Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím ![]()
Ráda bych slyšela (resp. si přečetla
) Vaše doporučení ověřeného rodinného vozu. Mám představu auta, které by pojalo 2 dospělé a 1 dítě v sedačce + více zavazadel (např. včetně malého dětského kola dovnitř, ne na nosič, tedy varianty Combi), s klimatizací, bočními airbagy a slušnými jízdními vlastnostmi (zimní cesty do hor apod.). Nepotřebuju navigaci (radši mám mapu
) ani parkovací pípáky/kamery.
Budu vděčná za rady!
Díky ![]()
@Irisa Octávka Combi - cenově dostupná, kufr snad nafukovací, jízdně výborné a spolehlivé auto..
Mám citroen C8 -spokojenost naprostá, odvezu tím vše co si umanu
preferuji auta v kterých mám rozhled ![]()
Tak my máme Ford S-max a jsme velmi spokojení. Jen nevím, zda by to na vás nebylo velké, je to regulérně pro 5 osob (my tedy máme variantu pro 7 osob, s tím, že standardně používáme jen5 sedadel). Vlezli se nám tam 3 sedačky, dvě 15-36 kg a jedna 9 - 18 kg plus 2 dospělé osoby.
@elen-ka @Eveelin - asi jsem mela napsat MENSI rodinne auto:))) Ale i tak moc diky za tipy:) Hezky den ![]()
Kdybych vybírala takhle velké auto, jednoznačně bych volila oktávku v kombíku ![]()
@Irisa píše:
Zdravím
Ráda bych slyšela (resp. si přečetla) Vaše doporučení ověřeného rodinného vozu. Mám představu auta, které by pojalo 2 dospělé a 1 dítě v sedačce + více zavazadel (např. včetně malého dětského kola dovnitř, ne na nosič, tedy varianty Combi), s klimatizací, bočními airbagy a slušnými jízdními vlastnostmi (zimní cesty do hor apod.). Nepotřebuju navigaci (radši mám mapu
) ani parkovací pípáky/kamery.
Budu vděčná za rady!
Díky
Tak pro tříčlennou rodinu může dost dobře soužit jako rodinné auto cokoliv, co je větší než Káčko
. Osobně mám slabost pro Fordy, měli jsme Galaxyho - pro Vás tedy zbytečně velké, ale myslím, že S-Maxem byste neprohloupili. My jsme koupili Mercedes Viano, ale nás je tedy 6, takže to byla nutnost. Nyní jsme si koupili jako druhé auto Mondeo hatchback a je to taky docela parník, pro 3 lidi je tam místa dost, i v kufru. Každý Ti poradí dle zkušeností vlastních, takže nakonec to budete muset rozhodnout dle vlastního vkusu a preferencí, než podle toho, co radí ti druzí. ![]()
@Irisa zrovna rešíme podobny problem
nám se docela zamlouvá Peugeot 307 nebo 407, Opel Astra a nebo Ford focus, vybíráme už skoro 2 měsíce a nevime ![]()
Mame ford galaxy, je nas pet, kufr potrebujeme velky.
Coz splnuje.
@Irisa VW sharan nebo Seat Alhambra (máme a max spokojenost), vejde se vše vč kočáru, který nemusím skládat
ale máme 3 děti ![]()