Doporučte prosíAhojm wellness na vikend

4885
9.10.22 07:34

Doporučte prosím wellness na vikend

Ahoj.
Prosím ne hory, ne Babylon (byli jsme 4×).
Asi Mariánky, Třeboň…
Fakt super hotel s bazénem.
Je to dárek 🙂 🙂
Polopenzí, masáže, klasika👍
Cena pro dva na dvě noci tak do 15
Tis.
Díky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TO_IT
9.10.22 08:55

Já mám ráda zámeček Petrovice, jen je to z absolutně jiné oblasti. Ale wellness božské, ubytování krásné, obsluha super a mají tam i velmi příjemnou restauraci. Wellness je v ceně, masáže se doplácí.

• Citovat
  • Upravit
1428
9.10.22 09:15

Marianky je top falkensteiner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
9.10.22 10:01
@Gortyna píše:
Marianky je top falkensteiner

Jo, super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
9.10.22 10:02
@TO_IT píše:
Já mám ráda zámeček Petrovice, jen je to z absolutně jiné oblasti. Ale wellness božské, ubytování krásné, obsluha super a mají tam i velmi příjemnou restauraci. Wellness je v ceně, masáže se doplácí.

Kde to je? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
9.10.22 10:14
@TO_IT píše:

Dobrý den ano Petrovice doporučuji pamatuji si pár let zpátky hostil mě ředitel osobně celý personál nastoupený byl společenský večer a krásné prostory jídlo perfektní byla jsem v zámeckém pokoji přímo ne v těch venku a připadáte si jako královna velmi doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
9.10.22 10:45
@KacanovaIng píše:
Dobrý den ano Petrovice doporučuji pamatuji si pár let zpátky hostil mě ředitel osobně celý personál nastoupený byl společenský večer a krásné prostory jídlo perfektní byla jsem v zámeckém pokoji přímo ne v těch venku a připadáte si jako královna velmi doporučuji.

Já myslela že tebe ubytovávají přímo v prezidentském apartmánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
9.10.22 11:36

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.22 13:00

Augustiánský dům Luhačovice, vnitřní bazén, nádherný interiér, cit pro detail, bohaté snídaně, téměř luxusní večeře.
Hotel Volařík Mikulov, také vnitřní bazén, sauny, venkovní ochlaz. jezírko, též nádherný moderní interiér, cit pro detail, krásné prostředí.
Obojí mi přijde takové to, co je nyní „trendy“
Zámecké ubytování třeba Zámek Ratměřice, nádherný, ale venkovní bazén, což už nyní nevyužijete, nevím, zda vnitřní, spíše jen výřivka. Ale též krásné, kvalitní služby..
Luxus za více Chateu Mcely, CHatea Herálec.
Vše osobní zkušenost, mohu doporučit bez váhání, ale je to vyšší kategorie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.22 16:00

Resort sv. Katerina na Vysočině, pokoje jednodušší, ale krasné wellness, nový adjurvedský pavilon, krásný moderní interier, menší vn. bazén, vyrivky, sauny. Výborná strava, klidné misto na relax, okolí příroda, lesy..

• Citovat
  • Upravit
368
9.10.22 16:02
@Anonymní píše:
Resort sv. Katerina na Vysočině, pokoje jednodušší, ale krasné wellness, nový adjurvedský pavilon, krásný moderní interier, menší vn. bazén, vyrivky, sauny. Výborná strava, klidné misto na relax, okolí příroda, lesy..

Tak jsem taky byla. Pozvána nějaká slavnostní recepce kvůli ženě roku ale vadilo mi že se tam nedostanete pěšky musí vás vyzvednout auto u závory a jste tedy odkázána na odvoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.22 16:10
@KacanovaIng píše:
Tak jsem taky byla. Pozvána nějaká slavnostní recepce kvůli ženě roku ale vadilo mi že se tam nedostanete pěšky musí vás vyzvednout auto u závory a jste tedy odkázána na odvoz

Chápu, no je to bráno jako servis+, dovoz až přímo k hotelu, z důvodu ekologie a příjemného zdravého ovzduší a klidného místa, nechteji, aby tam jezdilo a parkovalo spoustu aut..

• Citovat
  • Upravit
368
9.10.22 16:13
@Anonymní píše:
Chápu, no je to bráno jako servis+, dovoz až přímo k hotelu, z důvodu ekologie a příjemného zdravého ovzduší a klidného místa, nechteji, aby tam jezdilo a parkovalo spoustu aut..

Rozumím ale já měla podpatky a neměla odvoz tak to bylo složité ale jinak mají skvělou kuchyni a opravdu se tam dá krásně aktivně odpočívat já byla každé ráno cvičit pak běhání ani trenérky nestíhaly jak jsem jela. Takže kdo chce být i aktivní nejen ležet ve vaně tak Kateřina skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.10.22 16:38
@KacanovaIng píše:
Tak jsem taky byla. Pozvána nějaká slavnostní recepce kvůli ženě roku ale vadilo mi že se tam nedostanete pěšky musí vás vyzvednout auto u závory a jste tedy odkázána na odvoz
Že tys to vyhrála? ;) Nestyď se, klidně se pochlub…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.22 16:39

Nebo Wellness hotel Tatra Beskydy, také krasné prostředí, okolí lesy, krásný interier, moc hezké, stylové pokoje, vnitřní bazén a venkovní vyrivka s hezkým výhledem. Cely hotel moc prijemny, kožešinky, dřevo, výborná strava, top strop luxus ne, ale snaží se.. Rozhodne mohu z vl. zkušenosti také doporučit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová