Doporučte postel do dětského pokoje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1888
1.2.13 19:00

Doporučte postel do dětského pokoje

Ahojky doporučte nějaké pěkné postele do dětského pokojíku o rozměru 200×90,aby byla kvalitní a né moc drahá potřebuju ji 2krát. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3003
1.2.13 19:07

http://www.orisek.eu/detail.php?…
mam od teto spolecnosti detskou postel a prebalovak a jsme moc spokojena s kvalitou a cenou.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
1.2.13 20:00

@marketta1 Pěkný, líbí se mi taky.Ceny jsou nádherný. Ale já bych chtěla takovou, co má vysouvací lůžko ještě pod tim, jako nouzový a třeba i šuplíky tři na věci a hračky.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.13 20:35

Aha..No oni tam prodavaj jeste supliky pod postel ale ty rozkladaci luzka jsem tam teda nevidela..Zkus mrknout na Aukro, tam je toho spousta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.2.13 21:19

Ahoj, my pro malou uvažujeme nad tímto ještě s nějakou zábranou http://www.mt-nabytek.cz/…-pristylkou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
1.2.13 21:36

@holcina20 To jsem přesně měla na mysli. Já jsem viděla ještě i jinou od jiného výrobce, ale nemůžu to najít. ta byla teď taky v akci asi za 4000, ale bez těch matrací. Tak to potom tyhle vyjdou levněji. :lol: Koukala jsem na něco podobného i v ikea, ale tam je to lamino bez matrací za 6900kč.
Díky za pěknej odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.2.13 21:47

Tak to jsem ráda že jsem ti to pomohla najít :) tak ať se pěkně spí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
1.2.13 22:02

Jo, budem v dohledné době řešit dětský pokoj. tak jsem moc ráda, ukážu to manželovi, jak se mu líbí tyhle a jaká z nich přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nereknujmeno
7.2.13 10:00
@holcina20 píše:
Ahoj, my pro malou uvažujeme nad tímto ještě s nějakou zábranou http://www.mt-nabytek.cz/…-pristylkou/

Myslíš, že na tom můžou dvě děti spát pořád? Nebo to funguje jen jako přistýlka pro kamaráda na návštěvě?

• Citovat
  • Upravit
1127
7.2.13 14:55
@nereknujmeno píše:
Myslíš, že na tom můžou dvě děti spát pořád? Nebo to funguje jen jako přistýlka pro kamaráda na návštěvě?

No to tedy nevím jestli se na tom dvě děti vyspí dostatečně protože jsme ještě žádnou postel malý nekoupily ale ta přistýlka je pro mě protože ještě kojim tak abych nemusela vstávat a přebíhat odjinud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
20.10.15 14:07

Obnovuji diskuzi a chci se zeptat na názor. Zvažuji postel, pod kterou je výsuvné lůžko a šuplík, tedy je dost vysoká, přes 70 cm, ale ne tak vysoká, jako klasické vyvýšené lůžko s žebříkem. Jak vám tam dítko vyleze? neměli jste problém? Dceři budou 2roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný