za Emily club jsem psala o par prispevku vys. Ono je nejlepsi to obvolat a zeptat se primo co potrebujes. Ted jsem to taky absolvovala
.
Marry Poppins - děs běs..školka ve stylu hlavně vydělat a při rozhovoru s paní ředitelkou doporučuji maminkám jen kývat a rozhodně nemít svůj názor..
Vloni o prázdninách měly děti na oběd třeba dršťkovou polévku + makový závin, pak už jej raději ani nevyvěšovali..
NEDOPORUČUJI MŠ Montessori Sluníčko Bzenecká 23. Arogantní jednání, změny smluvních podmínek a školkovního, vyhazování pedagogického personálu, to vše je možné zažít a dítě je tam již 3. rokem a v září 2012 nastal vrchol…
![]()
My máme naopak velmi dobrou zkušenost s Marry Poppins v Králově Poli, i když mi přijde dražší, dcerka tam ale nechodila celý týden, takže se to dalo zvládnout. Naopak musím varovat před mš montessori sluníčko na vinohradech a na šrámkově na lesné (dvě pobočky jedné a téže mš). měli jsme tam dvě děti, všechno bylo bez problémů, úžasné, krásné, dokud majitelka nezešílela a nevyházela polovinu učitelek. spojila třídy, aktuálně je v jedné třídě 31!!! dětí, zvyšuje školné během roku, oznámila to měsíc předem, na konci října nám řekla, že v listopadu musí na skoro dva týdny zavřít školku a hlídání si máme zařídit jak chceme. je velmi arogantní, nekomunikuje s rodiči, na jakoukoliv připomínku vám řekne, že když se vám to nelíbí, můžete jít jinam. hlavně pokud tam někdo chce dát dítě kvůli montessori pedagogice, tak před tím varuju velmi, ptž i kdyby náhodou zbylí učitelé kurz montessori měli, tak při tomto počtu dětí ve třídě a neustálém napětí, které vytváří ředitelka, prostě nemůžou pedagogiku uplatňovat. je to skoro horší než nějaká státní školka. opravdu velmi důrazně varuji, my utíkáme pryč.
Já mohu doporučit školku Mateřídouška
http://www.skolka.cz/
Syn zde chodí do anglické třídy, ale jsou zde i dvě české. Paní učitelka Blanka, která je v české tříde u Broučků je naprosto úžasná.
Jinak v synových dvou a půl letech jsme asi 3× navštívili Merry Poppins, přístup jedné paní učitelky mě ale absolutně odradil.
Pak jsme 3× týdně celý šolní rok chodili do Emilky na Zemědělské. V té době se školka otevírala prvním rokem, málo dětí, milá učitelka, cena vyšší, ale spokojenost.
Co vím, tak učitelka už tam je jiná a informace o chodu školky nemám.
Tak po zemětřesení u MŠ Montessori Sluníčko jsem našla tuhle http://www.vikikidsclub.cz/ a opravdu se těším, že dítě v klidu dochodí poslední půlrok před školou. ![]()
Ahojky, co statni skolka na Strnadove? jake mate nazory?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.