Doporučte prosím ručníky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
2.4.24 13:11

Doporučte prosím ručníky

Prosím doporučte mi, kde koupit froté ručníky, které přežijí sušičku. Před půl rokem jsem koupila několik nových a úplně se mi rozpadly, přitom byly v obchodě nejdražší a vypadaly celkem bytelne. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
2.4.24 13:23

Tak je jednoduše nedávej do sušičky a je to ne?🤷‍♀️
Usuš je normálně na sušáku/topení a problém je vyřešen - můžeš koupit klidně ty co jsi měla teď.
Některé druhy látek prostě do sušičky nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.4.24 13:57

Mám nakoupené z Tesca a sušičku zvládají úplně v pohodě, chápu, že chceš sušit v sušičce, ručníky jsou pak krásně měkké a nadýchané. Taky si tu holky pochvalovaly ručníky z Jysku, nemám je, ale plánuju je koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
2.4.24 13:58
@bibi3344 píše: Více

Mám od Veby a Scan Quilt a sušičku snáší už pár let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
2.4.24 13:58
@Ricotka píše: Více

Tak ručník ze sušičky a ze sušáku, to je nebe a dudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
2.4.24 14:10

Máme doma kronborg 500g z jysku a už jsem si je přivezla z podnájmu, mají víc jak 10 let a furt jsou hezky nadychane. Z toho 7 je prohanim susickou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
2.4.24 14:33

Mám ručníky a osušky z Ikei, sušičku nějakých 5 let a zatím se nic nerozpadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
2.4.24 14:36

Mám Marks and Spencer, ty jsou nejlepší, a susicka v pohodě. Vlastně nemám žádný rucnik, co by nedal susicku :think: další pak mám z Tesca, z Haemka, pak značku Zwoltex… a všechny jsou se susickou v pohodě. I ty nějaké noname, co nám dala tchyne. Z ty jak byly v Penny v akci (Naturtex). I ty dvacet let staré… co to mas za divny ručníky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.4.24 14:48
@hospodki píše: Více

Přesně tyto ručníky máme, z Jysku Kronborg, byly nejdražší co tam měli, a teď jsou na vyhození, jsou úplně průsvitné a u dvou se úplně utrhnul okraj. Jinak používáme ještě nějaké staré z Tesca, bez značky, a ty jsou v pohodě už pět let, takže sušička není špatná, spíš kvalita ručníků šla dolů. Nechce se mi zase vyhodit peníze z okna, tak proto zjišťuji zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
2.4.24 14:55

@bibi3344
My máme z Jysku na ruce ručníčky z té jejich základní řady asi za dvacetikorunu a morduju je v sušičce několikrát za měsíc už víc jak dva roky a jsou v pohodě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
2.4.24 14:56

@bibi3344 a nechceš je zkusit reklamovat? Rucnik má susicku úplně normálně vydržet samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.4.24 15:01
@Semtex píše: Více

Já už právě paragon vyhodila, nenapadlo mě, že budou tak špatné, měly dobré recenze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
2.4.24 15:38

Tak delas neco totalne spatne a susickou to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13720
2.4.24 15:54
@Ricotka píše: Více
:lol: :lol: :lol:
Ano, pořídím si sušičku a nebudu tam nic dávat… Zrovna ručník je jedna z věcí, které není důvod do sušičky nedávat, rozdíl mezi sušičkovaným a nesusičkovaným je dost výrazný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
2.4.24 17:10
Škoda, ale chapu to. Kdo by to cekal, co? No já teda rozhodne ne, taky bych si ho neschovavala :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný