Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím o zkušenosti, rozhodujeme se, který z kombajnů pořídit pro 4 letého kluka, mám namysli ten větší model. Děkuji.
Ahoj, prodávaly jsme v práci obě značky a podle mého názoru je Siku kvalitnější, ale lidi radši brali Bruder, protože byl levnější a tak trochu víc pro děti. Siku je dle mého názoru zaměřeno víc na tatínky ![]()
@Madelain píše:
Ahoj, prosím o zkušenosti, rozhodujeme se, který z kombajnů pořídit pro 4 letého kluka, mám namysli ten větší model. Děkuji.
kamaradka je citove zamerena na Bruder a kupuje ho dvouletakovi a je naprosto spokojena… ![]()
Siku neznam ale ted syn dostal bruder nakladak s bagrem a je to bomba.
@Madelain taky máte kluka závislého na zemědělských strojích? ![]()
Myslím, že rozdíl je v tom, že Bruder je celoplastový, kdežto Siku je částečně z kovu, záleží na konkrétní výrobkové řadě. A jaký přesně kombajn od Siku máte na mysli?
My kupujeme malýmu malé modely traktůrků a všeho možného od siku, je to tedy malé, ale perfektně udělané, jak píše Renčí část kovový a plast jenom něco, takže to vydrží i zacházení našeho syna
@madi píše:
My kupujeme malýmu malé modely traktůrků a všeho možného od siku, je to tedy malé, ale perfektně udělané, jak píše Renčí část kovový a plast jenom něco, takže to vydrží i zacházení našeho syna
Taky kupujeme hlavně od Siku. Malej měl třeba velký bagr a nakladač, obojí od Brudera, a oba jsou už rozbité, zatímco modýlky od Siku drží pořád.
My zatím jedeme v těch nejmenších modýlcích. Malej má spoustu traktorů, k tomu různé přívěsy, hasičské auto, tahač, neskutečně si s tím vyhraje. Je to přenoný, takže na to má takovou krabičku s uchem a tahá to všude s sebou. Jeden ten modýlek sice stojí kolem 80 Kč, ale vydrží. Kolikrát jsme mu třeba na pouti koupili za stejnou cenu nebo dražší něco většího plastového a vydrželo to pár dní nebo stačilo, abych na to šlápla
a bylo po něm ![]()
bruder máme doma jenom velký silničářský vůz, který kdysi dostal můj taťka, je pěknej, ale samej plast, musíme malýho hodně hlídat, aby to nerozbil, když si s tím hraje
@madi malej má hromadu různých zemědělských strojů v měříku 1:87, je to akorát pro něj do pacičky a může si to brát s sebou z domu ![]()
Siku neznám, ale náš Honzík měl kombajn bruder a naprostá spokojenost.
Tak jsem objevila, že Bruder začal vyrábět i postavičky, tak mám vítěze
teď jen aby pasovali i do starších modelů (chceme ten největší kombajn John Deere).
Tak já kupupuji Bruder už od 1,5 roku a postupně jej naděluji. Začali jsme malým traktorem Class Nectis + valník. Teď máme velkýho Valtru, John Deere + vozík a radlici.Syn si s tím hraje každý den se mnou, s dědou a pořád vyndává dveře z traktorů a ony drží. Máme i postavičky. Vozíme i plyšáky uvnitř i na radlici. Je to legrace. Mám pro něj schovaný JCB Fastrac+Joskin, Masay Fergusona+valník, Luxusní valník Fliegl nebo tak nějak, Řezačku kukuřice Class, Man s pluhem, Man s návěsem, Scania sklápěč, přídavný věci jako k řezačce sběrač sena a sekačku za traktor, přípojný bagr(rameno + nástavce na kulatinu).
Chtělo by to ale budovy, ty jsou ale docela mastný…Bruder doporučuji, protože ABS plast je fakt držák. Nebojte s toho. V kamenných obchodech je to ale zatraceně drahý.
U nas vede jednoznacne Bruder. Ted dostane i ty. pistavicky ketry tsm pirad nejajy cpal takze super. U nas vedou pracovni stroje a bere je na chate i na pisek a vse stale drzi. Pak jen oplachnu a muze zase do bytu. Mame tahac Man s buldozerem, michacku Scania, kolovy bagr a ted dostane Jeep a vozejkem minibagrem a panackem a MB odahovku s jeepem. A jeste toho spousty urcite bude.
Holky myslíte ze auta od znacky bruder jsou i pro děti mladší dvou let?
Manžel By chtěl synovi na Vánoce koupit nejaké větší auto. Na Vánoce bude mít syn 20mesicu. Docela se nám líbí
Toto
Ale nerada bych aby to zničil dříve nez mrkneme okem ![]()
Díky za zkusenosti
Tak tyhle dvě značky mi vůbec nic neříkají, a to jsem na hračky docela už expert ![]()