Doporučte rodinný vůz, prosím!

573
2.7.15 16:37

Doporučte rodinný vůz, prosím!

Zdravím :mavam:
Ráda bych slyšela (resp. si přečetla ;) ) Vaše doporučení ověřeného rodinného vozu. Mám představu auta, které by pojalo 2 dospělé a 1 dítě v sedačce + více zavazadel (např. včetně malého dětského kola dovnitř, ne na nosič, tedy varianty Combi), s klimatizací, bočními airbagy a slušnými jízdními vlastnostmi (zimní cesty do hor apod.). Nepotřebuju navigaci (radši mám mapu 8) ) ani parkovací pípáky/kamery.
Budu vděčná za rady!
Díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4724
2.7.15 16:46

@Irisa Octávka Combi - cenově dostupná, kufr snad nafukovací, jízdně výborné a spolehlivé auto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883

Ford mondeo kombi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko

Jednoznačně subaru outback :kytka:

• Citovat
  • Upravit
214
2.7.15 16:52

Mám citroen C8 -spokojenost naprostá, odvezu tím vše co si umanu 8) preferuji auta v kterých mám rozhled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24140
2.7.15 17:00

Tak my máme Ford S-max a jsme velmi spokojení. Jen nevím, zda by to na vás nebylo velké, je to regulérně pro 5 osob (my tedy máme variantu pro 7 osob, s tím, že standardně používáme jen5 sedadel). Vlezli se nám tam 3 sedačky, dvě 15-36 kg a jedna 9 - 18 kg plus 2 dospělé osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
2.7.15 17:12

@Irisa vw touran v prodloužené verzi - 7-mi místný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.7.15 17:13

@elen-ka @Eveelin - asi jsem mela napsat MENSI rodinne auto:))) Ale i tak moc diky za tipy:) Hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
2.7.15 17:14

@Irisa tak 5-ti místné ;) Nebo vw golf ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.7.15 17:25

Kdybych vybírala takhle velké auto, jednoznačně bych volila oktávku v kombíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
2.7.15 17:31
@Irisa píše:
Zdravím :mavam:
Ráda bych slyšela (resp. si přečetla ;) ) Vaše doporučení ověřeného rodinného vozu. Mám představu auta, které by pojalo 2 dospělé a 1 dítě v sedačce + více zavazadel (např. včetně malého dětského kola dovnitř, ne na nosič, tedy varianty Combi), s klimatizací, bočními airbagy a slušnými jízdními vlastnostmi (zimní cesty do hor apod.). Nepotřebuju navigaci (radši mám mapu 8) ) ani parkovací pípáky/kamery.
Budu vděčná za rady!
Díky :dance:

Tak pro tříčlennou rodinu může dost dobře soužit jako rodinné auto cokoliv, co je větší než Káčko :lol:. Osobně mám slabost pro Fordy, měli jsme Galaxyho - pro Vás tedy zbytečně velké, ale myslím, že S-Maxem byste neprohloupili. My jsme koupili Mercedes Viano, ale nás je tedy 6, takže to byla nutnost. Nyní jsme si koupili jako druhé auto Mondeo hatchback a je to taky docela parník, pro 3 lidi je tam místa dost, i v kufru. Každý Ti poradí dle zkušeností vlastních, takže nakonec to budete muset rozhodnout dle vlastního vkusu a preferencí, než podle toho, co radí ti druzí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
2.7.15 17:36

@Irisa zrovna rešíme podobny problem :D nám se docela zamlouvá Peugeot 307 nebo 407, Opel Astra a nebo Ford focus, vybíráme už skoro 2 měsíce a nevime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
2.7.15 18:20

Sharan, alhambra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.15 19:55

Mame ford galaxy, je nas pet, kufr potrebujeme velky.
Coz splnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.7.15 20:11

@Irisa VW sharan nebo Seat Alhambra (máme a max spokojenost), vejde se vše vč kočáru, který nemusím skládat :D ale máme 3 děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný