Doporučte knížku pro předškoláky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11565
7.8.16 09:38

Doporučte knížku pro předškoláky

Dobré ráno, prosím o radu s výběrem knížky pro předškoláka. Dcera půjde za rok do školy a já bych jí ráda koupila knihu vědomostí, úkolů atd. Na trhu jich je milion, a nevím jakou vybrat. Klidně si i připlatím, když bude dobře udělaná a připraví ji na školu pořádně.

Jaká knížka se osvědčila vám?

Předem díky za rady.

Příspěvek upraven 07.08.16 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
376
7.8.16 10:17

Ahoj :-) tato je skvělá, doporučuji. Viz foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.8.16 12:31

@Slečna Ferka mně se moc takové ty různé knihy rádoby příprava na školu nelíbí, ale mám hodně ráda pracovní sešity Kuliferda. Hodně je s dětmi používám. Vždy si vyberu zamření na nějakou oblast. a pak taky sešity od Jiřiny Bednářovéhttps://www.google.cz/search?q=se%C5%A1ity+ji%C5%99ina+bedn%C3%A1%C5%99ov%C3%A1&client=safari&rls=en&biw=1280&bih=647&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwi4orz-i6_OAhXEPBoKHd3SDtYQ_AUIBigB s těmi určitě chybu neuděláš. Hodně je používají i psycholožky pro práci s dětma a jsou tam vědomosti, které by měli děti zvládat v předškolním věku.
Mám syna taky předškoláka a pak ještě o rok mladšího. Mají rádi písmena a pořád se ptají jak se co píše. Hitem posledních týdnů je u nás kniha Jak se ó stalo králem. Není to pracovní kniha, ale opravdu hezky psaná pohádka o písmenkách a řekla bych, že díky ní pochopili skladbu slov.
Knih a nápadů pro předškoláky je opravdu hodně, ale já osobně bych se vyhnula těm velkým tlustým pracovním knihám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.8.16 12:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.8.16 14:25

@oblacek My jsme měli Počítání soba Boba a dceru to teda vůbec nezaujalo :( Zkusím Ó nebo nějakého Kuliferdu, třeba.

@Dancza134 Díky za tip, kouknu na ni :)

Jinak já o té knížce uvažuju proto, že to bude nějak strukturované a můžeme se tomu věnovat pravidelně: každý večer jednu stránku, třeba. Nácvik na domácí úkoly, a příprava na zápis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.8.16 06:51

Ahoj, mně se osvědčila knížka „Co má umět předškolák, nauč se to také tak! Hry a hříčky, úkoly, dřív než půjdeš do školy“. Je velká, srozumitelná, je tam návod pro rodiče, na co se ptát a co s dětmi dělat a má moc hezké obrázky. Pak taky sešit „Kdo to je, co to je, jakpak se to jmenuje.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.6.17 21:53

Ukladam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie