Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Takové téma na odlehčení. 😁 Jaké je vaše nejoblíbenější jídlo, které si vždy rádi připravíte? Ať máme všichni nějakou inspiraci.
Španělský ptáček, nedělám si ho sama, mám oblíbenou restauraci kde je vždy na menu ![]()
Ježiš já vůbec nevím
. Mám ráda butter chicken i pizzu, miluju svíčkovou i řízek nebo holanďák s kaší. Tortilly s trhaným masem a spoustou zeleniny…
Jsem taková žrádelní nevěstka… ![]()
Halušky s bryndzou, knedlíky s uzeným, chicken madras a naan, sýrová omáčka a noky. Samá zdravá strava prostě. ![]()
@prejeta_zaba píše: VíceŠmarja halušky s bryndzou, to jsem taky zapomněla…
To je jasné. Kuřecí řízek a bramborový salát vede a nemá konkurenci a vývary, kebab/tortila.
Pak lasagne a boloňské špagety, pizza, různé zeleninové, masozeleninové placky/karbanátky na tisíc způsobů, suché v troubě pečené brambory nebo hranolky. Gulášová polévka, zelňačka, segedín, grilované kuřecí maso.
Já miluju kuřecí s broskví nebo ananasem.
A k tomu hranolky nebo krokety a tatarku. Mňam. ![]()
Tak syn xxl kureci řízek s bramborovou kaší a já teď nevím
miluju činu na všechny způsoby, holandský řízek, asi všechny české omáčky, katuv sleh, bych tu byla do zítra. Miluju hodně jídel. Nelze zvolit jen jedno 😂 😂 😂
Cervene kari, pad thai, tom kha, nasi goreng, kulajda, kapustove karbanatky, smazeny kvetak, a hlavne kureci rizek s bramborovou kasi.
@Atisia píše: Více
Klidně i třetí, jídlo z mekáče nepodléhá zkáze ![]()