Doporučte kousátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
25.7.12 22:22

doporučte kousátko

Ahoj,

můžete mi prosím doporučit dobré chladivé gelové kousátko?? Podle zdejší recenze jsem měla vyhlídlé třešničky od Chicco, ale pak jsem hledala nějaké testy a kousátka od Chicca dopadly prý nejhůř - pravda, v roce 2006. Chci kvalitní a nevím si rady :nevim:
Ani nevím, kde kupovat - prošla jsem lékárny, drogerie i potřeby pro miminka a výběr byl dost žalostný. Většina stála tak 30Kč a moc důvěry ve mně nevzbuzovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1270
25.7.12 22:27

Já mám normálně z DM tu jejich značku a ještě jedno z Rosmanna - Babydream.Cena nijak závratná není a nezávadné by být měly. Myslím, že je celkem zbytečný kupovat něco extra, beztak si kousátko mimča dělají málem z čehokoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.7.12 22:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.7.12 22:30

Ja mam MAM a je suverene nejlepsi, ostatni sly do kose, mala je vubec nechtela. Celkove jsme s touto znackou moc spokojeni, mame lahvicky, dudliky, kousatko, lzicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.7.12 22:31

Chces chladici? U nas bylo velice oblibene kousatko-kartacek od mothercare, je to z pruhledne hmoty, tvar do kulata a uvnitr stetinky, krasne to masiruje dasne a lze se s nim dostat az dozadu.

u nas teda chladici kousatka moc uspech nemela, casto to bylo az moc tlusty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.7.12 22:33

Mrnňous miloval tuhle ruku, dostal se s ní dobře i na zadní zuby http://tomtex.cz/…4013794.html

• Citovat
  • Upravit
343
25.7.12 22:45

Také jsem sháněla starší dceři kvalitní kousátka… Teď máme druhou, a ta používá pastelky, brčka, nůžky, mobil, zubní kartáček sestry, hranu postele, pyžamo, všechny boty v dosahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
25.7.12 23:00

Mám stejný problém, ale spíš by mě zajímalo, zda-li se dá sehnat kvalitní kousátko, které se dá bez újmy vyvářet :nevim:. Omlouvám se, že vstupuji do tvé diskuse, ale kdyby někdo o takovém věděl budu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.7.12 23:05

Není sice chladivé, ale naše dítko má nejraději kousátko z kukuřičné hmoty (značkou EKO) od KiKKa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.7.12 00:03

Máme doma asi 20 kousátek a ani jedno ji nezajímá, akorát ho někam hodí, okoukne a to je vše. Nehledala bych v tom úplně vědu asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.7.12 08:14

Jediné noblíbené byl motýl od sassy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
26.7.12 08:24

Doporucuji toto a asi to bude to, ktere ma @suik :

http://www.babytip.cz/…i-baby-ono-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
26.7.12 08:33

Mela jsem doma nekolik kousatek {ve tvaru zviratek, kolecka, kyticky apod., jedno od MAM ve tvaru ustni dutiny - pekna blbost ani jednou si to maly nenasteloval tou stranou, kterou pro to urcili soudruzi vymyslnici…} Ani jedno se nesetkalo s uspechem. Pak jsem v DM objevila kousatka MAM ve tvaru tycinek. Vlastne je to jedno kousatko ve tvaru tycinky na neprorezane zoubky, pak tycinka co vypada tak trochu jako kartacek, ale zase je to z gumy a pak normalni cistici kartacek na uz prorizle zuby. A musim rict, ze tahle kousatka se u nas chytla, maly si s tim spara v puse porad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
26.7.12 08:37

U nás vede tohle od Sassy www.kocarky-kocarek.cz/…o-kousatko-/ Akorát bych řekla, že to naše je trošku jinak barevné :think: Malá ho zbožňuje :P :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.7.12 08:58
@lucie cha píše:
Doporucuji toto a asi to bude to, ktere ma @suik :http://www.babytip.cz/…i-baby-ono-/

jo to je ono, da se pripnout na snurku na dudlik…a i urcite vyvarit. Me teda nestalo 40 kc 8o

i jsem na nej treba namatlala gel na zoubky, jinak jsem nemela sanci dasnicky namazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí