Zničila Vám Puella pračku

Anonymní
30.3.24 14:30

Zničila Vám Puella pračku

Stalo se někomu kdo používá Puellu aviváž, že by jim “rozežrala” zásobník na aviváž? Když jsem zásobník vydělala, že ho opláchnu pod vodou tak z něj šla hromada bílého bordelu.
Zůstává mně neustále voda v tom kde se nalívá aviváž. Předtím, než jsem ji začala používat se nám to nikdy nestalo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
30.3.24 15:18

Tohle mě dělá i aviváž, prostě se to musí občas vydrbat

já mám spíš obavu o sušičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
30.3.24 15:40

Do ted jsem použila 750ml asi za posledního půl roku a nic :think: :oops: pračka i sušička v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
30.3.24 16:20

Nemám zkušenost s Puellou,
ale naší méně chytré sousedce před 35 lety roztrhala novinka Ariel svetr, utrhl jí rukáv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.3.24 19:25
@stinga píše: Více

to ho asi skripla do dvirek, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
30.3.24 22:22

Už jsem to párkrát četla, že ta Puela „žere“ ten zásobník..ale čím to je, že někomu jo a někomu ne.. :think: :nevim:
Osobně jsem ji nezkoušela, používám sem tam Giovanni, je to asi na podobné bázi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.3.24 22:28

Ne, nestalo se nic. Pouzivam pres rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
31.3.24 18:29
@Pudloslava píše: Více

určitě jo, ale všem vykládala, že jí Ariel zničil svetr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
31.3.24 21:51

Již tu už je diskuze na Puella jak ničí pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.4.24 14:46

Ahoj, koukám že nejsem jediná, co si toho všimla:) použila jsem dvakrát puellu před týdnem ( dostala jsem vzorky na vyzkoušení) a špatně zavřela víčko, aviváž mi rozežrala sušičku ( mám sušičku na pračce a na tom aviváž )… teď tam mám normálně díru nahoře na povrchu sušičky a musela jsem to zakrýt… přestala jsem to okamžitě používat, protože bůhví co to je za zač, pokud to dokáže rozežrat povrch sušičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
10.10.24 06:24
@Anonymní píše: Více

Ano, Puella ničí-doslova rozežírá plasty.😤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.24 07:57

Prosím vás… Co je Puella? Není to ani aviváž, ani prášek, je to olej. Už jenom to samo o sobě nemá v pračce, ani sušičce co dělat. Jednak proto, že olej sám o sobě má negativní účinky na plasty i gumu, ale taky proto, že prádlo má být čisté…

S puellou máme taky svojí zkušenost, kdy to rodina nějakou dobu používala v pračce. Výsledkem jsou rozežrané mapy v pračce a vracející se exzém. To nejsou žádný výmysly, ale fakta, kterých je plný internet…

Někomu to udělá hned, někomu klidně za dva roky. Začíná to poškozeným šuplíkem, může to končit vytopenými sousedy z rozežranýho čerpadla a hadice. A ano, i tyhle případy tu už byly a potvrdí vám to takřka každý servisák praček a susiček, který vám řekne, ať se olejům, zejména teda Puelle, vyhnete obloukem…

Přírodního v tom není takřka nic, je to čistá chemie. Na zdejším foru probíráte nejlepší jídlo, kočárky, oblečení, pití a buhví co ještě pro vaše dítě a pak ho zcela dobrovolně necháte 24/7 nosit oblečení namočené v tomto blivajzu. Ale hlavně, že voní. Asi není úplně náhoda, že žádný normální aviváž takovou vůní nedává a že to nepoužívají běžní výrobci. Přitom by to byl pro ně kauf roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.25 11:42
@Deni384 píše: Více

Já mám sežraný plasty kolem násypky a vše s čím přišla do kontaktu. Chci to začít řešit, vzhledem k tomu že nejsem jediná. Oprava mě vyšla na téměř tři tisíce, tak si to nenechám úplně líbit.
Možná že čím víc by nás bylo, tím líp. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
28.1.25 12:04
@Bee44 píše: Více

Klidně se přidám!
Mam stejnou zkušenost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.25 18:58

Dne 8.3.2025 jsem zakoupila novou pračku Whirlpool a po měsíci používání mi odešlo madlo násypky. Používám aviváž Puella. Plasty se začaly drolit. Reklamovala jsem zboží v domnění, že plasty byly vyžilé. Po výměně madla 29.4.2025 jsem použila pračku 3 X a situace se opakovala. Madlo mi zůstali v ruce a sypaly se drobné úchytky plastu. Opět jsem použila aviváž Puella. Servisní opravář mě upozornil, že tato aviváž způsobuje rozežírání plastu. Nevěřila jsem tomu, ale nyní jsem o tom přesvědčena, že tomu tak je!!! Přikládám fotografie a chci to postoupit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný