Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Turecko by asi bylo přímo pro vás. Skoro všechny hotely mají zábavu pro děti, tím je Turecko vyhlášené. Třeba koukni u cestovek na programy pro rodiny s dětmi, Fischer má třeba od 4 do 12 let program Funtazie klub, kde jsou animátoři pro děti, hrají si s nimi, vymýšlejí různé aktivity. Mají i večerní program, kdy animátoři se o děti postarají a vy s manželem si můžete užít klidnou večeři ve dvou ![]()
Pokud by nešlo o peníze, tak klidně můžete zkusit i Španělsko nebo Řecko, ale tam bude problém najít hotel s tobogány. Brouzdaliště pro nejmenší se ale najdou.
@nomip to zní dobře a nejsou ty rezorty někde odlehlé, dají se někam dělat případně výlety na vlastní pěst, přeci jen se bojim, že to na mě bude moc a budu chtít zdrhnout a trošku povýletit ![]()
Souhlasím s Tureckem, byla to jedna z nejlepších dovolených.
@astoret píše:
@nomip to zní dobře a nejsou ty rezorty někde odlehlé, dají se někam dělat případně výlety na vlastní pěst, přeci jen se bojim, že to na mě bude moc a budu chtít zdrhnout a trošku povýletit
v turecku se dá jezdit na organiozované výlety. POkud budeš dobře vybírat, tak se dají najít super hotely i blízko historických měst. S takto makým dítětem bych doporučovala něco v okolí Side a nebo pokud nejsou problém peníze, tak Belek (je hodně blízko letiště, má krásné písčité pláže, ale je fakt drahý). Oboje je blíž od letiště. My jezdíváme k Alanyi, ale to jsou ještě dvě hodiny cesty autobusem z letiště.
Turecko, hotel Silence beach. Aquapark, lunapark, baby club…
Turecko nebo nějaký řecký ostrov. Animační programy jsou skoro všude, aquapark už méně. All inclusive taky všude. Zadej si nějaký vyhledávač dovolených a všechno tam nastavís. Všude jsou dneska recenze…
holky a asi i hloupý dotaz, v těch rezortech je asi víc restaurací, že nemají tam jen tureckou kuchyni, fakt jsme takto v rezortu nikdy nebyla, manžel mi ted řekl, že nesnáší tureckou kuchyni, že chce mořské plody a ryby, ale to tam budou mít taky, ne? my jsme fakt vdy jezdili s batohem a spali klidně pod širákem, airbnb a stravovali se v pouličních stánkách či jsme si vytipovali dobré lokální podniky v místě, kde jsme byli, takto jakožže rezort all inclusive nikdy, tak se moná ptám jak blbec ![]()
@astoret mistis family beach hotel na kosu v řecku, ale může trochu foukat a plážž je napůl oblázková, ale jinak pro děti super, vstup do bazenu rovnou z pokoje, jsou tam sdélené bazeny, programy po děti, malý ostrov, možnost výletů
Tak já bych kromě Turecka doporučila i jižní Španělsko. Byli jsme tam dva roky zpět a za mě jednička. Brouzdaliště i minimálně malý tobogán u každého hotelu. Před hotelem bus, kterým jsme jezdili na výlety po okolí, popřípadě půjčovna aut. Jídlo je pro mě ve Španělsku to nejlepší co jsme kdy měla. Jen nevím ty kluby pro děti, byly jsme tam ani ne s dvouletou, takže to šlo mimo nás. Ale u bazénu byly furt nějaký akce pro všechny. A pláže v půlce června skoro prázdný.
Turecko