Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Můžete doporučit kvalitní vodící batůžek pro batole? Díky moc!
Ja mela na syna skip hop batůžek, za chvíli ho budu pouzivat i na druheho ![]()
My máme Pandana, ale kupovaný z Amazon v Německu. Teď se ho chystám objednávat pro dceru, zpracování je skvělé, krásně sedí na těle a velikost akorát.
@Kriss Tina @Margery @Aduš8 díky moc za tipy. Je bezpečný v tom smyslu, že se z toho hadovite dítě nevyvlekne? Jak dlouhá je asi tak to vodítko?
@edding400 ten náš se dá utáhnout tak, že fakt nevyvlíkne. Je krásně polstrovaný, takže se nikde ani nic nezařízne, když ho má v létě. Syn byl zdrhací a musím říct, že během tří dnů pochopil, že to jinak nejde a po čtrnácti dnech - pro jistotu, jsme vodítko přestali používat. Vodítko má cca 1m a do ruky pískačku. Užili jsme si s tím i legraci
@edding400 syn se nevyvlik, nosil ho na zimni bundu, pak i v létě, ten batůžek se da utahnout a zacvakne se na hrudniku, syn to nedokaze sam rozepnout ani davno potom, co uz je mu batuzek maly. Voditko ma cca metr.
@edding400 ja žiju v Německu a měla jsem ho doma asi do týdne. Do ČR to bude asi trochu dýl. Ale když ho tam najdeš, ukáže ti to předpokládané datum doručení
@edding400 tak jsem schválně zkusila zadat na svém účtu mamky českou adresu. Ukázalo mi to doručení 1.-2.7.,kdybych ho objednala do Německa, byl ukazuje to už v sobotu. Je momentálně skladem. Ale je to za předpokladu, že proběhne okamžitá platba, já tam mám vedené své konto a strhávají si to sami. V Německu to takhle funguje.
@Aduš8 píše:
@edding400 tak jsem schválně zkusila zadat na svém účtu mamky českou adresu. Ukázalo mi to doručení 1.-2.7.,kdybych ho objednala do Německa, byl ukazuje to už v sobotu. Je momentálně skladem. Ale je to za předpokladu, že proběhne okamžitá platba, já tam mám vedené své konto a strhávají si to sami. V Německu to takhle funguje.
Díky moc, jsi hodná. Já ho potrebuju hned, včera bylo pozdě, takže asi mall. Ale je nádherný…
@edding400 na ten jsem koukala původně, jen ho u nás měli vyprodaný.
taky jsem tenkrát nechtěla čekat
@Aduš8 tak to je náhodička
, už je objednaný, dneska vyzvedneme. Těším se moc…