Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
můžete mi prosím doporučit dobré chladivé gelové kousátko?? Podle zdejší recenze jsem měla vyhlídlé třešničky od Chicco, ale pak jsem hledala nějaké testy a kousátka od Chicca dopadly prý nejhůř - pravda, v roce 2006. Chci kvalitní a nevím si rady ![]()
Ani nevím, kde kupovat - prošla jsem lékárny, drogerie i potřeby pro miminka a výběr byl dost žalostný. Většina stála tak 30Kč a moc důvěry ve mně nevzbuzovala…
Já mám normálně z DM tu jejich značku a ještě jedno z Rosmanna - Babydream.Cena nijak závratná není a nezávadné by být měly. Myslím, že je celkem zbytečný kupovat něco extra, beztak si kousátko mimča dělají málem z čehokoliv ![]()
Ja mam MAM a je suverene nejlepsi, ostatni sly do kose, mala je vubec nechtela. Celkove jsme s touto znackou moc spokojeni, mame lahvicky, dudliky, kousatko, lzicky…
Chces chladici? U nas bylo velice oblibene kousatko-kartacek od mothercare, je to z pruhledne hmoty, tvar do kulata a uvnitr stetinky, krasne to masiruje dasne a lze se s nim dostat az dozadu.
u nas teda chladici kousatka moc uspech nemela, casto to bylo az moc tlusty.
Mrnňous miloval tuhle ruku, dostal se s ní dobře i na zadní zuby http://tomtex.cz/…4013794.html
Také jsem sháněla starší dceři kvalitní kousátka… Teď máme druhou, a ta používá pastelky, brčka, nůžky, mobil, zubní kartáček sestry, hranu postele, pyžamo, všechny boty v dosahu…
Mám stejný problém, ale spíš by mě zajímalo, zda-li se dá sehnat kvalitní kousátko, které se dá bez újmy vyvářet
. Omlouvám se, že vstupuji do tvé diskuse, ale kdyby někdo o takovém věděl budu ![]()
Není sice chladivé, ale naše dítko má nejraději kousátko z kukuřičné hmoty (značkou EKO) od KiKKa
Máme doma asi 20 kousátek a ani jedno ji nezajímá, akorát ho někam hodí, okoukne a to je vše. Nehledala bych v tom úplně vědu asi ![]()
Mela jsem doma nekolik kousatek {ve tvaru zviratek, kolecka, kyticky apod., jedno od MAM ve tvaru ustni dutiny - pekna blbost ani jednou si to maly nenasteloval tou stranou, kterou pro to urcili soudruzi vymyslnici…} Ani jedno se nesetkalo s uspechem. Pak jsem v DM objevila kousatka MAM ve tvaru tycinek. Vlastne je to jedno kousatko ve tvaru tycinky na neprorezane zoubky, pak tycinka co vypada tak trochu jako kartacek, ale zase je to z gumy a pak normalni cistici kartacek na uz prorizle zuby. A musim rict, ze tahle kousatka se u nas chytla, maly si s tim spara v puse porad ![]()
U nás vede tohle od Sassy www.kocarky-kocarek.cz/…o-kousatko-/ Akorát bych řekla, že to naše je trošku jinak barevné
Malá ho zbožňuje
![]()
@lucie cha píše:
Doporucuji toto a asi to bude to, ktere ma @suik :http://www.babytip.cz/…i-baby-ono-/
jo to je ono, da se pripnout na snurku na dudlik…a i urcite vyvarit. Me teda nestalo 40 kc ![]()
i jsem na nej treba namatlala gel na zoubky, jinak jsem nemela sanci dasnicky namazat.