Soukromá školka - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétaSalon
19.12.12 12:29

Naprosto souhlasím, mám úplně stejné zkušenosti!!! Byl to můj nejhorší zážitek a zkušenost s lidmi, se kterými jsem se kdy setkala.

• Citovat
  • Upravit
ssssip
28.6.13 23:14

Mary Poppins - paní ředitelka tam měla o prázdninách dětí jako smetí..nechaly sedět děti dopoledne ve stínu a v zimě na písku (chladné léto) - docela výhodný kšeft - děti onemocněly, ale měly zaplaceno - proto mohly mít ve školce hromadu dětí, vždyť polovina onemocněla (těch nejmenších, kterým nedojde, že je jim na písku zima a mají jít běhat).. Ředitelka dbala na to, aby dobře vypadala před „lepšími“ lidmi..peníze těch, které nezařadila mezi lepší lidi ji ale nesmrděly, nicméně chování k těm lidem jako by byli smetí..

Dcera posmrkávala (bez kašle, bez teploty; ředitelka sama řekla, že prochladla u nich na písku) a ředitelka mi zakázala ji nechat ve školce se slovy „příjde se tady podívat pan primář, chce dát své dítě k nám, no, jak by to vypadalo!“

Teď už chodíme do státní - bohužel, Marry Poppins byla horší až stejná jako ta státní..
@usta2 píše:
My máme naopak velmi dobrou zkušenost s Marry Poppins v Králově Poli, i když mi přijde dražší, dcerka tam ale nechodila celý týden, takže se to dalo zvládnout. Naopak musím varovat před mš montessori sluníčko na vinohradech a na šrámkově na lesné (dvě pobočky jedné a téže mš). měli jsme tam dvě děti, všechno bylo bez problémů, úžasné, krásné, dokud majitelka nezešílela a nevyházela polovinu učitelek. spojila třídy, aktuálně je v jedné třídě 31!!! dětí, zvyšuje školné během roku, oznámila to měsíc předem, na konci října nám řekla, že v listopadu musí na skoro dva týdny zavřít školku a hlídání si máme zařídit jak chceme. je velmi arogantní, nekomunikuje s rodiči, na jakoukoliv připomínku vám řekne, že když se vám to nelíbí, můžete jít jinam. hlavně pokud tam někdo chce dát dítě kvůli montessori pedagogice, tak před tím varuju velmi, ptž i kdyby náhodou zbylí učitelé kurz montessori měli, tak při tomto počtu dětí ve třídě a neustálém napětí, které vytváří ředitelka, prostě nemůžou pedagogiku uplatňovat. je to skoro horší než nějaká státní školka. opravdu velmi důrazně varuji, my utíkáme pryč.
  • Citovat
  • Upravit
6162
10.3.15 13:04

Prosím o doporučení na soukromou školku v Brně.
Jaké jsou ceny za měsíc.
Aby tam nebyl problém v tom, že naočkovaná BUDE, ale až tak měsíc před nástupem dostane.
Takže naočkovaná bude, ale u státní mi to asi neprojde, protože pediatrička ASI nepodepíše papíry. :nevim: :think:
Beztak je moje holka listopadová, takže si nedělám iluze, že bude někde pro ni místo. :kytka:

Lokalita Líšeň nebo centrum. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
10.3.15 13:15

Letos jde do prvních tříd strašně moc dětí, takže myslím, že i tříleté děti a skoro tříleté budou školky nabírat. Jak je to s proočkováním nevím. V centru moc soukromých školek nebude, v líšni je tuším jen jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
10.3.15 14:23

V Líšni je soukromých víc, syn chodí do Krtečka a za mě super, chodí tam rád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.15 14:01

Dobry den,
nechci zakladat novou diskuzi, tak to zkousim tady. Mate nekdo zkusenost s Veselou skolkou v Brne Zidenicich?
A myslite, ze je nejaka sance dostat dceru (v rijnu bude mit 2roky) napr. od listopadu do nejake soukrome MS? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102860
4.9.15 14:03

@Fazu S Brnem neporadím, ale v Praze pro dvouleťáka školku ulovíš celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
4.9.15 14:42

Ja myslim, ze i v Brne, do soukrome dvouletaka ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.9.15 15:01

@Fazu Oba kluky jsem dávala od cca 1,5 roku do Kulíškovy školičky na Lesné na cca 2 dopoledne v týdnu a byli jsme moc spokojení, vycházeli vstříc se vším. Myslím, že místa mají, hodně dětí se na poslední chvíli dostalo do státní školek, teda aspoň na Brně - severu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.9.15 12:15

Moc diky holky. A o te Vesele skolce nikdo nic? Nic jsem k ni nenasla, tak nevim, jestli je to dobre nebo spatne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
9.9.15 14:36

@Fazu
Já bych doporučila Maloušky v Zábrdovicích. Možná tam mají ještě pár volných míst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.16 07:50

Dobrý den, pokud hledáte školku, ráda bych Vám nabídla naši Miniškolku Pupálek (Gebauerova 18, Brno-Židenice). Naše miniškolka je určena maximálně 12 dětem od 2 do 6 let. Výchovný plán sestavujeme na základě inspirace v různých alternativních pedagogických směrech, jako je program Začít spolu, Respektovat a být respektován, program Marie Montessori či principy zážitkové pedagogiky. Chceme, aby u nás byly děti šťastné. Ke každému dítěti přistupujeme individuálně. Podporujeme jejich zdravé sebevědomí a trénujeme samostatnost. Učíme děti říct si, co potřebují a respektujeme jejich pocity. S dětmi máme partnerský přístup a to samé očekáváme od rodičů. Chceme objevovat svět v přirozeném prostředí, a to za pomoci všech smyslů. Proto trávíme čas venku nebo na různých výletech. Více na pupalek.cz nebo facebooku . Přijďte se kdykoliv podívat :). Rádi Vás přivítáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
20.8.20 19:40

Nemáte zkušenost i se školkou Dráček? Zajímalo by mě jak jste spokojení s přístupem pedagogů?

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
29.8.20 21:23

@Kikinka01 S touto školkou jsem maximálně spokojená hlavně právě kvůli pedagogům, které tam mají :)

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
18.11.20 22:08

@AnettkaMalus Četla jsem na ni hrozně hezké hodnocení a snažím se najít školku, kam by mi syna vzali v průběhu příštího roku :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin