Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@eliska478 píše:
Ahoj maminy a budoucí maminy kde se výplatu na internetu v jakém e-sopu nakupovat vybavička a věci pro miminko levně?
Asi úplně nerozumět tvoje řeč, ale jestli netrváš na nových věcech tak se podívej třeba na FB na nějakou skupinku v tvým okolí, dá se sehnat sousta věci za hubičku. Já jsem třeba koupila od známe oblečení do 1 roku za 600 kč meli sme plnej kufr od auta a dokoupila si jen pár věcí.
Kupovala jsem v malvikovi, babyline, feedu, latkovkach. Oblečení v Lidlu. Fusak od Emitexu, něco od Esita. Hodně jsem koukala po akcích. A něco mám od kamarádek a známých.
Třeba na bazarech, hodně lidí prodává věci třeba po jenom dítěti a jsou jako nové. Kupovala jsem tak asi 3 krabice oblečení do tisícovky a malý to ani všechno neměl na sobě, kolik toho bylo.
Z druhé ruky se dá sehnat snad všechno, co je potřeba. Co mám nové, tak jsou lahvičky nebo dudlíky.
Na jednom eshopu nesezenes vsechno a uz vubec ne výhodně. Spousta věcí je lepší brát z bazaru, na tom dost usetris. Co se týče oblečení, ale i treba nějakých hracek, tehotenskeho obleceni, tak je fajn lidlshop. Postýlku sem mela s matrací z eandilka, kocarek od známé ze slovenka, ta ma eshop a dala slevu, jinak by se to moc nevyplatilo. Spousta hraček, lehatka, nějaké obleceni prostě z druhé ruky, ty mini věci jsou použité parkrat a prodavaj se v top stavu za par korun.
Bazary, vinted, bazos, sbazar, na fb skupinky. Jinak eshopy mi přijdou všechny drahý, jsem ráda že jsem koupila jen pár věcí nových, klepala bych si na hlavu za vyhozeny prachy ![]()
Ja všechno vybírám v eshopu pacipac.. nevím jestli je to levné, mně ty ceny ale přijdou krásný ![]()
Ahoj maminy a budoucí maminy kde se výplatí na internetu nakupovat? v jakém e-sopu nakupovat vybavičku?