Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem nadržený, osamělý, a tak zakládám tohle poloerotické téma: holky, čím se doma utíráte? Teď vážně: brachova přítelkyně si všimla, že mám knížečku na Dny Marianne, a napsala mi seznam:
Osušky by ráda kvalitní, co dobře sajou a po čase nepouští chlupy. Ptal jsem se jedné kamarádky, ta doporučila Matějovského, dost oblíbená je tu i Veba. Co třeba Darré? 140×70 ideálně. Díky všem za odpovědi, ručníkář z Vysočiny.
Mám ručníky s nejvyšší gramáží z Bonprixu a nemůžu si je vynachválit. Švagrová má z Action zn. hotel royal a jsou taky supr.
Osušky beru nejkvalitnější z IKEA, dobře snáší i pračku a susicku.
Já měla kvalitní, vydržely hodně let.
Pak jsem koupila předloni za pár korun v Pepku a světe div se, jsou super.
Schválně, ať si na zkoušku koupí…
@Ploskutáček
prostěradla
Stela ateliér
Povlečení
Stela ateliér & Scan quilt
Osušky
Scan quilt
@Temnástranasíly píše: Více
To ani omylem, vždyť vůbec nesajou. Šly rovnou do popelnice.
Já jsem spokojená s osuškami z Jysku, máme nějakou tuším premium řadu.
Pokud bys ale chtěl něco opravdu luxusního a kvalitního, tak značka Frette. Ale tam jsi úplně někde jinde s cenou ![]()
@Zumpa píše: Více
My teda doma mame Matejovskyho a nic moc. A ted jsem zkusila koupit jen 2 osusky z Ikey, jsou teda parkrat prany zatim, ale jsem z nich docela nadsena, lepsi nez matejovsky a to kupuju vzdycky ty kvalitnejsi, u matejovskyho staly celkem raketu. ![]()
Osušky, povlečení, a vše mám úplně z obyčejného u krámu a nic nepouští. Stejně například po 2-3letech přenechám na psa a doplním další sadou. Matrace je úplně jiná Liga, tam je kvalita důležitá, pokud nechcete každé 2roky mě už proleželouw matraci..jak víme všichni nad Dormeo prostě není.
Ty nejdražší sajou naprosto v poho, mám jich asi deset modrých.
Ještě doplním to ostatní. Jsem to nějak přehlídla. ![]()
Matrace - já i širší rodina máme zn. Řešeto
Prostěradla - máme 100% bavlnu a klidně i ta Ikea, Jysk
Povlečení - nejlepší, co jsem kdy měla je z Jysku saténové
A osušky jsem už psala.
Ono může být kvalitní i z těch levnějších obchodů a já vždy koukám na co nejvyšší gramáž. ![]()
Nesmysl, mám taky nejoblíbenější z Ikea. Děti je mají asi 15 let a pořád vypadají super, celou dobu na ně používám sušičku a drží a sajou dobře. Poslední sadu osušek 140×70 jsem kupovala asi před 2 lety a Ikea prostě nejlepší, jsou velké, sají výborně a jsou lehké.
Možná jsi vybral nějaké jiné, já poznám typ látky „okem“ a je pravda, že třeba Ikea utěrky mi nepřijdou nic extra. Ale osušky jsou nejlepší jejich (teda aspoň já mám ráda velké a lehké). Mám samozřejmě i jiné, ale právě jsou těžké a nesají tak dobře…