Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím doporučte mi nějaký osvědčený šlapací traktor na zahradu. Synovi je 4,5 roku, má 110 cm a 16 kg. Na kole se učí.
Díky moc. Foto pro představu.
@Micilin zrovna ten co mas na fotce máme a dobrý. Jen to je spíš na rovné cesty (asfalt) ne do terénu (zahrada apod). Značku nevím, ale Google určitě poradí. Ještě dodám ten traktor je spíš na vyblbnuti. Zvlášť u 4,5 letého dítěte. Rozhodně to není na naučení na kole nebo naučení šlapání. Na to je lepší klasické kolo.
Jinak na naučení na kole doporučuji ta odlehčená woom, kubike apod. Opravdu je každé kilo znát. Aspoň to první kolo na naučení chce mít odlehčené.
Domnívám se, že ten klučina už je na to velký.
@Micilin píše:
Ahoj, prosím doporučte mi nějaký osvědčený šlapací traktor na zahradu. Synovi je 4,5 roku, má 110 cm a 16 kg. Na kole se učí.
Díky moc. Foto pro představu.
@Prostě Vodnář píše:
Domnívám se, že ten klučina už je na to velký.
Aha, u některých píšou, že jsou až do sedmi let ![]()
@roba18 píše:
@Micilin zrovna ten co mas na fotce máme a dobrý. Jen to je spíš na rovné cesty (asfalt) ne do terénu (zahrada apod). Značku nevím, ale Google určitě poradí. Ještě dodám ten traktor je spíš na vyblbnuti. Zvlášť u 4,5 letého dítěte. Rozhodně to není na naučení na kole nebo naučení šlapání. Na to je lepší klasické kolo.
Jinak na naučení na kole doporučuji ta odlehčená woom, kubike apod. Opravdu je každé kilo znát. Aspoň to první kolo na naučení chce mít odlehčené.
Díky moc ![]()
@Micilin píše:
Aha, u některých píšou, že jsou až do sedmi let
Máme tento na chalupě a 6 letý (120 cm/20 kg) už na něm sedí jako skrček. Na vyblbnutí super, hlavně na něm sjíždí z mírného vršku, ale určitě ne na nějaké dlouhé ježdění.
Těch sedm let jsem viděl jen u bateriového, ale je možné, že jsem špatně hledal. Zkuste a uvidíte. Nic jiného nezbývá.
Myslela jsem to na vyblbnutí na dvorek. Ne na dlouhé ježdění.